Xriitsakal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα,επειδη εδω και πολυ καιρο εχω μια απορια γιατι το σκεφτομαι γενικα...θελω να ροτησω καποια πραγματα χωρις να πεσετε ολοι πανω μου να με φατε! ευχαριστω! Αν εγω που εχω αρκετα ενσημα και δουλευω γυρω στα 5 χρονια δεν εχω βγει ταμειο ποτε και θελω να βγω αλλα ο εργοδοτης μου δε μου δινει απολυση η πες οτι φευγω μονη μου,αν πω σε καποιον γνωστο που εχει μαγαζι να με κανει προσλυψη και στα καπακια να με απολυσει και δεχτει χωρις να δουλεψω κτλπ μονο και μονο για να παρω ταμειο θα γινεται; Η θελει συγκεκριμενα πραγματα; Και γενικα εξηγηστε μου λιγο πως παει με το ταμειο!ευχαριστω πολυ
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή το έκαναν πολλοί αυτή την κομπινα, νομίζω ότι πλέον πρεπει να συμπληρώσεις κάποιον χρόνο με ένσημα και στον άλλον εργοδότη για να ληφθεί υπόψη. 1
Natha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Xriitsakal είπε Καλησπερα,επειδη εδω και πολυ καιρο εχω μια απορια γιατι το σκεφτομαι γενικα...θελω να ροτησω καποια πραγματα χωρις να πεσετε ολοι πανω μου να με φατε! ευχαριστω! Αν εγω που εχω αρκετα ενσημα και δουλευω γυρω στα 5 χρονια δεν εχω βγει ταμειο ποτε και θελω να βγω αλλα ο εργοδοτης μου δε μου δινει απολυση η πες οτι φευγω μονη μου,αν πω σε καποιον γνωστο που εχει μαγαζι να με κανει προσλυψη και στα καπακια να με απολυσει και δεχτει χωρις να δουλεψω κτλπ μονο και μονο για να παρω ταμειο θα γινεται; Η θελει συγκεκριμενα πραγματα; Και γενικα εξηγηστε μου λιγο πως παει με το ταμειο!ευχαριστω πολυ δες εδώ: http://www.oaed.gr/documents/10195/1214516/keo_29_5_2015_12012016.pdf/ σελ. 58: Τα όργανα του ΟΑΕΔ που είναι αρμόδια για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας οφείλουν να ελέγχουν τη συνδρομή των παραπάνω προϋποθέσεων για το έγκυρο της καταγγελίας χωρίς όμως να διερευνούν τους λόγους της καταγγελίας. Κατ’ εξαίρεση τα όργανα του ΟΑΕΔ δικαιούνται να προβούν σε ουσιαστική έρευνα όταν κατά την κρίση τους συντρέχουν ειδικοί κατά περίπτωση λόγοι, όπως για παράδειγμα η εικονική απασχόληση ή η οικειοθελής αποχώρηση που καλύπτεται με εικονική απόλυση κ.λπ. Απ' ότι φαίνεται θεωρητικά γίνεται κάποιος έλεγχος, τώρα κατα πόσο ισχύει στην πράξη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα