Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

και η apple πουλαει τοσα χρονια χωρις να εχει sd

Καλά, η Apple είναι ειδική περίπτωση. Και τηλέφωνο που να μην μπορεί να κάνει κλήσεις να βγάλει, πάλι θα πουλάει.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Καλά, η Apple είναι ειδική περίπτωση. Και τηλέφωνο που να μην μπορεί να κάνει κλήσεις να βγάλει, πάλι θα πουλάει.

Εγώ αυτό περιμένω. 49 στις 50 κλήσεις που λαμβάνω είναι scam, η θέλουν να μου πουλήσουν κάτι η να αλλάξω πάροχο κτλ. Απορώ τι κάνει το μητρώο 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, poulinos είπε

τα μονα που θα σχολιασω ειναι οτι το powerbank δεν καταστρεφει καμια μπαταρια.

β.ειτε εχει sd ειτε οχι τα δεδομενα μπορεια να τα χασεις.για αυτο μαθε να κανεις backup.πολλα τα βλεπεις απο λαθος οπτικη γωνια.

βλεπεις μονο την πλευρα που σε συμφερει.για οτι βρισκεις αρνητικο στο κινητο μπορω να σου βρω θετικο. και δεν το λεω απο κακια ουτε ειμαι ο gadgetakias που αλλαζει κινητο καθε 5 μηνες

Κοίτα αυτό για το powerbank είχα ψάξει παλιότερα γιατί εψαχνα κτλ. αρθρα,βίντεο και οι περισσότεροι αναφερανε ότι δεν είναι καλό για την υγεία τις μπαταρίας γενικά..δεν ξέρω..λένε ψέματα;;; δεν είμαι και τόσο ειδικός πάνω σε αυτό... Ίσα ίσα πρώτα είδα τη θετικό μπορεί να υπάρχει σε όλα αυτά και μετά τη αρνητικό...backup ξέρω..απλά δεν το σκέφτεσαι να κάνεις backup..λες ωχ έχουν περάσει πχ. 2 μήνες πρέπει να κάνω...ενώ με την sd yolo! τι να σου πω μπορεί να είναι θέμα γουστου και να ακούσεις "α εμένα δεν με πειράζει" πάντως πρακτικό δεν το λες.

10 ώρες πριν, poulinos είπε

οτι και να κανεις θα αφαιρεθουν διοτι δεν παραπονουνται ολοι για αυτα.οπως ειπαμε υπαρχουν και θετικα.πχ βγαζοντας το 3.5 jack μπορεις να εχεις πιο λεπτο κινητο.εσυ μπορει να μην το θες αλλα αλλοι το θελουν.δεν υπαρχει μονο η πλευρα που μας συμφερει.υπαρχει usb type c  που μπορει να γινει μια υποδοχη για ολα.οσο λιγοτερες υποδοχες οσο λιγοτερα αποσπωμενα μερη τοσο πιο ευκολα για ενα συμπαγες κινητο και πχ αδιαβροχο.

πχ το προβλημα με το 3.5 jack διορθωνεται με adapter.οτι μας βολευει κατι δεν σημαινει οτι δεν θα αλλαξει αργα η γρηγορα.και επισης πρακτικα σαν ανθρωποι δεν προκειται να κανουμε ποτε σαμποταζ σε κατι.η καταναλωτικη μας μανια δεν μας αφηνει plus οτι οπως εγραψα δεν κανουν ολοι παραπονα.επισης ολοι γκρινιαζουν για κατι.ο ενας ειναι βαρυ το κινητο ο αλλος εχει την καμερα μεσα στην μεση ο αλλος οτι εχει δεκα καμερες και μοιαζει σαν κουζινα.και οπως ειδες οι εταιρειες πολυνοιαστηκαν.αλλωστε υπαρχει μεγαλη γκαμα για ολα τα γουστα.απο εκει και περα θα εχεις δει και εσυ οτι ο κοσμος δεν αγοραζει κατι που ειναι υποχρεωτικα ομορφο.ο κοσμος θα αγορασει πχ iphone 11 η samsung s10 και ας εχει βρει κατι πιο ομορφο.ο λογος απλος.να εχουν το καλυτερο το πιο trendy κτλ.ολα τα αλλα που κραζουμε οτι βγει ειναι απλα για να κανουμε συζητηση και να το παιζουμε οτι δεν ειμαστε fan boys.μας αρμεγουν ολες οι εταιρειες κανονικα και ας βλεπω σε καθε τι που βγαινει να λενε θα παει απατο.οπως απατο πηγε το nintendo switch συμφωνα με το ινσομνια και τα retro snes και nes κτλ

οποτε ουτε στα ραφια θα μεινουν ουτε θα νιαστουν αν χασουν απο ενα κινητο 6000 πωλησεις.και εγω πχ δεν θα αγορασω ποτε κινητο πανω απο 250 ευρω αλλα η samsung χεστηκε για μενα.αλλωστε οι γκρινιες για οτιδηποτε κρατανε μια βδομαδα.νευριασε ο κοσμος που δεν υπηρχε 3.5 jack και οι μισοι αγορασαν usb type c ακουστικα. αν βεβαια τωρα.μια εταιρεια θελει να πουλησει περισσοτερο μπορει να ακουσει τους χρηστες και να επαναφερει την 3.5 jack.αλλα αργα η γρηγορα θα καταργηθει οπως καταργηθηκαν ir(εξαιρεση xiaomi) κτλ.ειδικα στις ναυαρχιδες δεν θα μεινουν για παντα.και η apple πουλαει τοσα χρονια χωρις να εχει sd

Συμφωνώ σε κάποια που λες είναι θέμα γούστου...είναι ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας...αλλά όχι να μου παρουσιάζεις το καινουργιο σαν καινούργιο ωραίο και πρακτικό σε σχέση με το παλιό γιατί κάποιες φορές δεν είναι.

14 ώρες πριν, -Dimitris- είπε

Πάντως το 2010 δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ακουστικά χωρίς ίχνος καλωδίου και να μη μου κατέστρεφαν το τύμπανο (και ναι το καλώδιο ειδικά σε τρέξιμο και γενικότερα σε γυμναστήριο δεν βοηθάει). 

Αφαιρείς τεχνολογίες και προσθέτεις άλλες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εάν δε βλέπεις διαφορά από το 2010 έως τώρα μάλλον πρέπει να αλλάξεις συσκευή ή απλά να μην αλλάξεις εφόσον τις βλέπεις ίδιες.

Εγχειρήσεις γενικότερα σε θέμα hardware καναμε σε αλλου ειδους συσκευες για αλλα πραγματα. Κατι παρομοιο γινεται και τωρα με τις μπαταριες.

Εν κατακλείδι, ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ποτέ για παράδειγμα δεν με ένοιαξε να αλλάζω κανάλια από το κινητό αλλά με ενδιαφέρει να έχω bluetooth 5 για μεγαλυτερη εμβελεια.

Ναι όντως φυσικά και δεν βοηθάνε σε γυμναστική κτλ...και εγώ είμαι υπερ χωρίς καλώδιο...αλλά τι να το κάνω αν μου ρουφάει την μπαταρία σαν βαμπιρ..άσε που ή ποιότητα του ήχου (αν σε ενδιαφέρει) είναι κατώτερη από τα καλώδια προς το παρόν τουλάχιστον

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ.
4 hours ago, mic2mic said:

αυτο ειναι η μαγκια της καθε εταιρειας.να πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες και να πειθει τον κοσμο οτι εχει αναγκη το καινουριο.δεν ειμαι apple fan boy ουτε samsung fan boy. ουτε hater για καμια απο τις 2 εταιρειες.αντιθετα τις παραδεχομαι σαν εταιρειες που βρισκουν  τροπους να προωθουν τα προιοντα τους και που κανουν τους πελατες τους να νιωθουν την αναγκη να αγορασουν το νεο προιον για να νιωθουν in.οταν βλεπεις ατομα καθε χρονο να αγοραζουν το νεο μοντελο ή να κανουν ουρες για να το παρουν first day αυτο σημαινει οτι η εταιρεια παει καλα.ουτε νιωθω παραξενα που εμεις κανουμε το beta testing δωρεαν.οποτε για μενα μακαρι να τα φτασει και 2000 ευρω τα κινητα αφου βρισκουν και τα κανουν.εταιρειες που θελουν να βγαλουν λεφτα ειναι .και επειδη καποιος θα πει αν παει ετσι θα κλεισει.και αμα κλεισει θα αλλαξει κατι?αυτοι που εχουν τα λεφτα θα τα εχουν και αμα κλεισει.ως τοτε ας μαλλιοτραβιομαστε εμεις ποιος την εχει πιο μεγαλη και ποιανου το κινητο ειναι καλυτερο.που αναθεμα αν το 90 τις 100 των ατομων χρησιμοποιει ολα αυτα που εχει το κινητο πανω.αλλα πλεον it s a way of life.

οποτε τι και αν η apple πχ δεν εβαλε sd.παλι πουλαει.ετσι θα γινει και με το 3.5 jack.ηδη εβγαλαν τα  ασυρματα ακουστικα που πουλανε μια χαρα.και αν δεν θες ασυρματα παρε usb type c adapter.το προβλημα λυθηκε για αυτους και ασε 5 ατομα να παραπονιουνται.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, atrwtos said:

Κοίτα αυτό για το powerbank είχα ψάξει παλιότερα γιατί εψαχνα κτλ. αρθρα,βίντεο και οι περισσότεροι αναφερανε ότι δεν είναι καλό για την υγεία τις μπαταρίας γενικά..δεν ξέρω..λένε ψέματα;;; δεν είμαι και τόσο ειδικός πάνω σε αυτό... Ίσα ίσα πρώτα είδα τη θετικό μπορεί να υπάρχει σε όλα αυτά και μετά τη αρνητικό...backup ξέρω..απλά δεν το σκέφτεσαι να κάνεις backup..λες ωχ έχουν περάσει πχ. 2 μήνες πρέπει να κάνω...ενώ με την sd yolo! τι να σου πω μπορεί να είναι θέμα γουστου και να ακούσεις "α εμένα δεν με πειράζει" πάντως πρακτικό δεν το λες.

Συμφωνώ σε κάποια που λες είναι θέμα γούστου...είναι ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας...αλλά όχι να μου παρουσιάζεις το καινουργιο σαν καινούργιο ωραίο και πρακτικό σε σχέση με το παλιό γιατί κάποιες φορές δεν είναι.

και να μην ειναι πρακτικο λες να βγουν να σου πουν δεν ειναι?θα σου πουν τα θετικα.εννοειται οτι δεν λες τα αρνητικα.

για το backup.αν επαιρνες backup στην sd οκ.αν τα ειχες μονο στην sd η στην μνημη του κινητου τοτε εισαι φαουλ.φαντασου παιρνω backup καθε εβδομαδα ειδικα αμα παω ταξιδι.και πλεον ολες οι εταιρειες δινουν cloud σαν backup εστω και προσωρινο.και προσωπικα πιο πολυ εμπιστευομαι σαν ποιοτητα την μνημη του κινητου παρα την sd.αν ενα κινητο εχει 64 ή 128 gb χωρο δεν βρισκω προσωπικα λογω για sd.για την εταιρεια βεβαια μικροτερο κοστος συν μια υποδοχη λιγοτερη.για το power banks

στην μια εχεις ενα φορτιστη να κανει το ac dc στην αλλη κανεις το dc 3.7 volt σε 5 volt.αν το powerbank μπορει να δωσει το ρευμα που θες δεν βρισκω λογο προβληματος.χρησιμοποιω power bank και ολα μια χαρα.επισης κακα τα ψεμματα.ειτε κρατησει η μπαταρια 3 χρονια ειτε 2.5 δεν αλλαζει κατι.το 90.τις 100 θα εχει αλλαξει κινητο.επιπλεον το να μην βγαινει η μπαταρια εχει διπλο καλο για την εταιρεια.β.δεν βαζεις noname μπαταρια.και β.δεν βαζει ο πελατης το χερακι του στο κινητο αλλα το παει σε εξουσιοδοτημενο(θεωρητικα) service.επισης λιγοτερα ανοιγομενα μερη ειδικα σε αδιαβροχα κινητα

καλως η κακως η καθε εταιρεια δεν κοιταει τι βολευει εμας τοσο .αν την ενοιαζε θα ειχε ευδοκιμησει και το project με τα συναρμολογουμενα κινητα.επισης το backup προσωρινα σε cloud δεν βολευει πολυ εμας που εχουμε μικρα πακετα data.γιατι ρωσσια πηρα με 3 4 ευρω sim καρτα με πανω απο 10 giga.μεχρι και στην τανζανια με 3 4 ευρω πηρα 3 4 giga

η τεχνολογια δεν γυρναει δυστυχως γυρω απο τα 10.000.000 ελληνες

η εταιρεια επισης δεν σε θελει να αλλαξεις μπαταρια.σε θελει να παρεις αλλο κινητο ή να πληρωσεις αρκετα για να αλλαξεις μπαταρια

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

και να μην ειναι πρακτικο λες να βγουν να σου πουν δεν ειναι?θα σου πουν τα θετικα.εννοειται οτι δεν λες τα αρνητικα.

για το backup.αν επαιρνες backup στην sd οκ.αν τα ειχες μονο στην sd η στην μνημη του κινητου τοτε εισαι φαουλ.φαντασου παιρνω backup καθε εβδομαδα ειδικα αμα παω ταξιδι.και πλεον ολες οι εταιρειες δινουν cloud σαν backup εστω και προσωρινο.και προσωπικα πιο πολυ εμπιστευομαι σαν ποιοτητα την μνημη του κινητου παρα την sd.αν ενα κινητο εχει 64 ή 128 gb χωρο δεν βρισκω προσωπικα λογω για sd.για την εταιρεια βεβαια μικροτερο κοστος συν μια υποδοχη λιγοτερη.για το power banks

καλα εννοείτε ότι δεν περιμένω κάτι τέτοιο...αυτοί κοιτανε πως θα στα πάρουν με τον οποιοδήποτε τροπο δεν τους νοιαζει τιποτα...στο χέρι του καθένος είναι...αναλογα με τις επιλογές του...σου λεει οι περισοτεροι θελουν αυτο θα γίνει κτλ...αλλά όχι εγώ...κατα την γνώμη μου μόνο smartphone δεν θα λέγονται πλέον αν συνεχίσουν έτσι..ζήτω τα dumpphone!...εε αλλά έχω καμεραρα..χαχαα..εταιρίες..backup ναι sd...όχι cloud...μόνο στην sd το κάνω χρόνια αυτό χώρις κανενα απολύτος προβλημα όοοολα αυτά τα χρόνια δεν έχω χάσει byte!..και το προτείνω κιόλας!...η ενσωμάτωση κατα την δική μου γνώμη μόνο προσβλήματα θα φέρει πρακτικά και μη άσε που σε λίγο έτσι όπως πάνε τα πραγματα με 4κ φωτο βίντεο τα 128gb δεν θα φτάνουν και θα θες την sd καρτουλα σου των 500gb ή 1tb με λες και υπερβολικό αλλά κάπως έτσι θα γίνει φαντάζομαι

8 ώρες πριν, poulinos είπε

καλως η κακως η καθε εταιρεια δεν κοιταει τι βολευει εμας τοσο .αν την ενοιαζε θα ειχε ευδοκιμησει και το project με τα συναρμολογουμενα κινητα.επισης το backup προσωρινα σε cloud δεν βολευει πολυ εμας που εχουμε μικρα πακετα data.γιατι ρωσσια πηρα με 3 4 ευρω sim καρτα με πανω απο 10 giga.μεχρι και στην τανζανια με 3 4 ευρω πηρα 3 4 giga

η τεχνολογια δεν γυρναει δυστυχως γυρω απο τα 10.000.000 ελληνες

η εταιρεια επισης δεν σε θελει να αλλαξεις μπαταρια.σε θελει να παρεις αλλο κινητο ή να πληρωσεις αρκετα για να αλλαξεις μπαταρια

Συμφωνώ σε αυτά έτσι είναι...αυτό με τα αρθρωτά κινητα το θυμαμαι..ναι δεν περπάτησαν..μου θυμίζει λίγο windows-mac (στο υλικό)...Ξερεις..στο ένα το pc ολα αλλάζονται στο άλλο όχι όλα ενσωματωμένα...Βρε να κάνουμε το δικό μας κινητό Ελλαδάρας χααχα (μην πειτε για τα mls..κλαιω)...

Δημοσ.
On 28/12/2019 at 00:20, atrwtos said:

καλα εννοείτε ότι δεν περιμένω κάτι τέτοιο...αυτοί κοιτανε πως θα στα πάρουν με τον οποιοδήποτε τροπο δεν τους νοιαζει τιποτα...στο χέρι του καθένος είναι...αναλογα με τις επιλογές του...σου λεει οι περισοτεροι θελουν αυτο θα γίνει κτλ...αλλά όχι εγώ...κατα την γνώμη μου μόνο smartphone δεν θα λέγονται πλέον αν συνεχίσουν έτσι..ζήτω τα dumpphone!...εε αλλά έχω καμεραρα..χαχαα..εταιρίες..backup ναι sd...όχι cloud...μόνο στην sd το κάνω χρόνια αυτό χώρις κανενα απολύτος προβλημα όοοολα αυτά τα χρόνια δεν έχω χάσει byte!..και το προτείνω κιόλας!...η ενσωμάτωση κατα την δική μου γνώμη μόνο προσβλήματα θα φέρει πρακτικά και μη άσε που σε λίγο έτσι όπως πάνε τα πραγματα με 4κ φωτο βίντεο τα 128gb δεν θα φτάνουν και θα θες την sd καρτουλα σου των 500gb ή 1tb με λες και υπερβολικό αλλά κάπως έτσι θα γίνει φαντάζομαι

Συμφωνώ σε αυτά έτσι είναι...αυτό με τα αρθρωτά κινητα το θυμαμαι..ναι δεν περπάτησαν..μου θυμίζει λίγο windows-mac (στο υλικό)...Ξερεις..στο ένα το pc ολα αλλάζονται στο άλλο όχι όλα ενσωματωμένα...Βρε να κάνουμε το δικό μας κινητό Ελλαδάρας χααχα (μην πειτε για τα mls..κλαιω)...

γενικα ναι οι καμερες θα βελτιωθουν οι υποδοχες θα φευγουν για να γινονται wireless και Usb type c.αν το κινητο εχει sd και ειναι κατι σοβαρο το παιρνω backup και στην sd.αν δεν εχει σε Usb on the go. και βεβαια και Cloud υπαρχει.
γενικως οσο αυξανουν τα Megapixel αρα και το μεγεθος της φωτογραφιας πραγματι θες παραπανω χωρο.αλλα οπως θα δεις και τακινητα ερχονται με 64,128,256.κατα τα αλλα για μενα τα 64 ειναι υπεραρκετα γιατι απλα δεν κραταω αρχεια στο κινητο.θα βγαλω πχ 4 -5 giga φωτο (τυχαιο το νουμερο) και καπακια μετα backup σε 2 διαφορετικους σκληρους.καποιοι εχουν τα παντα μονο στο κινητο το εχουν γεμισει με φωτογραφιες 2 χρονων και ξαφνικα Oups τα χασαμε.το ατομο που δεν παιρνει backup δεν θα παρει ειτε εχει sd ειτε οχι.
για τα Mls δεν εχει νοημα να πουμε.τα αρθρωτα θα ηταν μια καλη λυση αλλα δεν προχωρησε.κατα τα αλλα οπως το ειπες,οι εταιρειες θελουν minimum κοστος μεγιστο κερδος.οπως και να εξυπηρετησουν τους πολλους οχι τους 1-2 "παραξενους"

Δημοσ.

Εγω το βλέπω σαν καθόλου πρακτικο. Τα τηλέφωνα μεγαλώνουν συνεχως χωρις κανενα λόγο. Ηδη ειναι τεράστια και άπειρος κοσμος ουτε παιχνιδια παιζει ουτε ταινιες και σειρες θέλει να δει. Τα led ειδοποιήσης είναι ειδος προς εξαφάνιση, το τζακ το ίδιο, το ραδιόφωνο το ίδιο...

Έψαχνα κινητο σε μικρο μέγεθος. Για κάποιο λόγο πλεον το 16/9 δεν υπάρχει... Οπότε ειναι ολα 18/9 5,8 στην καλυτερη με μικρότερη οθόνη απο ενα 5,5 16/9!! Ήθελα να έχει ραδιο, led και νορμαλ τιμη χωρις να ειναι ulefone ξερω γω. Ε δεν βρισκω τιποτα... Μονο το a2 lite που έχω τωρα και μερικά παρόμοια xiaomi. 

Για μένα οσο πανε γινονται χειρότερα, αν δεν έβγαζε προβλημα το nexus 5 θα το είχα ακομα. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Εγω το βλέπω σαν καθόλου πρακτικο. Τα τηλέφωνα μεγαλώνουν συνεχως χωρις κανενα λόγο

Και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Προσωπικά διαβάζω αρκετά PDF μεσα στην ημερα και με βολευει η μεγαλη οθονη. Χωρις να ειναι ταμπλετ και να μη χωραει στην τσεπη.

Δεν είναι όλες οι ανάγκες καθολικές. Για να τα αγοράζει κόσμος υπάρχει λόγος. Μέχρι και αποτελέσματα μαγνητικών προβάλλονται σε κινητά πλέον, απόρροια της γενικότερης ψηφιοποίησης.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Προσωπικά διαβάζω αρκετά PDF μεσα στην ημερα και με βολευει η μεγαλη οθονη. Χωρις να ειναι ταμπλετ και να μη χωραει στην τσεπη.

Δεν είναι όλες οι ανάγκες καθολικές. Για να τα αγοράζει κόσμος υπάρχει λόγος. Μέχρι και αποτελέσματα μαγνητικών προβάλλονται σε κινητά πλέον, απόρροια της γενικότερης ψηφιοποίησης.

δεν ειναι υποκειμενικό οτι πολύς κοσμος θέλει φυσιολογικο μεγεθος. οι μισες γυναικες που ξερω δεν βρισκουν κινητο. πολλοι ακομη ψαχνουν iphone παλιο για αυτον το λογο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

δεν ειναι υποκειμενικό οτι πολύς κοσμος θέλει φυσιολογικο μεγεθος. οι μισες γυναικες που ξερω δεν βρισκουν κινητο. πολλοι ακομη ψαχνουν iphone παλιο για αυτον το λογο. 

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι στο δικό μου επαγγελματικό χώρο, ψάχνονται για μεγάλα κινητά γιατί επικρατούν άλλου είδους ανάγκες.

Το ''όσους γνωστούς ξέρω'' δεν θεωρείται στατιστικά σημαντικό δείγμα. 

56 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Τα τηλέφωνα μεγαλώνουν συνεχως χωρις κανενα λόγο

Σε αυτό επικεντρώνομαι. Σαφώς και υπάρχει λόγος, απλά όχι για τις δικές σου ανάγκες. Μην είσαι απόλυτος βάσει του δικού σου κοινωνικού συνόλου ή των δικών σου αναγκών.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι στο δικό μου επαγγελματικό χώρο, ψάχνονται για μεγάλα κινητά γιατί επικρατούν άλλου είδους ανάγκες.

Το ''όσους γνωστούς ξέρω'' δεν θεωρείται στατιστικά σημαντικό δείγμα. 

Σε αυτό επικεντρώνομαι. Σαφώς και υπάρχει λόγος, απλά όχι για τις δικές σου ανάγκες. Μην είσαι απόλυτος βάσει του δικού σου κοινωνικού συνόλου ή των δικών σου αναγκών.

ούτε εγω εγινα κατανοητος. Καλώς υπάρχουν μεγάλα τηλέφωνα. κακώς δεν υπάρχουν μικρότερα. Καλές οι μεγάλες οθονες και σαφως πρεπει να υπαρχουν, υπηρχαν και παλαιοτερα, τα λεγαμε phablet. Το θέμα ειναι γιατι δεν υπάρχουν πια τα 5,2-5,5 και βγαινουν μονο 6ιντσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...