stefanos43 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Εχω βάλει στο αυτοκίνητο οθόνη με λειτουργικό android 9.1 το πρόβλημα μου είναι όταν παίζει το ράδιο και έχω βάλει το igo για πλοήγηση κάθε φορά που δίνεται φωνητική οδηγία απο το igo κλείνει το ράδιο.Σε άλλα προγράμματα πλοήγησης που έχω βάλει δεν συμβαίνει αυτό. Γνωρίζει κάποιος πως λύνεται αυτό το πρόβλημα?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 ...και πως ακριβως γινεται στα αλλα προγραμματα δηλαδη; κλείσε τελείως τον ηχο του igo και θα εισαι οκ
stefanos43 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Σταματάει και μόλις πατήσεις κάποια εντολή στο igo πχ καινούργια διαδρομή.
zanskou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, stefanos43 είπε Εχω βάλει στο αυτοκίνητο οθόνη με λειτουργικό android 9.1 το πρόβλημα μου είναι όταν παίζει το ράδιο και έχω βάλει το igo για πλοήγηση κάθε φορά που δίνεται φωνητική οδηγία απο το igo κλείνει το ράδιο.Σε άλλα προγράμματα πλοήγησης που έχω βάλει δεν συμβαίνει αυτό. Γνωρίζει κάποιος πως λύνεται αυτό το πρόβλημα? κλείνει εντελώς η εφαρμογή εννοείς ή απλά παίζει σταματάει για όσο μιλάει το igo και μετά συνεχίζει κανονικά ;
stefanos43 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Kλείνει εντελώς το ράδιο και πρέπει να το ξανανοίξεις<
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα