^BOOMBOOM Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Νομίζω κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας, δεν ξέρω τι θέλει η Heineken (αν και φαντάζομαι ζητάει το cd απο βυνίλια/cd που έχετε αγοράσει) αλλα εφόσον στο φόρουμ ασκείται πολύ αυστηρή κριτική για κάποιον που ποστάρει ενα λίνκ με direct downloads μου φαίνεται υποκρισία να λέμε πως η πνευματική ιδιοκτησία ακυρώνεται αν ενώσεις 2 κομμάτια μεταξύ τους. Πιστευω για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ καλό θα ήταν να είναι σαφείς οι κανόνες ή να εφαρμόζονται παντού και για όλους ΄(έτσι όπως το βλέπω είτε οι κανόνες δεν είνια σαφείς, είτε δεν εφαρμόζονται). Η προσωπική μου γνώμη επι του θέματος ειπώθηκε πιο πρίν. Το τόπικ που είχα φτιάξει στο παρελθόν με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και αναλυτικές εξηγήσεις: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=355288&highlight=
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Οι κανόνες που έχουμε φτιάξει είναι εκεί ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα του παρελθόντος όπου μπορούσε άνετα ο καθένας να δείνει sites ή direct links με mp3 κομμάτια. Με αυτούς τους κανόνες προσπαθούμε να μειώσουμε ή & να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο, προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα. Επαναλαμβάνω ότι από τη δική μου σκοπιά δεν είναι παράνομο το να δίνω ένα link για κάτι που έφτιαξα εγώ. Έτσι το βλέπω, ότι το έφτιαξα εγώ. Από 'κει & πέρα, αν θέλει κάποιος να με διώξει νομικά μπορεί να το κάνει επί προσωπικού. Στο παρελθόν & άλλα παιδιά έδιναν links με mix που έκαναν, πχ Toufas & πάλι δε νομίζω ότι υπήρξε πρόβλημα. Οι κανόνες ισχύουν για όλους απλά θα γίνουν στο συγκεκριμένο θέμα σαφέστεροι όσο αφορά τη δημιουργία mixes ή κομματιών που φτιάχνουν οι χρήστες. Προς Θεού, δεν είμαστε υπεράνω των κανόνων επειδή είμαστε moderators. Θέλω για οποιοδήποτε άλλο θέμα με το οποίο νομίζετε ότι οι κανόνες έχουν ασάφεια ή πρέπει να συμπληρωθούν να επικοινωνείτε με τους moderators ώστε να βρίσκεται μία λύση. Αλίμονο αν δε θέλαμε να ακούγονται οι απόψεις σας. ^BOOMBOOM, κακώς που διαφωνούσες & δεν το έλεγες τόσο καιρό. Critter, πολύ καλό το mixακι σου, μη μου πεις ότι δε σε ειδοποίησαν να πας στα ημιτελικά;;;!!! 8)
Critter Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Tnx a lot guys.Μελλοντικα θα βαλω και κανενα full mix μου τωρα που βρηκα και χωρο να κανω τα uploads μου. DJ_XLR8,ρε φιλε το δικο σου mix απο το hub δεν κατεβαινει με τιποτα.το εχω εδω και καμμια βδομαδα στη λιστα και ενω εχεις free slots οταν κατεβαζει,κατεβαζει με κατι bytes/sec.Εχεις netlimiter βρε μπαγασα? Τωρα ειμαι εκτος hub.Το βραδυ θα ξαναμπω. Oσο για τα ημιτελικα αμα σου πω οτι δεν εχω στειλει ακομα το mix τι θα πεις? Στο διαφημιστικο που μοιραζανε εκει που παιζω,λεει συμμετοχες μεχρι 19/5/04(σφραγιδα ταχυδρομειου),οποτε ως κλασικος ελληνας θα το στειλω τελευταια στιγμη(μαλλον αυριο το βλεπω βασικα). Παντως ας μην γελιομαστε,δεν περιμενω να κερδισω γιατι και καλυτερα mix θα υπαρχουν αλλα και δεν πιστευω οτι ειναι αξιοκρατικο το συστημα επιλογης.Ασε που σιγα μην καθησανε να ακουσουνε 500 mix που θα τους στειλανε προσεκτικα. Παντως μην ξαφνιαστει κανεις αν ακουσει κανα mix του σε κανα νησι το καλοκαιρι .Ενας φιλος μου ακουσε το mix του στην ροδο
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 To ξέρω αυτό το πρόβλημα που λες. Δεν έχω βάλει net limiter, τίποτα τέτοιο. Απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο του Πανεπιστημίου μας που δεν επιτρέπει σε τέτοια προγράμματα μεγάλες ταχύτητες. Δυστυχώς. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω σε zip αρχεία αντί για rar & θα σου πω για κατέβασμα από το briefcase μου. Οι συμμετοχές είναι μέχρι 19/4 ρε συ! Αφού ο τελικός είναι 22/5. Άλλωστε τις ημερομηνίες τις έχει στο site. Μάλλον το έχασες!
Critter Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κοιτα και να το εχασα,θα φαω μια στεναχωρια Αλλα το διαφημιστικο που εχω λεει μεχρι 19/5.Αμα θες,θα στο σκαναρω να το δεις.Μα καλα ειναι τοσο μαλακες? Τελος παντων. :roll:
Critter Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Τωρα το ειδα στο site.τυπογραφικο λαθος κανανε οι μαλακες....Δεν πειραζει γιατι στισ 22 θα ειμαι μυκονο οποτε δεν θα μπορουσα να παιξω με τον pete
Critter Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 To mix μου μπορείτε να το κατεβάσετε από το ακόλουθο link. Είναι 27,8ΜΒ σε μορφή wma. Το tracklist είναι στην 1η σελίδα του topic. Δεν νομιζεις οτι πρεπει να βαλεις και το link?
Critter Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Critter, αρκετά καλό το mix σου! Βασικα παιδια για να πω την αληθεια εγω το θεωρω μετριο προς το καλο. Το θεμα ειναι οτι οι αλλαγες ειναι σε σημεια που εγω δεν θα εκανα την αλλαγη αλλα εδω επειδη πιεζε ο χρονος βιαζομουνα. Προσεχως θα ανεβασω full mix που θα ειναι σιγουρα καλυτερο.Απλα θα ειναι γι'αυτους που εχουν ADSL ή κατεβαζουν απο σχολες μιας και θα ειναι λογικα γυρω στα 80MB.
Critter Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Αν εννοεις χωρο για upload(server),εγω ανεβαζω στο http://www.yousendit.com που ειναι και τζαμπε.Υπαρχει περιπτωση να παιξει και χωρος σε server στη σχολη μου αλλα θα αργησει λιγακι.
DJ_XLR8 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Πληροφοριακά & μόνο: Ανδρέας Κόρακας και Διονύσης Μαρίνος οι δύο dj στον ημιτελικό του διαγωνισμού "Thirst" στην Πάτρα. Τα δύο παιδιά, θα αναμετρηθούν στο club Ρόδον από το οποίο πέρασα πριν απο λίγο & γινόταν ο χαμός! Ο κόσμος φοβήθηκε τις ψιχάλες που έριξε νωρίτερα, αλλά τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Καλή επιτυχία & στα 2 παιδιά & ας προκριθεί ο καλύτερος! Περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες. Μακάρι να είναι πάλι Πατρινός ο νικητής όπως & πέρυσι.
DJ_XLR8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 O νικητής του διαγωνισμού Heineken Thirst στην Πάτρα είναι τελικά ο Ανδρέας Κόρακας. Θα παίξει σήμερα στην Αθήνα για τα τελικά της διοργάνωσης. Στο club Ρόδον ήταν & ο κ. Νίκος Μουρατίδης γνωστός από την τηλεόραση σε εκπομπές Fame Story & Pop Stars. Στην Αθήνα νικητής είναι ο Γιώργος Σεράγος, ενώ στη Θεσαλλονίκη ο Κοσμάς Ευστρατίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.