Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

καταρχην η διαφορα με το 8 ειπαμε ειναι οτι το 8Τ  εχει  NFC ,  εφοσον και η τιμη ειναι σχεδον ιδια παρε το Τ ,   αλλα  για 128GB  αν σε καλυπτουν  τα 64GB εισαι καλα .. αλλα και να μην σε καλυπτουν  και εφοσον  και μονο κανεις χρηση μιας SIM καρτας  μπορεις να πας στο 64αρι και την διαφορα που θα εδινες  να παρεις μια καλη microSD  π.χ. 128GB και θα εισαι αρχοντας , εγω ειμαι υπερ της microSD γιατι με βολευει να μεταφερω backup και οτι αλλο   αααααααααν  ποτε χρειστει να κανω κανα hard reset στην συσκευη.

Ακομα  μια σημειωση   που δεν την ειπαμε και δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει

Το   8Τ     ΔΕΝ εχει  notification LED    , ενω το  σκετο  8   εχει ,    τωρα  γιατι το εκανε αυτο  η xiaomi ..... ενας  θεος  ξερει ! ! 

Κοίτα το βρήκα 160 το 64 και 185 το 128 και έχω και 32 gb sd ....απλά δεν ξέρω σε ποιες  από της δύο χωριτικοτητες να πάω !

Επεξ/σία από life is music
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, life is music είπε

Κοίτα το βρήκα 160 το 64 και 185 το 128 και έχω και 32 gb sd ....απλά δεν ξέρω σε ποια από της δύο χωριτικοτητες να πάω !

παρτο απο πρωτο καταστημα skroutz ,  ας λεει κατοπιν παραγγελιας   ,  δεν αργουν πολυ .... φιλος μου πηρε το mi 9 lite κατοπιν παραγγελιας   ,  σε 5 μερες του ηρθε,  γιατι να δωσεις τα παραπανω στο καταστημα που λεει  διαθεσιμο ...  δεν αξιζει τον κοπο

παντως  ξαναλεω αν δεν σε ενδιαφερει τοσο  το NFC παρε το σκετο   8  που εχει και notification LED  για τις ειδοποιησεις .

παντως και 64GB  να παρεις  και κανεις χρηση microSD εισαι μια χαρα ..  αλλωστε πια  οι MicroSD ακομα και 128GB εχουν πεσει οι τιμες , φτηνες ειναι   ,  αν εχει ομως στο νου  να βαλεις δευτερο αριθμο SIM    τοτε και μονο αξιζει να πας σε 128GB ..

Επεξ/σία από jimmisk1974
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

παρτο απο πρωτο καταστημα skroutz ,  ας λεει κατοπιν παραγγελιας   ,  δεν αργουν πολυ .... φιλος μου πηρε το mi 9 lite κατοπιν παραγγελιας   ,  σε 5 μερες του ηρθε,  γιατι να δωσεις τα παραπανω στο καταστημα που λεει  διαθεσιμο ...  δεν αξιζει τον κοπο

παντως  ξαναλεω αν δεν σε ενδιαφερει τοσο  το NFC παρε το σκετο   8  που εχει και notification LED  για τις ειδοποιησεις .

παντως και 64GB  να παρεις  και κανεις χρηση microSD εισαι μια χαρα ..  αλλωστε πια  οι MicroSD ακομα και 128GB εχουν πεσει οι τιμες , φτηνες ειναι   ,  αν εχει ομως στο νου  να βαλεις δευτερο αριθμο SIM    τοτε και μονο αξιζει να πας σε 128GB ..

αφου το 8t παιρνει δυο σιμ και μια καρτα μνημης σωστά?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, life is music είπε

Δεν ξέρεις τι θέλεις μου φαίνεται ....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, life is music είπε

αα  δεν το ηξερα  οτι εχει  τριπλο tray   ,  τοτε ακομα καλυτερα  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

τι να κανω ρε μαν εχω πελαγωσει ...

Μπες Σκρουτζ , επέλεξε αυτά που θες από τα φίλτρα , διάλεξε ένα και τελείωνε... Τόσα σε προτείναμε δεν πρόκειται να κατασταλάξεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, panosk0 είπε

Μπες Σκρουτζ , επέλεξε αυτά που θες από τα φίλτρα , διάλεξε ένα και τελείωνε... Τόσα σε προτείναμε δεν πρόκειται να κατασταλάξεις

ενταξει ρε φιλε ...chill out...ουτε γνώστης ειμαι ουτε τπτ απλος ειδα αυτην την διαφορα τιμης και ειπα να ρωτησω αν σε πείραξε κατι πες το μου και δεν ξαναγραφω !

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, life is music είπε

ενταξει ρε φιλε ...chill out...ουτε γνώστης ειμαι ουτε τπτ απλος ειδα αυτην την διαφορα τιμης και ειπα να ρωτησω αν σε πείραξε κατι πες το μου και δεν ξαναγραφω !

Τέλος πάντων, καλά Χριστούγεννα

• Thanks 1
Δημοσ.

Βρήκα δύο μαγαζιά στο Σκρουτζ που δίνουν δύο χρόνια εγγύηση στα xiaomi τι ένα είναι το abox και το άλλο το vivacom .Έχει ψωνίσει κάποιος από αυτά τα δύο μαγαζιά ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, life is music είπε

Βρήκα δύο μαγαζιά στο Σκρουτζ που δίνουν δύο χρόνια εγγύηση στα xiaomi τι ένα είναι το abox και το άλλο το vivacom .Έχει ψωνίσει κάποιος από αυτά τα δύο μαγαζιά ?

Συνεργάζονται με επισκευαστικά Κέντρα. Επίσημη εγγύηση infoquest δε είναι , οπότε δεν ξέρουμε να σ πούμε. 

Από Βίβα αγόρασα αλλά δεν χρειάστηκα ακόμα την εγγύηση , δοξασοι

Δημοσ.
Στις 28/12/2019 στις 7:53 ΜΜ, adi32 είπε

μια χαρα ειναι η αναλυση 

Μην κοιτας απλα τα νουμερα. Δες τα σχόλια στο skroutz 

Η οθόνη είναι amoled που σημαίνει τέλειο μαύρο και όχι γκρι όπως στις ips, οικονομία στη μπαταρία, χρώματα που χαίρεσαι να τα βλέπεις και τέλειες γωνίες θέασης.

Eπισης στοκ android χωρίς τις βλακειες της xiaomi 

Μια τελευταία ερωτηση μιας και μας βάλανε τα λεφτά εχτές ...Και είμαι ένα τσακ από την αγορά κινητού .....Είμαι ανάμεσα σε δύο στο nokia 7 plus και note 8t ...Ποιο θα διαλέγατε από τα δύο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...