eri77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 αναρωτιεμαι εγω...μηπως με καποιο τροπο αυτη η συμφωνια FIA-Ferrari έχει περάσει στα χερια της Mercedes??🤣🤣🤣
elteo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Οταν μου λες ότι αν ήταν ο Μαξ θα ήταν πιο κοντά τι εννοείς δηλ? Υπάρχουν και οι 2 αυτοί εκεί μπροστά που αν ένιωθαν την πίεση θα άνοιγαν την διαφορά. Δεν είναι σταθερά στην εξίσωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 39 λεπτά πριν, dkstopo είπε όπα ρε φίλε, γραψε λάθος, σε πηραν τα σκάγια? φίλος!! για σενα ήταν !!!! Είναι άρθρο του au.motosport.com . Πολύ καλή σελίδα θα έλεγα.
Diinekis21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, elteo είπε Οταν μου λες ότι αν ήταν ο Μαξ θα ήταν πιο κοντά τι εννοείς δηλ? Υπάρχουν και οι 2 αυτοί εκεί μπροστά που αν ένιωθαν την πίεση θα άνοιγαν την διαφορά. Δεν είναι σταθερά στην εξίσωση. Λέω ότι υπάρχουν πολλοί και πολύ καλύτεροι πιλότοι στο grid από το δίδυμο Perez & Stroll. Δεν έμπασα καθόλου Merc. Εσύ λες ότι δε τα δίνουν όλα αυτοί οι 2 (Ham-Bottas); Οκ, σκέψου το αντίστροφα. Θα ήταν ακόμα πιο μπροστά η Racing Point από τους υπόλοιπους αν είχε καλύτερους πιλότους; Όχι, γιατί υποτιμώ Ferrari & RB; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Diinekis21
elteo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Με τα ΑΝ δεν γίνεται δουλειά όμως. Γιατί θα σου πω κι εγώ ΑΝ ο αχώνευτος (VER) είχε καλύτερο μοτέρ στην πλάτη του κτλ κτλ Μιλάμε με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα.
tommy^ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Kαλα προφανως και αν ηταν ο (εντελως αχωνευτος) Μαξ φετος στην RP θα ηταν πιο γρηγορος απο Στρολλ και Περεζ!
Diinekis21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Πιστεύω είναι μια ασφαλής υπόθεση! Στα πιο σημαντικά.. There is something milfy about Claire... Συμφωνώ και με αυτό!
eliasjuve Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) λάθος ποστ Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από eliasjuve
obby Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 6:53 ΜΜ, papoys1 είπε Πέρυσι έστω και παράνομα είχε το ταχύτερο και με μεγάλη διαφορά μονοθέσιο και τι έκανε;;; Ταχύτερο ήταν μόνο στις ευθείες. Συνολικά ούτε κατά διάνοια.
eri77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, obby είπε Ταχύτερο ήταν μόνο στις ευθείες. Συνολικά ούτε κατά διάνοια. σε μερικα το ειχε.αλλιως δεν ξεκινας απο pole position.το θέμα είναι ότι από μόνο του αυτο δεν φτανει.τεραστιο ρολο παιζει η διαχειριση των λάστιχων..προσωπικά παντως πιστευω οτι leclerc εκανε φοβερη χρονια 1
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, obby είπε Ταχύτερο ήταν μόνο στις ευθείες. Συνολικά ούτε κατά διάνοια. Γιατί μόνο στην ευθεία.Λίγες πολ πήρε πέρισυ;;;;; https://sportin.gr/article/formoyla-1-tetarti-synehomeni-pol-pozision-gia-ton-sarl-leklerk Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από papoys1
Diinekis21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Η Ferrari στις πίστες που πήρε pole είχε καλύτερο qualy pace, το race pace όμως δεν ήταν αντίστοιχα καλό. 2 1
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Αναρωτιέμαι όμως ρε παιδιά τόσο χάλια είναι αυτή η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα;;;; Δηλαδή αν πέρισυ δεν έκανε αυτή την παγαποντιά με τον κινητήρα θα ήταν τελείως εξαφανισμένη όπως είναι και φέτος και παλεύει στις κατακτήριες να μπει στη 10άδα;;;; Τελικά ένα όνομα της έχει μείνει σαν τη φανέλλα σε μας τους Παναθηναϊκούς στο ποδόσφαιρο;; Στον αγωνιστικό χώρο της έχουν πάρει και τα σώβρακα που λέμε;;Σημειώνω ότι ανέκαθεν ήμουν από τους φαν αλλά βλέποντας και το περσινό άρχισα να απομακρύνομαι.
GoMaR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Εγώ δε στεναχωριέμαι τόσο για την φεραρι (σς προσεχαν: αλλά για τον λεκλερ που ήταν το όνειρο του να μπει σε αυτή την ομάδα και αυτή τον χαντακωνει. Ανεξαρτήτως οδηγού, τίτλο θα διεκδικήσει αυτός που θα φοράει στολή της μερσεντες. Παρά πολύ μπροστά το μονοθέσιο τους και οι υπόλοιποι ούτε καν το πλησιάζουν.
tommy^ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Παιδες ειχε ειδικο party mode στα Q που της εδινε αρκετα παραπανω αλογα, το οποιο ομως δεν την επαιρνε να το εχει και στον αγωνα. Διαφορα > 1 sec σε Q ειχα πολλα χρονια να δω πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα