topaz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 ... και η ερώτηση που μου έρχεται εμένα στο μυαλό είναι η εξης: O George Russell είναι ταχύτατος, είναι Βρετανός, μάχεται σα λιοντάρι, και είναι γκαντεμοσαυρα. Μήπως είναι ο νέος Nigel Mansell??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 ΒΟΤ σε έκανε μεροκάματο ο πιτσιρικάς ρε! Κάνα 2 γύρους να είχε ακόμα θα σε ξαναπερνουσε! 😂 Μπραβο στον Τσέκο, άξιζε και αυτός τη νίκη! Από τους αγαπημένους μου οδηγούς! Μακάρι να μείνει και του χρόνου αφού είναι γρήγορος, θεαματικός στις προσπεράσεις και συμπαθής. Κριμα για smooth criminal, πολύ καλός και σήμερα. Τι έπαθαν πάλι αυτοί οι φανταστικοί κριτές και καθυστερούν την ποινή του Σαρλ; Ήταν πασιφανές ότι έκανε λάθος! Μάλλον θα μελετούν το πολύ υλικό που έχουν στη διάθεση τους! 😁😁😁 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Ποια Mercedes λέτε; Εγώ σας λέω ποια ομάδα έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο στα χρονικά του αθλήματος; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, skipperas είπε Προφανώς αστειεύομαι. Πάντως κατάλαβε κανείς γιατί ξαναέβαλαν στα pit τον rus? Εννοώ την πρώτη φορά πριν τη μαλακία που έγινε. Ναι εννοείται και εγώ για πλάκα το λέω Για να εκμεταλλευτούν και καλα το SC, αλλα στην πράξη απλά ήταν κινηση Ferrari 2020. Χωρίς κανένα λόγο και πλήρως καταστροφική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Σήμερα όντως θα γελάει ο Hamilton. Στην Τουρκία τους είχε πει ότι δεν θέλει το pit stop γιατί δεν ήθελε να το ρισκάρει (αν και ο χρόνος του από τον δεύτερο ήταν 1 pit stop +). Κάτι ήξερε 🙃 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, skipperas είπε Προφανώς αστειεύομαι. Πάντως κατάλαβε κανείς γιατί ξαναέβαλαν στα pit τον rus? Εννοώ την πρώτη φορά πριν τη μαλακία που έγινε. την ωρα που κυνηγαγε τον checo αρχισε να χανει αερα το πισω λαστιχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μπορει να μη πηρε βαθμους ο ρασελ αλλα αυτο που εδειξε μεσα απο αυτο το σαβκο, ειναι η ικανοτητα του σαν οδηγηος, το μονοθεσιο απιαστο (οποτε ο χαμιλτον ευκολα κερδιζε νικες) , ο μποτας λογω μονοθεσιου ειναι στην 2η θεση και θα ειναι παντα 2ος οδηγος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, psi1984 είπε Έχει ξανακάνει τέτοια λάθη η μερσεντες πότε ? Άσε απαντάω εγώ οχι https://www.formula1.com/en/video/2019/7/GERMAN_GP__Lewis_Hamilton's_chaotic_pit_stop_.html Εξαιρετικά κακή απόφαση, εντελώς βιαστική. Στον Hamilton ψιλο λογική, γιατι μπήκε με το έτσι θέλω, εδώ απλά έκαναν μαλακία. Προφανώς ηταν απροετοίμαστοι, έμπαιναν τα αμάξια σχεδόν ταυτόχρονα, και βγαίναν ακόμα με τα λάστιχα, δε θέλει και ιδιαίτερη ανάγνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 τι στησιμο εκανε σημερα η μερκ ωστε η μερκ 2 να βγει 3η στους κατασκευαστες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psi1984 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, papp0us είπε https://www.formula1.com/en/video/2019/7/GERMAN_GP__Lewis_Hamilton's_chaotic_pit_stop_.html Εξαιρετικά κακή απόφαση, εντελώς βιαστική. Στον Hamilton ψιλο λογική, γιατι μπήκε με το έτσι θέλω, εδώ απλά έκαναν μαλακία. Προφανώς ηταν απροετοίμαστοι, έμπαιναν τα αμάξια σχεδόν ταυτόχρονα, και βγαίναν ακόμα με τα λάστιχα, δε θέλει και ιδιαίτερη ανάγνωση. Καμία σχέση το ένα περιστατικό με το άλλο μάλλον με τρολαρεις έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, specre είπε Ελπίζω να μην "ρίξουν" τον Russel από την Merc με την στρατηγική για να βγάλουν μπροστά τον Bottas Kαλά τα πήγαν σήμερα στη στρατηγική οι Γερμανοί, δε μπορείς να πεις 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, idefixius είπε Kαλά τα πήγαν σήμερα στη στρατηγική οι Γερμανοί, δε μπορείς να πεις 😀 Τελικά τον ρίξανε στα τάρταρα 🙁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, papp0us είπε Έχει ξανακάνει τέτοια λάθη η μερσεντες πότε ? Άσε απαντάω εγώ οχι 10 λεπτά πριν, psi1984 είπε Καμία σχέση το ένα περιστατικό με το άλλο μάλλον με τρολαρεις έτσι? Δε με ρώτησες αν το έχει ξανακάνει η Mercedes η όχι; Κάποιος πήρε απόφαση να μπουν back 2 back τα αυτοκίνητα, κάτι που προφανώς έγινε ΤΡΟΜΕΡΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ λόγω SC σε μια πίστα με γύρο 54". Που σου φαίνεται παράξενο δηλαδή οτι έγινε μπουρδέλο; Ο άλλος έβγαλε το λάστιχο έξω(ο πίσω αριστερά) για τον Bottas, σταμάτησε το πρώτο αυτοκίνητο, εφυγε και έχωσε το λάστιχο του, και στην προσπάθεια του να τον σταματήσει ο άλλος ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΣΤΙΧΟ που έκανε βόλτα προς τα έξω. Κατάλαβες καθόλου τι έγινε εκεινη την ώρα; Στην Ιταλία βάλανε τον Hamilton μέσα ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΙΤ. Τι θα πεί αυτό; Χάρισαν τον αγώνα; Σε γενικές γραμμές, νομίζω οτι αν ήθελε να το δώσει η Mercedes , υπάρχαν ΠΟΛΛΟΙ καλύτεροι τρόποι να το κάνουν , χωρίς να γίνουν ξεφτίλα σαν ομάδα. Ένα "κολλημένο" μπουλόνι, ένα pit stop έξτρα γιατι "υπάρχει διαρροή" κανα 2 γύροι "με πρόβλημα του κινητήρα που τελικά ξεπεράστηκε", δε χρειαζόταν τέτοιο θέατρο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από papp0us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, topaz είπε ... και η ερώτηση που μου έρχεται εμένα στο μυαλό είναι η εξης: O George Russell είναι ταχύτατος, είναι Βρετανός, μάχεται σα λιοντάρι, και είναι γκαντεμοσαυρα. Μήπως είναι ο νέος Nigel Mansell??? Του λειπει το μουστακι ρε γαμωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Το συμπερασμα της ημερας ειναι οτι τελικα η μερσεντες κερδιζει και με χαμιλτον και χωρις και με στρατηγικη φερραρι και χωρις και καλοκαιρι και χειμωνα και με covid και χωρις και με νδ και με συριζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα