Προς το περιεχόμενο

Θέμα με καλωδιο ethernet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά αυτές της μέρες αναβάθμισα την γραμμή μου σε vdsl για να έχω ποιο πολύ upload.. τα τεστ που εκανα από κινητό πιάνω 43 down και 4 upload. Το θέμα μου είναι ότι αγόρασα καλώδιο ethernet 15 μέτρα udp 4 pr cat6 cable γιατί είμαι μακριά και όταν κάνω speed test μου βγάζει 38down και 1,20 upload πολύ χαμηλό τωρα το καλώδιο φταιει να πάρω κάποιο άλλο? Το δοκιμασα και με το μικρό καλώδιο του ote και ήταν μια χαρά 4 upload. Τι μου προτείνετε??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκει που ειναι το ρουτερ εχω βαλει τις πριζες για το δεντρο λες να πειραζει τοσο πολυ?? Goobay S/FTP Cat.7 Cable 15m Πορτοκαλί ελεγα να παρω ειναι το καλύτερο και τα τελευταία απ οτι διάβασα. 

Μόλις τώρα, p@cman29 είπε

Εκει που ειναι το ρουτερ εχω βαλει τις πριζες για το δεντρο λες να πειραζει τοσο πολυ?? Goobay S/FTP Cat.7 Cable 15m Πορτοκαλί ελεγα να παρω ειναι το καλύτερο και τα τελευταία απ οτι διάβασα. 

Τα S (shielded) καλώδια προϋποθέτουν και άλλο εξοπλισμό με επαφές γιώσεων στους τερματισμούς.

Το καλώδιο δικτύου όσο γίνεται πιο μακριά από άλλους αγωγούς, και δοκίμασε.

Τα παραπάνω ίσως βοηθήσουν εφόσον κάνεις δοκιμή πάντα με το ίδιο router / pc και αλλάζεις μόνο το καλώδιο.

Αν δεν βοηθήσουν το επόμενο βήμα είναι να πάρεις πιστοποιημένο καλώδιο από κάποιο κατάστημα που προμηθεύει καλώδια και εξοπλισμό δομημένης καλωδίωσης, πχ Δημουλάς

On 25/12/2019 at 18:50, p@cman29 said:

Καλησπέρα παιδιά αυτές της μέρες αναβάθμισα την γραμμή μου σε vdsl για να έχω ποιο πολύ upload.. τα τεστ που εκανα από κινητό πιάνω 43 down και 4 upload. Το θέμα μου είναι ότι αγόρασα καλώδιο ethernet 15 μέτρα udp 4 pr cat6 cable γιατί είμαι μακριά και όταν κάνω speed test μου βγάζει 38down και 1,20 upload πολύ χαμηλό τωρα το καλώδιο φταιει να πάρω κάποιο άλλο? Το δοκιμασα και με το μικρό καλώδιο του ote και ήταν μια χαρά 4 upload. Τι μου προτείνετε??

ετοιμο καλωδιο η στο πρεσαρε καποιος?

• Like 1

On 28/12/2019 at 19:57, DanielRGr said:

Ελεγξε για drivers στη καρτα δικτυου.

Κατεβασε driver booster.

αν ηταν Drivers 99,9999 δεν θα επρεπε να παιζει σωστα με μικροτερο καλωδιο ethernet.αναφερει οτι με 4 μετρα καλωδιο παιζει.

On 25/12/2019 at 21:55, p@cman29 said:

και με Cat5e πρεπει να παιζεις σωστα.

ασε μονο το ρουτερ για δοκιμη αν και παραξενο να φταιει αυτο.

34 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν ηταν Drivers 99,9999 δεν θα επρεπε να παιζει σωστα με μικροτερο καλωδιο ethernet.αναφερει οτι με 4 μετρα καλωδιο παιζει.

και με Cat5e πρεπει να παιζεις σωστα.

ασε μονο το ρουτερ για δοκιμη αν και παραξενο να φταιει αυτο.

Δεν ειδα οτι δοκιμασε με 2 καλωδια, ακυρο τοτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...