Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.και χρονια πολλα.εχω τη sound blasterz και δεν ακουω τιποτα.      ειμαι με windows 10 επιχειρησα να κανω το τεστ ηχου απο τα ηχεια αλλα τιποτα.καποια προταση να δω πως θα το φτιαξω?σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Πολλά θέματα μπορεί να φταίνε.

Έχω χρόνια να βάλω κάρτα ήχου αλλά για δες:

Βγαίνει ήχος από την έξοδο της μητρικής?

Μήπως ο ήχος βγαίνει από το hdmi και όχι από το 3.5?

Μήπως έχει θέμα drivers?

Μήπως πρέπει από το bios  να κάνεις disable την onboard sound card?

Κλπ κλπ

Καλά Χριστούγεννα

• Like 1
Δημοσ.

Τα windows στο device manager την βλέπουν κανονικά, με θαυμαστικό ή καθόλου?

Αν τη βλέπουν, σε αφήνει μετά να περάσεις drivers?

Μετά από το πέρασμα των drivers είναι η default playback device και πάλι δεν έχει ήχο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την βλεπουν κανονικα .εκανα και unistall me ddu αλλα τιποτα.πηγα να περασω την προηγουμενη εκδοση των drivers μιας και διαβασα οτι ειναι πιο σταθερα ,αλλα λεει οτι υπαρχουν ακομη μεσα και δεν με αφηνει να βαλω αλλα drivers

να κανω remove device?

ηχο εχω μονο απο την οθονη που παιρνει απο τα drivers της nvidia

Επεξ/σία από antonisantonis
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, antonisantonis είπε

την βλεπουν κανονικα .εκανα και unistall me ddu αλλα τιποτα.πηγα να περασω την προηγουμενη εκδοση των drivers μιας και διαβασα οτι ειναι πιο σταθερα ,αλλα λεει οτι υπαρχουν ακομη μεσα και δεν με αφηνει να βαλω αλλα drivers

να κανω remove device?

ηχο εχω μονο απο την οθονη που παιρνει απο τα drivers της nvidia

Άμα έχεις στην οθόνη επέλεξε να δώσει στην κάρτα και όχι στην οθόνη

Δημοσ.

Κάνε πάλι uninstall drivers, ddu σε safe mode + shutdown. Άλλαξε pci-e θύρα στην κάρτα και δοκίμασε ξανά.

Αν σου κάνει πάλι τα ίδια, μπορείς να τη δοκιμάσεις σε άλλο pc?

Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος. Ένα search στο Google να κάνεις θα βρεις πολλούς ακόμη. Απο τα λίγα που διάβασα με το που ήρθε η έκδοση 1903 των Windows οι drivers πλέον δεν παίζουν. Φυσικά η Creative στα παπάκια της, παρ’ όλο που συνεχίζει να πουλάει την κάρτα. Τελευταία φορά, ασχολήθηκαν το 2017...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SaFiS είπε

Δεν είσαι ο μόνος. Ένα search στο Google να κάνεις θα βρεις πολλούς ακόμη. Απο τα λίγα που διάβασα με το που ήρθε η έκδοση 1903 των Windows οι drivers πλέον δεν παίζουν. Φυσικά η Creative στα παπάκια της, παρ’ όλο που συνεχίζει να πουλάει την κάρτα. Τελευταία φορά, ασχολήθηκαν το 2017...

Σε μένα πάντως μια χαρά παίζει η Z σε 1909. Για τις x-fi είχαν ακουστεί θέματα.

Πάντως σε γενικές γραμμές ισχύει, η creative εγκαταλείπει την υποστήριξη σε πολλές κάρτες με νέα windows.

Δημοσ.

Ημουν στα πρόθυρα να την πετάξω και να πάρω μια Xonar DX γιατι μου έκανε ακριβως το ίδιο μουχαμπέτι, και σε καποια δοκιμη απλά άλλαξα την PCI θύρα και δούλεψε. Δεν λέω οτι θα δουλεψει, αλλά σε εμενα ειχε πεισμωσει και δεν εβγαζε ήχο απο την συγκεκριμενη PCI. ΚΑι δεν εφταιγε η θύρα καθως οτι άλλο ειχα κουμπώσει εκει έπαιζε κανονικά.

Δημοσ.

χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια.επιστρεφω στο θεμα,και αφου ξανα εγκατεστησα τη καρτα και full update απο το autoupdate της creative, συνεχιζει το προβλημα στην εξοδο της οπτικης ινας και δεν μπορω να στειλω στον ενισχυτη /ηχεια.οταν προσπαθω να ενεργοποιησω το φιλτρο ακολουθει το μυνημα στην φωτο.δοκιμασα μονο την εξοδο απο τα ακουστικα ,ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.προφανως θα δουλευουν και οι αλλες 3.5 εξοδοι αλλα δεν εχω να δοκιμασω,το ολο θεμα λοιπον ειναι στην ψηφιακη εξοδο.ας ελπισουμε οτι η creative /microsoft θα κανουν τις σωστες κινησεις,μιας και αλλα προιοντα ειναι στο ιδιο προβλημα.

12312019.png

Δημοσ.

ποιο το νοημα της καρτας ηχου αν χρησιμοποιεις το ψηφιακο....καμια

στειλε με οπτικη απο τη μητρικη στο δεκτη ,χωρις την creative

την καρτα τη θελουμε για αναλογικες περιπλανησεις ,αχρηστευεται οταν χρησιμοποιεις το ψηφιακο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...