Προς το περιεχόμενο

Bottlenecking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε! Εχω την εξης απορια σχετικα με το τιτλο.
Πχ αν εχεις Core i3 και RTX 2080 ΑΛΛΑ παιζεις LoL (που σημαινει οτι κανενα απο αυτα δεν θα πιεζοταν σε κανονικο build) μπορει αυτο να προκαλεσει ζημια σε καποιο κομματι στο build? Η να μειωση το χρονο ζωης σε καποιο κομματι ?

Δημοσ.

Ζημιά δεν προκαλείς σίγουρα.
Αλλά αν το κουτί που έχεις είναι εντελώς μάπα και διαθέτει airflow για τον μπέο μακροπρόθεσμα μπορεί να προκληθεί θέμα σε κάποιο component από την υπερθέρμανση.

Βέβαια, το να έχεις 2080 με i3 είναι κρίμα απ' τον Θεό και είναι πολύ noobάς όποιος στο έστησε έτσι.

• Like 3
Δημοσ.

Για εμενα αναβαθμισε τον επεξεργαστη σου σε εναν i5. Ελπιζω να εχεις καλο τροφοδοτικο οπως και κουτι που προαναφερθηκε, αλλα και γω δε νομιζω να εχεις θεμα. Απλα ναι, i3 με 2080, ε ειναι κριμα.

Δημοσ.

ΔΕΝ εχω ουτε Ι3, ουτε 2080, ενα υποθετικο σεναριο ηταν 😄
Εχω μονο CPU (G4560, to οποιο εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων) και σκεφτομαι αν ειναι να μην εχω θεμα με καλο GPU, να παρω καλο GPU τωρα, και καποια στιγμη να παρω και καλο CPU.
Επισης. Δεν θα παιζω παιχνιδια τα οποια κανονικα θα ηταν βαρια για αυτο το CPU.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doubtful είπε

ΔΕΝ εχω ουτε Ι3, ουτε 2080, ενα υποθετικο σεναριο ηταν 😄
Εχω μονο CPU (G4560, to οποιο εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων) και σκεφτομαι αν ειναι να μην εχω θεμα με καλο GPU, να παρω καλο GPU τωρα, και καποια στιγμη να παρω και καλο CPU.
Επισης. Δεν θα παιζω παιχνιδια τα οποια κανονικα θα ηταν βαρια για αυτο το CPU.

Και γιατί δεν έθεσες από την αρχή το ερώτημα σου βάση ενώς συγκεκριμένου και υπαρκτού σεναρίου που θα βασιζόταν στο h/w που ήδη έχεις αλλά ξεκίνησες με κάτι παντελώς ΑΚΥΡΟ;;;
Ήθελες να τεστάρεις πρώτα τις γνώσεις μας ;;;

Έλεος.

Δημοσ.

Μα ουτε εγω ξερω τι gpu θελω, απλα ξερω οτι θελω κατι καλο, ο οποιο θα τρωει bottleneck απο το cpu μου, δηλαδη το ιδιο σεναριο?..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...