Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panosk0 είπε

Μην κολλάς στα άλλα 40 ευρω... Η εμπειρία χρήσης του θα σ μείνει αξέχαστη για τ χρήματα π εδωσες

άνεργος ειμαι και τα 40 θα μ λείπουν αμα τα ξοδέψω, αλλιως δν θα ειχα προβλημα να δωσω τα αλλα 40

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, life is music είπε

άνεργος ειμαι και τα 40 θα μ λείπουν αμα τα ξοδέψω, αλλιως δν θα ειχα προβλημα να δωσω τα αλλα 40

Τότε δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης και μένεις με το παλιό ;+)

Καλές γιορτές !!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosk0 είπε

Τότε δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης και μένεις με το παλιό ;+)

Καλές γιορτές !!!

δηλαδη το 8t δεν ειναι καλυτερο απο το redmi 6 ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, life is music είπε

δηλαδη το 8t δεν ειναι καλυτερο απο το redmi 6 ?

Εφόσον ζητάς τις γνώμες μας , μπορώ να σου πω, οτι μιας και είσαι άνεργος, επένδυσε αλλού τα λεφτά σου( όπως κανένα κιλό παραπάνω κρέας , κάτι για τα παιδιά σου αν έχεις  , λέω εγώ τώρα ) και μην κοιτάς για καλύτερο κινητό .

Όσο για την συσκευή καλή αλλά 4 ραμ μόνο , θα σ ταλαιπωρήσει στον επόμενο χρόνο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosk0 είπε

Εφόσον ζητάς τις γνώμες μας , μπορώ να σου πω, οτι μιας και είσαι άνεργος, επένδυσε αλλού τα λεφτά σου( όπως κανένα κιλό παραπάνω κρέας , κάτι για τα παιδιά σου αν έχεις  , λέω εγώ τώρα ) και μην κοιτάς για καλύτερο κινητό .

Όσο για την συσκευή καλή αλλά 4 ραμ μόνο , θα σ ταλαιπωρήσει στον επόμενο χρόνο 

δεν εχω παιδια ....30 ετων ειμαι και  λογο ενος δωρου που μας δινει η κυβέρνηση σε εμας τα αμεα ειπα να δωσω ενα κατοστάρικο και το κινητό μου και να παω σε κατι καλυτερο !

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδιά δε μπορείτε να σεβαστείτε το Budget του καθενός; Τι θα πει μην κολλάς στα 40€; Αν είναι έτσι γιατι να κολλήσει και στα 100; Και αφου θα δώσει που θα δώσει 100, γιατι να μη δώσει και κανα 200άρι; Μια φορά αλλάζεις κινητό. Το ΠΡΩΤΟ που πρέπει να βάζετε πριν πάρετε ένα κινητό ειναι το Budget, αλλιώς απλά η λουπα ειναι ατελείωτη. Εννοείται πλέον πως με λίγα περισσότερα λεφτά παίρνεις καλύτερο κινητό. ΣΕ ΟΛΕΣ τις κατηγορίες.

TS Redmi Note 8, και Xiaomi Mi A3, έχουν ΠΟΛΥ καλύτερες κάμερες απο το Redmi 6. Δεν μπορώ καν να σου περιγράψω πόσο πολύ. ΠΟΛΥ. Και τα δύο είναι μέσα στο Budget σου, οπότε διάλεξε ένα απο τα δύο στις εκδόσεις με τα 4GB RAM και πάρτο, θα μείνεις 100% ικανοποιημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, papp0us είπε

Γιατι ρε παιδιά δε μπορείτε να σεβαστείτε το Budget του καθενός; Τι θα πει μην κολλάς στα 40€; Αν είναι έτσι γιατι να κολλήσει και στα 100; Και αφου θα δώσει που θα δώσει 100, γιατι να μη δώσει και κανα 200άρι; Μια φορά αλλάζεις κινητό. Το ΠΡΩΤΟ που πρέπει να βάζετε πριν πάρετε ένα κινητό ειναι το Budget, αλλιώς απλά η λουπα ειναι ατελείωτη. Εννοείται πλέον πως με λίγα περισσότερα λεφτά παίρνεις καλύτερο κινητό. ΣΕ ΟΛΕΣ τις κατηγορίες.

TS Redmi Note 8, και Xiaomi Mi A3, έχουν ΠΟΛΥ καλύτερες κάμερες απο το Redmi 6. Δεν μπορώ καν να σου περιγράψω πόσο πολύ. ΠΟΛΥ. Και τα δύο είναι μέσα στο Budget σου, οπότε διάλεξε ένα απο τα δύο στις εκδόσεις με τα 4GB RAM και πάρτο, θα μείνεις 100% ικανοποιημένος.

Σεβαστά είναι όλα .Απλά αναφέρουμε τι είναι καλύτερο για τον καθένα με κύριο γνώμονα την εμπειρία μας ή γνώμη μας. Αν θέλετε την δέχεστε.

Επεξ/σία από panosk0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, papp0us είπε

το mi a3 το απερριψα γτ εχει χαλια ανάλυση οθονης ......Αυτο που μ αρεσε πολυ ειναι το galaxy a50 αλλα υπερβαίνει το budjet μου !

46 λεπτά πριν, papp0us είπε

και μια τελευταία ερωτηση αυτα που μ προτείνεις και εσυ σε σχεση με το a50 της samsung  ειναι ποιο καλα ε ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Νομίζω για αυτά που ζητάς η καλύτερη επιλογή σου είναι το redmi note 7. 

4gb ram είναι μια χαρά, οθόνη μια χαρά, φωγραφίες για το price range μια χαρά (το βράδυ όπως και να χει όλα τα budget phone δυσκολεύονται), παίρνει sd και ακουστικά.

το redmi note 8 που το βλέπεις φτηνό είναι στα 3gb ram, στα 6gb είναι το redmi note 8 pro που ακουμπάει τα 200 ευρώ.

Σύγκρινε το redmi note 8 με το 7 και δες μόνος σου τι σε βολεύει. Εγώ ανάμεσα στα δύο νομίζω θα επαιρνα το 7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Natha είπε

Νομίζω για αυτά που ζητάς η καλύτερη επιλογή σου είναι το redmi note 7. 

4gb ram είναι μια χαρά, οθόνη μια χαρά, φωγραφίες για το price range μια χαρά (το βράδυ όπως και να χει όλα τα budget phone δυσκολεύονται), παίρνει sd και ακουστικά.

το redmi note 8 που το βλέπεις φτηνό είναι στα 3gb ram, στα 6gb είναι το redmi note 8 pro που ακουμπάει τα 200 ευρώ.

Σύγκρινε το redmi note 8 με το 7 και δες μόνος σου τι σε βολεύει. Εγώ ανάμεσα στα δύο νομίζω θα επαιρνα το 7.

4 ram έχει το redmi note 8t 

https://www.skroutz.gr/s/20874941/Xiaomi-Redmi-Note-8T-64GB.html

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, panosk0 είπε

Σεβαστά είναι όλα .Απλά αναφέρουμε τι είναι καλύτερο για τον καθένα με κύριο γνώμονα την εμπειρία μας ή γνώμη μας. Αν θέλετε την δέχεστε.

Μην αρπάζεσαι ωρέ, καλά κάνεις, αλλα κατα βάση άλλο σε ρωτάει και άλλο του απαντάς, και το βλέπω συχνά. Είναι καλύτερο κινητο το Mi 9 Lite, αλλα ΔΕΝ είναι κινητό 160€, στο πιο φτηνό "φυσιολογικό κατάστημα του σκρουτζ κάνει 230€, είναι πολύ μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Natha είπε

είχα την εντύπωση ότι δεν είχε card slot, sorry ακυρο

Αν είχες να επιλέξεις ανάμεσα στο a50 και το 8t ποιο θα έπαιρνες ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

Αν είχες να επιλέξεις ανάμεσα στο a50 και το 8t ποιο θα έπαιρνες ?

Μ ένα γρήγορο σκάλισμα στο Σκρουτζ υπάρχει αρκετή απόσταση στη διαφορά τιμής.

Γενικά έχω σαν άποψη ότι συγκρίνω συσκευές με βάση την τιμή τους.

Δες τι παίρνεις γενικά με με 150 ευρώ και τι παίρνεις με 200 και ευρώ

Δημοσ.

MI A3 δες ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις στα λεφτά που κοιτάς.

Απορώ όταν λες Χάλια ανάλυση το έχεις πιάσει στα χέρια σου,; γιατί εγώ όταν το είδα παρόλο που έχω τώρα super amoled 2k οθόνη, έπαθα πλάκα με την οθόνη του Α3 μου φάνηκε μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...