Bilbo1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές! To πρόβλημα που έχω είναι ότι βάζω να παίξω ένα παιχνίδι (το hellblade senua's sacrifice συγκεκριμένα) και μετά από κάποια ώρα, λίγη σχετικά (5 λεπτά), ο υπολογιστής σβήνει εντελώς και ξαναξεκινάει. Πρόσφατα αγόρασα μια RX 580 (από αυτές του ορυχείου) και αντικατέστησα μια R9 380. O υπολογιστής έχει κλείσει στο πεντάλεπτο τις 4 από τις 6 φορές που άνοιξα το παιχνίδι. Τις άλλες δυο τα κατάφερε για κανένα 15λεπτο μέχρι να κλείσω το παιχνίδι εγώ χωρίς να κλείσει. Κάθε φορά που ξεκινάει μετά από το απότομο σβήσιμο οι ανεμιστήρες τις κάρτας γραφικών ακούγονται να γυρνάνε γρήγορα χωρίς να μου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση στα windows "Default Radeon WattMan settings has been restored due to unexpected system failure". Εκτός από το hellblade έχω παίξει και το CoD WWII με αυτή την κάρτα, στο οποίο αντιμετώπισα το πρόβλμα αυτό μόνο μια φορά στις 7-8 ώρες που έπαιξα. Από θερμοκρασίες μια χαρά που φαίνεται, φτάνει 75 βαθμούς μαξ, ενώ ο επεξεργαστής το πολύ 65 βαθμούς. Να αναφέρω ότι όσο είχα την 380 δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πρόβλημα σε παιχνίδια, είχα όμως μερικά τυχαία κολλήματα του υπολογιστή (και χρειαζόταν να τον κάνω reset για να επανέλθει) συνοδευόμενα από ειδοποίηση "Default Radeon WattMan settings has been restored due to unexpected system failure". Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από core i5 4570 asrock h97 anniversary 4x4 gb ram thermaltake smart se 630W Έχετε καμία ιδέα για το τί μπορεί να πάει στραβά? Κοιτάω για καινούριο τροφοδοτικό?
zx1234r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Το τροφοδοτικό πόσα χρόνια το έχεις? Εγώ εκεί θα κοιτούσα πάντως.
Bilbo1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Από τον οκτώβριο του 2015 είναι το τροφοδοτικό
Crybal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Ή δοκίμασε κάποιο άλλο τροφοδοτικό ή εαν δεν έχεις βάλε καμιά άλλη καρτα γραφικών που να θελει λιγότερα watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα