andreas314p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να μπορώ να βάλω όλες μου τις κάρτες και να πληρώνω με NFC.
andreas314p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Λέει ότι δεν υποστηρίζει την συσκευή!
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, andreas314p είπε Λέει ότι δεν υποστηρίζει την συσκευή! Εχεις NFC φαντάζομαι.
andreas314p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Samsung Galaxy a-70 μιας εβδομάδας
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Κολλάει γιατί δεν υποστηρίζεται ως λειτουργία στην Ελλάδα,αν ψαξεις στο φορουμ υπάρχουν ανάλογα θέματα.
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι θέμα της συσκευής σου. Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη απο/στην Ελλάδα τόσο για κατέβασμα όσο κ για χρήση της.
andreas314p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Εφαρμογή ψάχνω που να βάζω όλες τις κάρτες σαν κλώνος και να πληρώνω με αυτές. Για να μην κουβαλάμε κάρτες μαζί.
aek21.23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, andreas314p είπε Εφαρμογή ψάχνω που να βάζω όλες τις κάρτες σαν κλώνος και να πληρώνω με αυτές. Για να μην κουβαλάμε κάρτες μαζί. Δες τι τράπεζα έχεις και αν η αντίστοιχη εφαρμογή που έχει το υποστηρίζει...πχ Alpha bank έχει το my alpha wallet
andreas314p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, aek21.23 είπε Δες τι τράπεζα έχεις και αν η αντίστοιχη εφαρμογή που έχει το υποστηρίζει...πχ Alpha bank έχει το my alpha wallet Εθνική και Πειραιώς εχω . Το ibank pay είναι με bluetooth και κάνει μόνο για μηχανήματα της εθνικής. Η Πειραιώς τίποτα. Εγώ λέω κάποιο πορτοφόλι να έχεις μέσα τις κάρτες σου σε ψηφιακή μορφή, ξέρει κάποιος κάτι; δηλαδή αγοράζουμε κινητό με NFC και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε? Οι τράπεζες μας δεν γουστάρουν να πάμε μπροστά!
aek21.23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, andreas314p είπε Εθνική και Πειραιώς εχω . Το ibank pay είναι με bluetooth και κάνει μόνο για μηχανήματα της εθνικής. Η Πειραιώς τίποτα. Εγώ λέω κάποιο πορτοφόλι να έχεις μέσα τις κάρτες σου σε ψηφιακή μορφή, ξέρει κάποιος κάτι; δηλαδή αγοράζουμε κινητό με NFC και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε? Οι τράπεζες μας δεν γουστάρουν να πάμε μπροστά! Για τη Πειραιώς (χωρίς να ξέρω γιατί δεν έχω) έχω ακούσει πως έχει αυτή τη δυνατότητα ...ας πει κάποιος πιο σχετικός.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, andreas314p είπε Εθνική και Πειραιώς εχω . Το ibank pay είναι με bluetooth και κάνει μόνο για μηχανήματα της εθνικής. Η Πειραιώς τίποτα. Εγώ λέω κάποιο πορτοφόλι να έχεις μέσα τις κάρτες σου σε ψηφιακή μορφή, ξέρει κάποιος κάτι; δηλαδή αγοράζουμε κινητό με NFC και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε? Οι τράπεζες μας δεν γουστάρουν να πάμε μπροστά! Θα περιμένεις να φτάσει Ελλάδα το google play. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.
andreas314p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θα περιμένεις να φτάσει Ελλάδα το google play. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Χαχαχαχα έχεις δίκιο! Απλά το τονίζω μπας και ακούσει και ιδρώσει κανένα αυτί!
andreas314p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Προς το παρών αν και δεν την συμπαθώ είναι η ALPHA BANK και έχει δική της εφαρμογή για πληρωμή με NFC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα