Diinekis21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Εδώ βαριούνται ο Max & οι σχολιαστές στο SkySports έκαναν neeooww όπως τότε... Spoiler
topaz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνει την έξοδο απ την ομάδα, μου φαίνεται ο Vettel... Κρίμα Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από topaz
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιμάται ο Φεττελ. Ο Λεκ γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την Red Bull; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Άμα περνάει Alpha την Ferrari πάνε άσχημα τα πράγματα
eri77 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Ο Λεκ γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την Red Bull; γιατι σου κανει εντυπωση??εμενα δεν μου φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα.o verstappen λιγο πολυ κανει τους χρόνους Mercedes. μολις τωρα εκανε το καλυτερο γυρο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, eri77 είπε γιατι σου κανει εντυπωση??εμενα δεν μου φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα.o verstappen λιγο πολυ κανει τους χρόνους Mercedes. μολις τωρα εκανε το καλυτερο γυρο Σαπίλα. Τελείως ξεφτίλες στη Ferrari, με τόσα χρήματα, δεν έχουν δικαιολογία τόσα χρόνια χάλια..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Ένα λέπτο έφυγα απο τη TV και γμθηκε το σύμπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα