aek21.23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά... σε laptop γνωστού μου ,μετά που το χρησιμοποίησαν κάποια μικρά παιδιά σε κάτι περίεργα παιχνιδοσαιτ,προέκυψε το εξής πρόβλημα : δεν άνοιγε κανένα πρόγραμμα(ούτε chrome ούτε edge),βγάζοντας μήνυμα περί δικαιωμάτων στα windows...το έψαξα και έκανα κάποια πράγματα που προτείνει η microsoft,τίποτα όμως σημειωτέον οτι δεν άνοιγε καν το ΄΄start΄΄ ούτε καν οι ειδοποίησεις κάτω δεξιά, και πιστέυω πως με κάποιον τρόπο σκοτώθηκε ο C partition(δεδομένου οτι η επιφάνεια εργασίας δούλευε κανονικά)...(ιος?τα παιδάκια καταλάθως?) εγώ θα το κάνω φορματ...αν υπάρχει άλλη πρόταση ή καποιος ξέρει απο τι μπορεί να προηλθε,θα με βοηθούσε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Antivirus έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aek21.23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zx1234r είπε Antivirus έχει? ναι,ούτε αυτό άνοιγε.. και τώρα δεν ανοίγει καν ο υπολογιστής ,χωρίς να έχω μάθει ακόμα αν εννοεί το λαπτοπ γενικά ή δε bootάρουν τα windows Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από aek21.23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Πάει για φορμάτ όπως το κόβω. Καλή πρακτική όταν έχουμε και πιτσιρίκια να παίζουν με λάπτοπ, είναι να ασφαλίζουμε τον administrator account με κωδικό, και να φτιάχνουμε έναν δεύτερο account για τα παιδιά σαν απλό user. Έτσι δεν μπορούν να πειράξουν πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aek21.23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πάει για φορμάτ όπως το κόβω. Καλή πρακτική όταν έχουμε και πιτσιρίκια να παίζουν με λάπτοπ, είναι να ασφαλίζουμε τον administrator account με κωδικό, και να φτιάχνουμε έναν δεύτερο account για τα παιδιά σαν απλό user. Έτσι δεν μπορούν να πειράξουν πολλά πράγματα. ναι δίκιο έχεις... εγώ στον δικό μου δεν αφήνω καν άλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα