Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreas314p είπε

Εφαρμογή ψάχνω που να βάζω όλες τις κάρτες σαν κλώνος και να πληρώνω με αυτές.  Για να μην κουβαλάμε κάρτες μαζί.  

Δες τι τράπεζα έχεις και αν η αντίστοιχη εφαρμογή που έχει το υποστηρίζει...πχ Alpha bank έχει το my alpha wallet

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aek21.23 είπε

Δες τι τράπεζα έχεις και αν η αντίστοιχη εφαρμογή που έχει το υποστηρίζει...πχ Alpha bank έχει το my alpha wallet

Εθνική και Πειραιώς εχω . Το ibank pay είναι με bluetooth και κάνει μόνο για μηχανήματα της εθνικής.  Η Πειραιώς τίποτα.  Εγώ λέω κάποιο πορτοφόλι να έχεις μέσα τις κάρτες σου σε ψηφιακή μορφή, ξέρει κάποιος κάτι; δηλαδή αγοράζουμε κινητό με NFC και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε? Οι τράπεζες μας δεν γουστάρουν να πάμε μπροστά! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, andreas314p είπε

Εθνική και Πειραιώς εχω . Το ibank pay είναι με bluetooth και κάνει μόνο για μηχανήματα της εθνικής.  Η Πειραιώς τίποτα.  Εγώ λέω κάποιο πορτοφόλι να έχεις μέσα τις κάρτες σου σε ψηφιακή μορφή, ξέρει κάποιος κάτι; δηλαδή αγοράζουμε κινητό με NFC και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε? Οι τράπεζες μας δεν γουστάρουν να πάμε μπροστά! 

Για τη Πειραιώς (χωρίς να ξέρω γιατί δεν έχω) έχω ακούσει πως έχει αυτή τη δυνατότητα ...ας πει κάποιος πιο σχετικός.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, andreas314p είπε

Θα περιμένεις να φτάσει Ελλάδα το google play.

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα περιμένεις να φτάσει Ελλάδα το google play.

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Χαχαχαχα έχεις δίκιο!  Απλά το τονίζω μπας και ακούσει και ιδρώσει κανένα αυτί! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...