Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα!!! Μιας και δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο google, για πείτε περιοχές που είναι ωραίες για να πετάξει κάποιος το drone του. Χωρίς πολλά δέντρα, με ωραίες εικόνες κτλ.
Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Ανατολική Αττική είμαι. Το πήρε ο άντρας και θέλει να πάμε σε κάτι γήπεδα εδώ κοντά αλλά εγώ ντρέπομαι με αυτά είναι η αλήθεια. Θέλω κάπου πιο .. εμ... απόμερα 😛 Θα τον πάω Ανθούσα στο γήπεδο που δεν θα είναι και κανείς σήμερα γιατί ξέρω την περιοχή. Σκεφτόμουν και στο ποτάμι στην Ανθούσα αλλά έχω χρόνια να πάω και δεν ξέρω αν έχει πολλά δέντρα εκεί.
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Προσοχή στον αέρα και στις περιοχές που πάτε γιατί εγώ το έχασα. Μηπως πρέπει να γράφουμε πάνω κάποια στοιχεία επικοινωνίας μπας και το βρει κάποιος? 1
sargyrop81 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δείτε την αλάνα Αναβύσσου, έχει πολυ μεγάλο χώρο για εκπαίδευση, αλλά δεν έχει κάτι αισθητικά όμορφο. Προσοχή στον αέρα!
Thulogur Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Ωραια, δεν ξερω αν εισαι κοντα στον Υμηττο, αλλα εχουν πολυ ενδιαφερον τα πλανα εκει, οπως επισης και παραλιακά απο Ραφήνα μέχρι Δασκαλειό. Μπορείς να κοιτάξεις και την βόρεια πλευρά του Πεντελικού όρους, στο Διόνυσο.
Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Γλυκά Νερά είμαστε. Πού περίπου στον Υμηττό;
bromiaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pintsie είπε Ανατολική Αττική είμαι. Το πήρε ο άντρας και θέλει να πάμε σε κάτι γήπεδα εδώ κοντά αλλά εγώ ντρέπομαι με αυτά είναι η αλήθεια. Θέλω κάπου πιο .. εμ... απόμερα 😛 Θα τον πάω Ανθούσα στο γήπεδο που δεν θα είναι και κανείς σήμερα γιατί ξέρω την περιοχή. Σκεφτόμουν και στο ποτάμι στην Ανθούσα αλλά έχω χρόνια να πάω και δεν ξέρω αν έχει πολλά δέντρα εκεί. Ξεκινάτε να διαβάζετε το ΦΕΚ/Β/3152/30-9-2016 για να μάθετε Α. Την Μέγιστη και Ελάχιστη απόσταση από τον χειριστή και από ανθρώπους, ζώα, κινητά ή ακίνητα αντικείμενα. Β. Το Μέγιστο ύψος πτήσης. Γ. Αν απαιτείται καταχώρηση στο Μητρώο χειριστών ΣμηΕΑ της ΥΠΑ με τους κωδικούς taxis του ιδιοκτήτη. Δ. Αν απαιτείται για την πτήση κατάθεση σχεδίου πτήσης (αν πρόκειται να υπερβεί τα 50 m απόσταση). Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από bromiaris 1 1 1
Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Είναι δηλωμένο κτλ κτλ. άλλο ρώτησα. όχι το ΦΕΚ... 5
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Κάντε 1 ώρα πριν, Pintsie είπε Καλημέρα!!! Μιας και δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο google, για πείτε περιοχές που είναι ωραίες για να πετάξει κάποιος το drone του. Χωρίς πολλά δέντρα, με ωραίες εικόνες κτλ. Γειτόνισσα (Γέρακα μένω) ωραίο μέρος είναι και προς Πόρτο Ράφτη προς το τέρμα δεξιά κοντά στο πάρκιν έχει μεγάλους ελεύθερους χώρους και θα βρείτε ωραία μέρη για καλές εικόνες. 2
Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Κάντε Γειτόνισσα (Γέρακα μένω) ωραίο μέρος είναι και προς Πόρτο Ράφτη προς το τέρμα δεξιά κοντά στο πάρκιν έχει μεγάλους ελεύθερους χώρους και θα βρείτε ωραία μέρη για καλές εικόνες. Ωχ, όντως!! Δεν το σκέφτηκα καν! Σήμερα θα τον πάω Ανθούσα που ξέρω το μέρος -και θα έχω και σπίτι αν χρειαστώ εχμ... τουαλετίτσα λόγω κρύου 😛 Αλλά ωραίο μέρος και το Πόρτο Ράφτη για την επόμενη φορά. Και Πεντέλη σκεφτόμουν αλλά στην εφαρμογή δείχνει αέρα εκεί σήμερα. 1
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Pintsie είπε Ωχ, όντως!! Δεν το σκέφτηκα καν! Σήμερα θα τον πάω Ανθούσα που ξέρω το μέρος -και θα έχω και σπίτι αν χρειαστώ εχμ... τουαλετίτσα λόγω κρύου 😛 Αλλά ωραίο μέρος και το Πόρτο Ράφτη για την επόμενη φορά. Και Πεντέλη σκεφτόμουν αλλά στην εφαρμογή δείχνει αέρα εκεί σήμερα. Για Υμμητό μιας και είσαι δίπλα ανέβα στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη έχει αλάνα μπροστά και πιάτο όλη την Αθήνα για πολύ ωραία πλάνα.Ο γκούγκλης δεν αφήνει καθαρά πλάνα λόγω ΝΑΤΟ εκεί τριγύρω. Θα σε μαλώσω αν δεν έχεις πάει αν δεν ξέρεις μπαίνεις στη Λαυρίου από Αγίου Ιωάννου ακολουθείς τη διαδρομή που δείχνει ο γκούγκλης και πας μοναστήρι.😊 Καλές λήψεις εύχομαι. edit. Δεν ξέρω όμως τι παίζει με το ΝΑΤΟ και μήπως απαγορεύεται.Ρώτησε πρώτα μη σας πάνε σε κανένα κρατητήριο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δεν επιτρέπεται εκεί. Νομίζω μου είπε ο άνδρας ότι πρέπει πρώτα να κάνει σχέδιο πτήσης. Γιατί έχει το στρατόπεδο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ήταν το σημείο που είδα στην εφαρμογή ότι είναι ζώνη για σχέδιο πτήσης. Εκτός κι αν ήταν λίγο πιο πάνω/κάτω.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 παρνηθα επισης για ωραια πλανα αφου εχει το σανατοριο και το παρκο των ψυχων.προσοχη βεβαια να μην εχει αερα.λιγο.μακρια βεβαια.πεντελη ρπρος σπηλια νταβελη απο νεα πεντελη 1
Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Έχουμε έρθει Ανθούσα κι έχει ενθουσιαστεί. Κι εγώ επίσης γιατί κρύβομαι!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα