aristo40 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρονια Πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!! Εχω αγορασει απο Γερμανια ενα Α class 2000cc w169 μοντελο 2010 πετρέλαιο με 160000χλμ σε αριστη κατασταση. Μετα απο 3 μηνες ξαφνικα εσβησε ο κινητηρας και δεν ξαναπηρε μπρος και σημερα ειναι σε συνεργειο και ψαχνουμε την αιτια του προβληματος. Η πρωτη ενδειξη ηταν χαμηλη ροη καυσιμου. Γνωριζει καποιος φιλος το συγκεκριμενο μοντελο και ποια προβληματα βγαζει ? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από aristo40
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, aristo40 είπε Χρονια Πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!! Εχω αγορασει απο Γερμανια ενα Α class 2000cc w169 μοντελο 2010 πετρέλαιο με 160000χλμ σε αριστη κατασταση. Μετα απο 3 μηνες ξαφνικα εσβησε ο κινητηρας και δεν ξαναπηρε μπρος και σημερα ειναι σε συνεργειο και ψαχνουμε την αιτια του προβληματος. Η πρωτη ενδειξη ηταν χαμηλη ροη καυσιμου. Γνωριζει καποιος φιλος το συγκεκριμενο μοντελο και ποια προβληματα βγαζει ? Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές !! Την ένδειξη χαμηλής ροής καυσίμου την είδατε μέσα από το διαγνωστικό ? Ή απλά κάνετε υπόθεση ότι η αιτία είναι αυτή ?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/12/2019 στις 10:19 ΜΜ, aristo40 είπε Χρονια Πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!! Εχω αγορασει απο Γερμανια ενα Α class 2000cc w169 μοντελο 2010 πετρέλαιο με 160000χλμ σε αριστη κατασταση. Μετα απο 3 μηνες ξαφνικα εσβησε ο κινητηρας και δεν ξαναπηρε μπρος και σημερα ειναι σε συνεργειο και ψαχνουμε την αιτια του προβληματος. Η πρωτη ενδειξη ηταν χαμηλη ροη καυσιμου. Γνωριζει καποιος φιλος το συγκεκριμενο μοντελο και ποια προβληματα βγαζει ? Αν σβηνει ξαφνικα αλλα μετά από λίγη ώρα παίρνει μπρος,άλλαξε τον αισθητήρα στροφαλου.Σε εμένα σε W208 τον άλλαξα μετά από 21 χρόνια και 306.000χλμ.Δεν φαίνεται στο διαγνωστικό αυτή η βλάβη. Απορώ γιατί ρωτας στο ινσομνια για τεχνικά θέματα αυτοκινήτου και όχι στα ειδικά φόρουμ για Mercedes Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από jmmys
paylidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Αντλία πετρελαίου πιθανότατα με βάση αυτά που αναφέρεις απο εκεί και πέρα βάλε τα δίπλα χλμ από όσα λέει στο κοντέρ κ να είσαι χαρούμενος.......
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, paylidis είπε απο εκεί και πέρα βάλε τα δίπλα χλμ από όσα λέει στο κοντέρ κ να είσαι χαρούμενος....... Σχετικό έως άσχετο.
paylidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, jmmys είπε Σχετικό έως άσχετο. ενω το "Απορώ γιατί ρωτας στο ινσομνια για τεχνικά θέματα αυτοκινήτου και όχι στα ειδικά φόρουμ για Mercedes" σου ή του τι εκανες στο 208 (που καμια σχεση δεν εχει με το 169 σα μοντελο) ηταν πιο σχετικο; και φυσικα και ειναι σχετικο καθως στα χλμ που αναφερει ο φιλος μας δε θα επρεπε να εχει τετοιο θέμα, αλλα στα διπλα θα ήταν ΠΟΛΥ αναμενόμενο...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, paylidis είπε ενω το "Απορώ γιατί ρωτας στο ινσομνια για τεχνικά θέματα αυτοκινήτου και όχι στα ειδικά φόρουμ για Mercedes" σου ή του τι εκανες στο 208 (που καμια σχεση δεν εχει με το 169 σα μοντελο) ηταν πιο σχετικο; και φυσικα και ειναι σχετικο καθως στα χλμ που αναφερει ο φιλος μας δε θα επρεπε να εχει τετοιο θέμα, αλλα στα διπλα θα ήταν ΠΟΛΥ αναμενόμενο... Το αμάξι είναι 9 ετών και έχει 160.000χλμ. Δεν γνωρίζεις ποια είναι η αιτία,δεν γνωρίζεις αν όντως έχει πειραγμένα χλμ.Μπορει να εχεις δίκαιο και να έχει,γι'αυτό είπα σχετικό έως άσχετο για τα χλμ. Το σύμπτωμα να σβήνει ξαφνικα η μηχανή, το είχα και εγώ στο 208,και δεν φαινόταν στο επίσημο διαγνωστικό,και το άλλαξαν μετά από ερώτηση μου σε ειδικό φόρουμ για μερσεντες ,και είναι το ίδιο σύμπτωμα σε όλα τα αμάξια με τελειωμένο αισθητήρα στροφαλου,είτε 208 είτε 169 είτε ειτε,απλά δεν είπε ο φίλος αν μετά από λίγη ώρα παίρνει μπρος. Μπορεί να είναι και η αντλια που λες ή κάτι άλλο. Τόσο πολύ δηλαδη στραβώσες φιλε μου paylidi που ανέφερα μια παρόμοια περίπτωση στο δικό μου αμαξι και του είπα να ρωτήσει και σε άλλο φόρουμ ή που είπα ότι το πρόβλημα δεν σημαίνει απαραίτητα αμάξι με πειραγμένα χλμ;;;;;;; Καλη χρονια με υγεια σου εύχομαι.😉
mp123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/12/2019 στις 4:19 ΠΜ, aristo40 είπε Χρονια Πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!! Εχω αγορασει απο Γερμανια ενα Α class 2000cc w169 μοντελο 2010 πετρέλαιο με 160000χλμ σε αριστη κατασταση. Μετα απο 3 μηνες ξαφνικα εσβησε ο κινητηρας και δεν ξαναπηρε μπρος και σημερα ειναι σε συνεργειο και ψαχνουμε την αιτια του προβληματος. Η πρωτη ενδειξη ηταν χαμηλη ροη καυσιμου. Γνωριζει καποιος φιλος το συγκεκριμενο μοντελο και ποια προβληματα βγαζει ? Σκέψου να μην ήταν άριστο δλδ.
paylidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jmmys είπε Το αμάξι είναι 9 ετών και έχει 160.000χλμ. Δεν γνωρίζεις ποια είναι η αιτία,δεν γνωρίζεις αν όντως έχει πειραγμένα χλμ.Μπορει να εχεις δίκαιο και να έχει,γι'αυτό είπα σχετικό έως άσχετο για τα χλμ. Το σύμπτωμα να σβήνει ξαφνικα η μηχανή, το είχα και εγώ στο 208,και δεν φαινόταν στο επίσημο διαγνωστικό,και το άλλαξαν μετά από ερώτηση μου σε ειδικό φόρουμ για μερσεντες ,και είναι το ίδιο σύμπτωμα σε όλα τα αμάξια με τελειωμένο αισθητήρα στροφαλου,είτε 208 είτε 169 είτε ειτε,απλά δεν είπε ο φίλος αν μετά από λίγη ώρα παίρνει μπρος. Μπορεί να είναι και η αντλια που λες ή κάτι άλλο. Τόσο πολύ δηλαδη στραβώσες φιλε μου paylidi που ανέφερα μια παρόμοια περίπτωση στο δικό μου αμαξι και του είπα να ρωτήσει και σε άλλο φόρουμ ή που είπα ότι το πρόβλημα δεν σημαίνει απαραίτητα αμάξι με πειραγμένα χλμ;;;;;;; Καλη χρονια με υγεια σου εύχομαι.😉 Άλλο το σβήνει ξαφνικά και άλλο το δε ξαναπήρε εμπρός που γράφει. Ξαναδιάβασε το. επισης Αμαξι 9 ετών ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ κ στη Γερμανία με 160000 χλμ είναι σα να λέμε Ότι το είχε κλεισμένο στο γκαράζ... Αν έλεγε 250χιλ θα ήταν κάπως λογικότερο... Χαμηλή πίεση καυσίμου στο πετρέλαιο = αντλία (υποθέτω ότι μέτρησε πίεση στη μπεκιερα δε μας λέει όμως αν το κούμπωσε σε διαγνωστικό κλπ). δυστυχώς είναι η πιθανότερη περίπτωση εάν δεν είναι κάτι πιο περίπλοκο επίσης καλή χρόνια ! τον Ts εξαφανισμένο τον βλέπω όμως Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από paylidis 1
aristo40 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στις 25/12/2019 στις 10:19 ΜΜ, aristo40 είπε Χρονια Πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!! Εχω αγορασει απο Γερμανια ενα Α class 2000cc w169 μοντελο 2010 πετρέλαιο με 160000χλμ σε αριστη κατασταση. Μετα απο 3 μηνες ξαφνικα εσβησε ο κινητηρας και δεν ξαναπηρε μπρος και σημερα ειναι σε συνεργειο και ψαχνουμε την αιτια του προβληματος. Η πρωτη ενδειξη ηταν χαμηλη ροη καυσιμου. Γνωριζει καποιος φιλος το συγκεκριμενο μοντελο και ποια προβληματα βγαζει ? Λοιπον καταρχην σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας Σημερα το πήρα το αυτοκινητο αφου το πηγα σε συνεργειο της Mercedes και τελικα το προβλημα ηταν τα καλώδια τα οποια είχαν κοπή - καει απο την αντλια πετρελαίου και ετσι δεν λειτουργουσε η αντλία πετρελαιου. Τσεκαραμε στην Mercedes οτι τα χλμ ειναι πραγματικα και τελικα ολα καλα. Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε !!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα