life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, chios είπε MI A3 δες ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις στα λεφτά που κοιτάς. Απορώ όταν λες Χάλια ανάλυση το έχεις πιάσει στα χέρια σου,; γιατί εγώ όταν το είδα παρόλο που έχω τώρα super amoled 2k οθόνη, έπαθα πλάκα με την οθόνη του Α3 μου φάνηκε μια χαρά. Δεν έχω δουλέψει στοκ android και δεν ξέρω ....! Και στο Σκρουτζ λέει ανάλυση οθόνης 1560χ 720 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από life is music
jimmisk1974 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To xiaomi redmi Note 8 παρε με κλειστα ματια , στα χρηματα που διαθετεις ειναι με χαοδες διαφορα το καλυτερο ! ! Τουμπανο , με 4GB και 64GB στα 145 ευρω. H διαφορα με το 8Τ ειναι οτι δεν εχει NFC ( αν δεν το χρησιμοποιεις ) , ενω το 8Τ ειναι και λιγο πιο μεγαλο με λιγο μεγαλυτερο bezel στο κατω μερος, οποτε λιιιιιιγο πιο ομορφο το 8 . Κατα τα αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ! ! https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9814&idPhone2=9946 Επισης το note 8 εχει με διαφορα την καλυτερη οθονη απο ΟΛΑ τα xiaomi που κλυκλοφορουν με ΙPS οθονες καθως εχει περισσοτερα PPI αναλυση σε σχεση με τα αλλα , αλλά και καλυτερο contrast . Στο GSM στο review του μπορεις να το δεις αυτο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από jimmisk1974
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε To xiaomi redmi Note 8 παρε με κλειστα ματια , στα χρηματα που διαθετεις ειναι με χαοδες διαφορα το καλυτερο ! ! Τουμπανο , με 4GB και 64GB στα 145 ευρω. H διαφορα με το 8Τ ειναι οτι δεν εχει NFC ( αν δεν το χρησιμοποιεις ) , ενω το 8Τ ειναι και λιγο πιο μεγαλο με λιγο μεγαλυτερο bezel στο κατω μερος, οποτε λιιιιιιγο πιο ομορφο το 8 . Κατα τα αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ! ! https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9814&idPhone2=9946 Επισης το note 8 εχει με διαφορα την καλυτερη οθονη απο ΟΛΑ τα xiaomi που κλυκλοφορουν με ΙPS οθονες καθως εχει περισσοτερα PPI αναλυση σε σχεση με τα αλλα , αλλά και καλυτερο contrast . Στο GSM στο review του μπορεις να το δεις αυτο. Το 8t έχει nfc ενώ το απλό δεν έχει δες skroutz....και με συμφέρει που έχει nfc γιατί θα δουλεύει καλα.και με το freestyle libre ! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από life is music
jimmisk1974 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, life is music είπε Το 8t έχει nfc ενώ το απλό δεν έχει δες skroutz!! Μόλις τώρα, life is music είπε Το 8t έχει nfc ενώ το απλό δεν έχει δες skroutz!! ναι , αυτο εχω πει "H διαφορα με το 8Τ ειναι οτι δεν εχει NFC ( αν δεν το χρησιμοποιεις )" , οτι δεν εχει NFC
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, jimmisk1974 είπε ναι , αυτο εχω πει "H διαφορα με το 8Τ ειναι οτι δεν εχει NFC ( αν δεν το χρησιμοποιεις )" , οτι δεν εχει NFC Για το μόνο κινητό που θα έκανα υπέρβαση είναι για το a50 αλλά αξίζει σε σχέση με το 8t?
jimmisk1974 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, life is music είπε Για το μόνο κινητό που θα έκανα υπέρβαση είναι για το a50 αλλά αξίζει σε σχέση με το 8t? για μενα δεν αξιζει γιατι αν ειναι να φτασεις στα 220 που εχει το A50 περνεις το mi 9 lite που ειναι πολυ καλυτερο , στο λεω γιατι το εχουν γνωστοι μου και το Α50 και το mi 9 lite και τα εχω δει , λιγο καλυτερες φωτο το mi9 lite ( τα συγκιναμε ) , και πιο ομορφο σαν συσκευη και καλυτερη μπαταρια ( και πιο συχνες ενημερωσεις η xiaomi απο την samsung ) 1
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε για μενα δεν αξιζει γιατι αν ειναι να φτασεις στα 220 που εχει το A50 περνεις το mi 9 lite που ειναι πολυ καλυτερο , στο λεω γιατι το εχουν γνωστοι μου και το Α50 και το mi 9 lite και τα εχω δει , λιγο καλυτερες φωτο το mi9 lite ( τα συγκιναμε ) , και πιο ομορφο σαν συσκευη και καλυτερη μπαταρια ( και πιο συχνες ενημερωσεις η xiaomi απο την samsung ) Οπότε θα μείνω στην επιλογή μου ..thanks για την βοήθεια! 2
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, life is music είπε το mi a3 το απερριψα γτ εχει χαλια ανάλυση οθονης μια χαρα ειναι η αναλυση Μην κοιτας απλα τα νουμερα. Δες τα σχόλια στο skroutz Η οθόνη είναι amoled που σημαίνει τέλειο μαύρο και όχι γκρι όπως στις ips, οικονομία στη μπαταρία, χρώματα που χαίρεσαι να τα βλέπεις και τέλειες γωνίες θέασης. Eπισης στοκ android χωρίς τις βλακειες της xiaomi Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από adi32 1
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, adi32 είπε μια χαρα ειναι η αναλυση Μην κοιτας απλα τα νουμερα. Δες τα σχόλια στο skroutz Η οθόνη είναι amoled που σημαίνει τέλειο μαύρο και όχι γκρι όπως στις ips, οικονομία στη μπαταρία, χρώματα που χαίρεσαι να τα βλέπεις και τέλειες γωνίες θέασης. Eπισης στοκ android χωρίς τις βλακειες της xiaomi Μάλιστα τον ίδιο cpu με το 8τ δεν έχει ?
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, life is music είπε Μάλιστα τον ίδιο cpu με το 8τ δεν έχει ? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9946 Ναι συν πιο μαζεμένο μέγεθος πιο ελαφρύ και πολύ καλύτερη σελφι
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9946 Ναι συν πιο μαζεμένο μέγεθος πιο ελαφρύ και πολύ καλύτερη σελφι Θα το έχω και αυτό στην λίστα μου ...μια τελευταία ερώτηση, radio και υποδοχή για 3,5 jack για ακουστικά έχει ? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από life is music
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, life is music είπε Θα το έχω και αυτό στην λίστα μου ...μια τελευταία ερώτηση, radio και υποδοχή για 3,5 jack για ακουστικά έχει ? Ναι έχει. Nfc δεν έχει
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, adi32 είπε Ναι έχει. Nfc δεν έχει Και το θέλω το nfc για την εφαρμογή για το ζάχαρο ....αλλά θα δω μήπως υπάρχει καποια άλλη εφαρμογή ...πάντως μου άρεσε που έχει super amoled ! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από life is music
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε To xiaomi redmi Note 8 παρε με κλειστα ματια , στα χρηματα που διαθετεις ειναι με χαοδες διαφορα το καλυτερο ! ! Τουμπανο , με 4GB και 64GB στα 145 ευρω. H διαφορα με το 8Τ ειναι οτι δεν εχει NFC ( αν δεν το χρησιμοποιεις ) , ενω το 8Τ ειναι και λιγο πιο μεγαλο με λιγο μεγαλυτερο bezel στο κατω μερος, οποτε λιιιιιιγο πιο ομορφο το 8 . Κατα τα αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ! ! https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9814&idPhone2=9946 Επισης το note 8 εχει με διαφορα την καλυτερη οθονη απο ΟΛΑ τα xiaomi που κλυκλοφορουν με ΙPS οθονες καθως εχει περισσοτερα PPI αναλυση σε σχεση με τα αλλα , αλλά και καλυτερο contrast . Στο GSM στο review του μπορεις να το δεις αυτο. Κάτι τελευταίο αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω και να πάρω το 8t αλλά το 128gb η είναι πλεονασμός ?
jimmisk1974 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, life is music είπε Κάτι τελευταίο αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω και να πάρω το 8t αλλά το 128gb η είναι πλεονασμός ? καταρχην η διαφορα με το 8 ειπαμε ειναι οτι το 8Τ εχει NFC , εφοσον και η τιμη ειναι σχεδον ιδια παρε το Τ , αλλα για 128GB αν σε καλυπτουν τα 64GB εισαι καλα .. αλλα και να μην σε καλυπτουν και εφοσον και μονο κανεις χρηση μιας SIM καρτας μπορεις να πας στο 64αρι και την διαφορα που θα εδινες να παρεις μια καλη microSD π.χ. 128GB και θα εισαι αρχοντας , εγω ειμαι υπερ της microSD γιατι με βολευει να μεταφερω backup και οτι αλλο αααααααααν ποτε χρειστει να κανω κανα hard reset στην συσκευη. Ακομα μια σημειωση που δεν την ειπαμε και δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει Το 8Τ ΔΕΝ εχει notification LED , ενω το σκετο 8 εχει , τωρα γιατι το εκανε αυτο η xiaomi ..... ενας θεος ξερει ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα