dkstopo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 habemus Papam!! κάθε φορά που ένας κινητήρας Μερσέντες αφήνει λίγο άσπρο καπνό πίσω του λέτε να είναι το Κονκλάβιο που ψήφισε νέο πάπα και μας ενημερώνει ότι η διαδικασία έλαβε αίσιο τέλος ή κάτι στο κύκλο καύσης του κινητήρα δεν είναι τόσο σύννομο μιας και λευκός καπνός υποδηλώνει ότι ο βαθμός οκτανίων δεν προέρχεται μόνο από καύσιμα? 1
tommy^ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Η στιγμή που σκέφτεσαι ότι η ροζ ομάδα παίζει να είναι (αρκετά) καλύτερη από όσο εμφανίζεται μιας και για πιλότους έχει αυτούς που έχει... Δεν αποκλείεται! 🧐
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 FIA: No evidence of Mercedes guilt in Racing Point case
elteo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, alphay είπε FIA: No evidence of Mercedes guilt in Racing Point case βράστε στο ζουμί σας τώρα Ρεναίοι και λοιποί.🤣
eliasjuve Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, dkstopo είπε habemus Papam!! κάθε φορά που ένας κινητήρας Μερσέντες αφήνει λίγο άσπρο καπνό πίσω του λέτε να είναι το Κονκλάβιο που ψήφισε νέο πάπα και μας ενημερώνει ότι η διαδικασία έλαβε αίσιο τέλος ή κάτι στο κύκλο καύσης του κινητήρα δεν είναι τόσο σύννομο μιας και λευκός καπνός υποδηλώνει ότι ο βαθμός οκτανίων δεν προέρχεται μόνο από καύσιμα? Γερμανοί είναι. Μαζί με το service δώρο ένα 5κιλο λάδι 🤣🙃 Spoiler Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από eliasjuve
eri77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 55 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Η στιγμή που σκέφτεσαι ότι η ροζ ομάδα παίζει να είναι (αρκετά) καλύτερη από όσο εμφανίζεται μιας και για πιλότους έχει αυτούς που έχει... κοιτα,perez,κατα την γνωμη μου ειναι καλος οδηγος
eliasjuve Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλά δεν υπάρχει το παλικάρι. Έχει φτιάξει πολλά. Δείτε στο κανάλι του. https://www.youtube.com/channel/UCNb2OL0DfdnnCKwPQkpj8Eg/videos
dkstopo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, elteo είπε βράστε στο ζουμί σας τώρα Ρεναίοι και λοιποί.🤣 που πατε και τα βρίσκεται τετοια Site? σκετη παραπληροφορηση είστε
elteo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, dkstopo είπε που πατε και τα βρίσκεται τετοια Site? σκετη παραπληροφορηση είστε εγώ δεν βρήκα τίποτα. δες καλύτερα προτού πετάξεις την μ...... σου.
dkstopo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, elteo είπε εγώ δεν βρήκα τίποτα. δες καλύτερα προτού πετάξεις την μ...... σου. όπα ρε φίλε, γραψε λάθος, σε πηραν τα σκάγια? 59 λεπτά πριν, alphay είπε FIA: No evidence of Mercedes guilt in Racing Point case φίλος!! για σενα ήταν !!!!
Diinekis21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, eri77 είπε κοιτα,perez,κατα την γνωμη μου ειναι καλος οδηγος Συμφωνώ. Το point μου είναι ότι δε (νομίζω να) τον κατατάσσει κανείς στους κορυφαίους του grid και κάθεται στο 2ο καλύτερο μονοθέσιο. Και ο Stroll, που αποκλείεται να λείπει από κανενός τη worst 3 λίστα του grid..
elteo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 τι άλλο έπρεπε να κάνει το δίδυμο της RP δηλαδή? 3-4 στο grid πίσω από την μαμά Μερτσέντες. ξεχνάτε ότι ποτέ δεν δαγκώνεις το χέρι που σε 'ταϊζει' (=Μερτσέντες). 1
Diinekis21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Σωστά, αλλά αν είχες τον Max πχ εκεί τα 9 δέκατα δε θα ήταν λιγότερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα