Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 26/12/2019 at 12:46, Pintsie said:

Έχουμε έρθει Ανθούσα κι έχει ενθουσιαστεί. Κι εγώ επίσης γιατί κρύβομαι!!!!!!!

χαλαρωσε .drone πετας .δεν εισαι η πρωτη.nothing to be ashamed.απολαυσε το.

• Like 1
Δημοσ.
On 26/12/2019 at 13:12, poulinos said:

χαλαρωσε .drone πετας .δεν εισαι η πρωτη.nothing to be ashamed.απολαυσε το.

Έχει την πλάκα του τελικά. Ειδικά όταν σε ακολουθεί κτλ. Αλλά οκ, νομίζω είναι λίγο ντροπιαστικό 😛

Δημοσ.
4 hours ago, Pintsie said:

Έχει την πλάκα του τελικά. Ειδικά όταν σε ακολουθεί κτλ. Αλλά οκ, νομίζω είναι λίγο ντροπιαστικό 😛

ουτε καν.κατι διαφορετικο ειναι.φτασαμε αυτο που κανουν λιγοι να φαινεται παραξενο.;)

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει ενα παραδοσιακο "αεροδρομιο "ας το πουμε μοντελισμου που χρονια  βλεπω κοσμο να πηγαινει και να πεταει τα αεροπλανα του στην περιοχη του Μαραθωνα.

Τσεκαρε το

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mrkra είπε

υπαρχει ενα παραδοσιακο "αεροδρομιο "ας το πουμε μοντελισμου που χρονια  βλεπω κοσμο να πηγαινει και να πεταει τα αεροπλανα του στην περιοχη του Μαραθωνα.

Τσεκαρε το

Αυτό πηγα να γράψω και εγω, στο Μαραθώνα πισω απο τον Γαλαξια επι της Μαραθωνος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

λεφτά για πέταμα που λένε 😋

8 ώρες πριν, Pintsie είπε

Mavic air; mavik air; Καπως ετσι. 

Με αυτά τα χρήματα πετάγατε οικογενειακώς. 😋

Επεξ/σία από opera
Δημοσ.

Μου είπε ότι είναι το παλιό και το πήρε μεταχειρισμένο. Θα τον δολοφονήσω παιδιά! είδα τώρα κάτι τιμές... 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Pintsie είπε

Μου είπε ότι είναι το παλιό και το πήρε μεταχειρισμένο. Θα τον δολοφονήσω παιδιά! είδα τώρα κάτι τιμές... 

Πρώτη φορά θα "κλείσω" σπίτι 😈

Δημοσ.

Αν κάποιος το ψάξει καλά βρίσκει μεταχειρισμένα από 200-εως και 400 αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, από έξω ειδικά οι τιμές είναι πολύ καλές, και ειδικά τέτοιες μέρες που πολλοί τα σκοτώνουν γιατί θέλουν να πάρουν δώρο κάτι καλύτερο. Τώρα για μέρος δες προς το πορτο ραφτι... είναι ήρεμα και έχει φοβερά πλάνα, όπως και Λαύριο. Καλές πτήσεις να έχει.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...