Προς το περιεχόμενο

Heineken thirst

kreodas_mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα φτιάξω ένα cdάκι, νομίζω μέχρι της 18 Απρ πρέπει να το στείλω. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα mix που νομίζεις ότι εσύ είναι από τα καλύτερα που μπορείς να κάνεις. Τώρα αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πήγαινε http://www.heinekenmusic.gr

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν ξέρετε μου απαντάτε. Ετοιμάζω το Mix μου το οποίο έκανα από κομμάτια mp3 & το καίω σε cd & το στέλνω. Αν πάνε όλα καλά & με λίγη τύχη προκρίνομαι, όταν θα μου ζητήσουν να παίξω πως θα παίξω αφού δεν έχω τα cd; Σου δίνουν εκεί cds δικά τους; Αν είχε πάει κάποιος πέρσι ας μας πει.

Δημοσ.

Με δικά σου CD ή βινίλια παίζεις! Τι εννοείς ότι δεν έχεις τα CD? Αφού έχεις τα Mp3! Κάνε τα burn σε audio μέσα σε CD και τράβα να παίξεις και live! ;)

Δημοσ.

:( Κατάλαβα, τέσπα, θα το στείλω σήμερα & ότι γίνει. Δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Σιγά μη προκριθώ, έτσι για τη πλάκα. :)

Το playlist είναι το εξής:

Playlist

=====

1. Black Masses-Wonderful person (Tom Tom beats)

2. Milk & Sugar-Let the sunshine (Lord G remix)

3. Lee Cabrera-Special 2004 (Woody Bianchi energy mix)

4. G-PAL - Ocean of blue (blue mix)

5. Eddie Amador-Psycho X girlfriend

6. Thick Dick feat. Latanza Waters-Insatiable

7. Sandy Rivera-I can't stop

8. Daft Punk-One more time (Sandy Rivera mix)

9. Mylo-Drop the pressure

10. Junior Jack-Da hype

11. Eddie Amador-Rise

12. Eddie Amador-House music

Δημοσ.

Hi παιδια!Και μια ερωτηση σχετικα με το site της heineken..το τραγουδι που παιζει οταν μπαινεις στο site ποιο ειναι??Μηπως ειναι Pete Tong??Ακουστε το και αν γνωριζει καποιος ας μου πει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νομιζω εχουν ανεβασει κ αλλοι 2 τα σετ τους..

παντως αυτα τα events μου φαινονται εντελως εμπορικα..το καλυτερο που θα ειχαν να κανουν ειναι αυτοι οι dj που θα επιλεχτουν να γινουν γνωστα τα ονοματα τους κ να τους βαλουν να παιζουν σε κανα club ,γιατι θελουν αντικαταστατη πολλα μαγαζια..

Δημοσ.

playlist:

1.Acappela Gabrielle Di Andrea-Blow

Sucker Djs - Lotta Lovin

Acappela Muster & Bluster - Three

2.Stonebridge - Put Em High

3.Shapeshifters - Lola's Theme

4.Shana Moon - Teasing

5.Rune - Calabria

Acappela MAW - Work

6.Power That Be - Funky Planet (Warren Clark Mix)

7.Snokers - Snokers Ep

8.Kevin Yost - Crazy

Ειναι λιγο βιαστικο το mix λογω των περιορισμών.

Δημοσ.

Συγγνώμη αν γίνομαι σπασοκλαμπάνιας αλλα μόλις είδα ενα τόπικ κάποιου που ήθελε να ανταλλάξει mp3 ο οποίος έφαγε ban (και σωστά μιας και υπάρχει στους κανόνες).

Εδώ βάζετε direct link με κομμάτια, δεν συνιστά αυτό καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ?

Εχω χάσει κάτι ? :shock:

Δημοσ.

Κοιτα,οποιος απο τις εταιριες θεωρει οτι του καταπατω την πνευματικη ιδιοκτησια ας ερθει να μου κανει καταγγελια.Εγω του εχω ετοιμες τις αποδειξεις αγορας των βινυλιων μιας και ολα τα κομματια ειναι απο βινυλιο.

Απο εκει και περα τα κομματια δεν ειναι ολοκληρα αλλα μιξαρισμενα (ειναι κατα μεσο ορο 3:30 λεπτα το καθενα) και επομενως ειναι κατι σαν τα samples που βγαζουν τα e-δισκοπωλια σε λιγο καλυτερη συμπιεση.

Επισης δεν βγαζω κανενα κερδος.

Οποια αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε να τη λυσουμε

:)

Δημοσ.

Critter εγώ συμφώνώ μαζί σου 110%, η απορία μου δεν είναι αν καλώς ανεβάζεις το mix σου αλλα για την τακτική του φόρουμ, προσωπική μου γνώμη πως οι κανόνες με τα ban σε όποιον αναφέρει τα αυτονόητα είναι παράλογοι αλλα τους σέβομαι εφόσον δεν είναι δικό μου το φόρουμ :D

Ειδικότερα η απορία μου βρίσκεται σε αυτόν τον κανόνα:

Δεν επιτρέπονται posts που αναφέρονται σε downloading αρχείων mp3 μέσω ftp servers ή να δίνονται direct links, καθώς επίσης & posts που ζητούν cracks ή serials για προγράμματα.

Είχα κάνει και παλαιότερα τόπικ για ανάλογο θέμα και ο paredwse αν θυμάμαι καλά μου είχε απαντήσει λεπτομερέστατα.

Η προσωπική μου γνώμη (και μόνον αυτό) είναι πως ο κανόνας είναι λάθος αλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα πέρα απο αυτό

Συγγνώμη αν παρέκλινα του θέματος και καλή επιτυχία με το διαγωνισμό :)

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα links δίνονται ελεύθερα γιατί το τελικό έργο (δηλαδή το demo mix) είναι δικό μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εμένα & του Critter. Η εταιρία Heineken όταν μας ζητά να της στείλουμε σε cd τα demos νομίζω ότι δεν καταπατά το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλαδή μας προτρέπει στο να τον καταπατήσουμε;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα συγκεκριμένα demos εφόσον είναι δικάς μας, μπορούμε να τα δίνουμε ελεύθερα στον οποιονδήποτε & με όποιο τρόπο μπορούμε. Νομίζω ότι το τελικό έργο έχει σημασία από ποιόν προήλθε & αυτός αποφασίζει να το δίνει ελεύθερα.

Επειδή δε γνωρίζω τη νομοθεσία σε αυτά τα θέματα, όποιος ξέρει για το συγκεκριμένο θέμα κάτι παραπάνω, ας postάρει εδώ να το συζητήσουμε περισσότερο. Σε περίπτωση που είμαστε παράνομοι, τα links θα κατεβούν άμεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...