sp3cial Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνωντας έπεσα σε αυτό! Απο Ιταλία DHL. Συμφέρει. Ελλάδα έχει απο 75 ευρώ. 53.75 ευρώ με μεταφορικά. https://www.geekbuying.com/item/A95X-F3-Air-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-32GB-421000.html Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από sp3cial
supermarioarv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1) Επειδή ενδιαφέρομαι για TV box το κατάστημα το συγκεκριμένο το εμπιστεύεσαι; 2)Επίσης είδα ότι έχει αποστολή από eu σε χαμηλότερη τιμή. 3)Μέθοδο αποστολής ποια διαλέγουμε;
anapospastos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, supermarioarv είπε 1) Επειδή ενδιαφέρομαι για TV box το κατάστημα το συγκεκριμένο το εμπιστεύεσαι; 2)Επίσης είδα ότι έχει αποστολή από eu σε χαμηλότερη τιμή. 3)Μέθοδο αποστολής ποια διαλέγουμε; 1. Απόλυτα. 2 και 3. Αν επιλέξεις Ιταλία και DHL σε δύο εργάσιμες ημέρες θα είναι εδώ. Εντυπωσιακός χρόνος.
supermarioarv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, anapospastos είπε 1. Απόλυτα. 2 και 3. Αν επιλέξεις Ιταλία και DHL σε δύο εργάσιμες ημέρες θα είναι εδώ. Εντυπωσιακός χρόνος. 75 το έχει στο Σκρουτζ αλλά είναι το 64gb. Το συγκεκριμένο είναι 32gb
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Θα προτιμουσα το Tanix πιστευω θα εχει καλυτερη υποστηριξη. https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--421786.html 4/64 με 48 ευρω σε δυο μερες απο Ιταλια. 1
supermarioarv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιος με γνώσεις να μας δώσει τα φώτα του; Επειδή δεν γνωρίζω από TV box και ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά Εγώ είδα εδώ http://chigztech.com/charts.html Και το έχει πολύ καλή κατάταξη στη λίστα Το tx3 δεν υπάρχει σε αυτή την λίστα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από supermarioarv
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, supermarioarv είπε Υπάρχει κάποιος με γνώσεις να μας δώσει τα φώτα του; Επειδή δεν γνωρίζω από TV box και ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά Εγώ είδα εδώ http://chigztech.com/charts.html Και το έχει πολύ καλή κατάταξη στη λίστα Το tx3 δεν υπάρχει σε αυτή την λίστα Πας σε Zidoo αν θελεις καλο μηχανημα με υποστηριξη. Εγω εχω το X10 στο σαλονι απλα ψαχνω κατι φθηνο για την κρεβατοκαμαρα.
seseji Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, supermarioarv είπε Υπάρχει κάποιος με γνώσεις να μας δώσει τα φώτα του; Επειδή δεν γνωρίζω από TV box και ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά Εγώ είδα εδώ http://chigztech.com/charts.html Και το έχει πολύ καλή κατάταξη στη λίστα Το tx3 δεν υπάρχει σε αυτή την λίστα μην κοιτας τα specs μονο ,αν θες υποστηριξη ,updates στην rom και κυριως netflix ,amazon κλπ full resolutions playback σε normal τιμη πας σε mi box αν δεν σε ενδιαφερουν τα netflix κλπ κ το θες για kodi πχ τοτε ναι να ξερετε οτι ολα σχεδον αυτα εχουν προβληματα με τις θερμοκρασιες κ ισως χρειαστουν μοντες
gkasta Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Αυτά λειτουργούν και σαν αποκωδικοποιητές mpeg4 για τηλεοράσεις παλαιότερες? Για απλή χρήση θα μου προτείνατε αυτό του νήματος ή κάποιο άλλο? Σορρυ για το οφφτοπικ
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, supermarioarv είπε 75 το έχει στο Σκρουτζ αλλά είναι το 64gb. Το συγκεκριμένο είναι 32gb Στα 61 ειναι το 64αρι απο Ιταλια και remote. Το νοημα απο την ολη κουβεντα ειναι οτι μαλλον δεν υπαρχει ιδιαιτερη προσφορα και για αυτο η κουβεντα παει αλλου και αλλου;
jimmyl Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, gkasta είπε Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Αυτά λειτουργούν και σαν αποκωδικοποιητές mpeg4 για τηλεοράσεις παλαιότερες? Για απλή χρήση θα μου προτείνατε αυτό του νήματος ή κάποιο άλλο? Σορρυ για το οφφτοπικ Aποκωδικοποιητές δεν ειναι , τωρα για απλη χρηση ειναι πως το εννοει ο καθενας , εξαρταται και την τιμη 1
Phoenix7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μακριά από το συγκεκριμένο TV Box, αγορασμένο από Κίνα θα σας βγει κάτω από 50€. 1) πολλά bugs, η μπάρα ειδοποιήσεων δεν κατεβαίνει για να δεις τις ειδοποιήσεις ούτε με ποντίκι! 2) αν βάλεις άλλο launcher κολλάνε τα πάντα και δεν εμφανίζει καν τις εφαρμογές στο Desktop 3) αν δοκιμάσετε να το κάνετε unroot θα brickareι! 4) πολλές φορές κολλάει στο boot menu 5) όπως θα διαβάσετε στο ίντερνετ σε πολλούς brickare και από μόνο του. 6) αυτή την στιγμή το έχω να κάθεται brickarismeno λόγω της προσπάθειας να το κανω unroot 7) netflix παίζει μέχρι 480p Αυτά.. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Phoenix7 2 2
turbat0s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Μακριά από το συγκεκριμένο TV Box Αα μπράβο, για όσους ξεχνούν ότι στα boxάκια μετράει κυρίως το software.
vrwmiar1Z Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Επίσης για να προσθέσω κάτι και να μείνει στην όλη κουβέντα,zidoo και κοδι δεν πάνε μαζί.Δε παίζει σωστά
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Μακριά από το συγκεκριμένο TV Box, αγορασμένο από Κίνα θα σας βγει κάτω από 50€. 1) πολλά bugs, η μπάρα ειδοποιήσεων δεν κατεβαίνει για να δεις τις ειδοποιήσεις ούτε με ποντίκι! 2) αν βάλεις άλλο launcher κολλάνε τα πάντα και δεν εμφανίζει καν τις εφαρμογές στο Desktop 3) αν δοκιμάσετε να το κάνετε unroot θα brickareι! 4) πολλές φορές κολλάει στο boot menu 5) όπως θα διαβάσετε στο ίντερνετ σε πολλούς brickare και από μόνο του. 6) αυτή την στιγμή το έχω να κάθεται brickarismeno λόγω της προσπάθειας να το κανω unroot 7) netflix παίζει μέχρι 480p Αυτά.. Coreelec μέσω micro SD δοκίμασες να τρέξεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις