Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω καποιες αποριες γνεικοτερα και μηπως γλυτωσω καποια χρηματα

1. ξεκιναω με το re650.ειναι 4χ4 mimo και λεει για την 2.4hz 800mbps και 5g 1733. Και πως μπορει καποιος να δει πως ο διαχωρισμος ταχυτητων; Δλδ εαν εχεις μια συσκευη παει στα 2.4hz παει στα 800mbps ή δεν μπορουν οι συσκευες να δεχτουν τοση ταχυτητα;;ενω εαν εχεις δυο παει στα 400mbps ή παει ανα συσκευση 800mpbs?!

2. Σε μια γραμμη πχ 24mbps ...γτ υπαρχουν ρουτερ wifi που εχουμ πχ 300mpbs?!θεωρητικα δεν ειναι υπερβολικο;ωστοσο βγαζουν και ταχυτητες wifi 1200mbps.ποιο το νοημα; Επισης πχ στην 24αρα με 300mbps μπορουν να συνδεθουν ως 12 συσκευες;!?δλδ 12χ24mbps=288?!Η καμια σχεση;

3.  Εαν σε ενα τυπικο μοντεμ με ethernet 100mpbs θεωρητικα σε γραμμη 24mbps ειναι υπεραρκετο σωστα;εαν σε μια θυρα βαλω καλωδιο μισο μετρο cat6 και access point το re650 και κλεισω το wifi μοντεμ...οπως ειμαι τωρα.δεν θα με κοψει το ethernet σωστα;επισης γτ λεει 650mpbs στο μακβοοκ?!απο οσο ειδα μαξ το μακ πιανει 867 το μακ.ειμαι πολυ κοντα 1μ στα 5g.μηπως πρεπει να αλλαξω καναλι; Ειναι στο auto. Ακομα το ρε650 λεει υποστηριζει 4 συσκευες  ...εννοει 2 για 2.4g και 2 για 5g?! Και δλδ εαν βαλει καποιος 5 συσκευες μια κεραια θα δουλευει για δυο συσκευες?! Εαν ναι πως μπορω να δω ή να του πω σε ποια θα μπαινει ωστε να μην επηραζει τις αλλες; 

Τελος ενα παιδι μου ειχε πει να βαλω μονο το 5g στο re650 και τα αλλα 2.4g απο το μοντεμ. Γτ μου το προτεινε αυτο σαν σωστοτερο; Εαν ενεργοποιησω 5g μονο στο re650 θα μπορω να βαλω 4 συσκευες με 5g?! Και μια ακομα....ενα μοντεμ με 4χ4 και 1200mbps vs το μοντεμ που εχω τωρα και re650 σαν access point αξιζει ή ειναι υποβαθμιση?!

Ελπιζω καποιος να εχει την διαθεση να μου απαντησει λεπτομερως. Διαβασα αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να το κατανοησω πληρως.Ευχαριστω

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

α.δεν θα βρεις ευκολα συσκευη στα 800mbit στα 2,4.ακομα και νεες συσκευες πχ samsung s10 ,samsung tab s6 παιζουν στα 144Mbps.

δεν υπαρχει βεβαια κανενα νοημα αν μια συσκευη υποστηριζει 5ghz να την βαλεις στα 2,4ghz.απο μονη της θα παει στα 5ghz αν ειναι το ιδιο ssid.

οτι τα 2,4ghz παιζουν 800mbit δεν σημαινει οτι θα τα βγαλουν.ακομα και 144 να κλειδωσεις μπορει να μην βγαλεις ουτε 70 λογω παρεμβολων λογω πολλων πραγματων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...