papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Πφφφ πάλι pole η Merc.. Oh wait! 😅 1-3 η μερκ και στη μέση ο Verstappen. Εγώ αλλαγή δεν είδα 1
papoys1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Από δω και πέρα μπορεί να δούμε και κανέναν ενδιαφέροντα αγώνα γιατί ενδεχομένως αφού η Merc εξασφάλισε τον ένα τίτλο και του οδηγού μένει το τυπικό να το ρίξουν στις δοκιμές και να δούμε και καμιά άλλη πρώτη θέση. 2
ghostrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 ποινες σε norris, sainz και russell. kimi for president as always. Αν ημουν max θα ανησυχουσα με τον lance διπλα μου που δεν εχει εμπειρια εκκινησης απο την πρωτες σειρες. oi ferrari ξεκιναν 11/12. Να δουμε αν θα βρεχει τοσο οσο να βολευτουν. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, greenfan20 είπε Meanwhile: dog team radio: https://twitter.com/wtf1official/status/1327673461259571201?s=20 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από TheGrisGrisMan
PSYHAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Υποθετω στον καδο μολις εχει πεταξει αυτον που πηρε την αποφαση να τον τραβηξει για αλλαγη ελαστικων..
GoMaR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Αν οντως τα μονοθεσια της φερραρι ηταν στημενα για στεγνη πιστα, δε το ξερουν οι οδηγοι ; Η δε θελουν να το "αποκαλυψουν" και δηθεν ψαχνουν τα 6 δευτερολεπτα διαφορα; Γιατι δε μπορει ολο το σαβκο να ηταν φουλ ανταγωνιστικοι και στα quals, να ειναι +6 δευτερολεπτα. Οπως επισης δε μπορω να φανταστω πως ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα η ικανοτητα των οδηγων. Γιατι και οι δυο οδηγοι της φερραρι ειχαν παρομοιους χρονους. 1
ghostrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 ολα βρεγμενα οποτε αν η φερραρι στοιχηματισε σε στεγνο την κατσανε. gio και russell επιασαν ηδη στενες επαφες με τους τοιχους πριν ξεκινησει ο αγωνας και ο perez πηγε μια βολτα στις εκτος πιστας περιοχες. ευτυχως μονο οι εμπρος αεροτομες την πληρωσαν . θα εχουν δουλεια σημερα με τις αλλαγες εμπρος αεροτομων 1
papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Στην πρώτη στροφή με Stroll , Max και Hamilton απο πίσω βλέπω 4 έξω με το καλημέρα. 1
Diinekis21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δε ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει (εγώ σίγουρα όχι μέχρι πριν 2 λεπτά) αλλά το gp ξεκινά σε 10. 2
ghostrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Αν οντως τα μονοθεσια της φερραρι ηταν στημενα για στεγνη πιστα, δε το ξερουν οι οδηγοι ; Η δε θελουν να το "αποκαλυψουν" και δηθεν ψαχνουν τα 6 δευτερολεπτα διαφορα; Γιατι δε μπορει ολο το σαβκο να ηταν φουλ ανταγωνιστικοι και στα quals, να ειναι +6 δευτερολεπτα. Οπως επισης δε μπορω να φανταστω πως ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα η ικανοτητα των οδηγων. Γιατι και οι δυο οδηγοι της φερραρι ειχαν παρομοιους χρονους. στο quali υπηρξαν και εντονες αλλαγες της βροχης οποτε καποιοι πετυχαν την πιστα με καλυτερες συνθηκες εστω και για ενα δυο γυρους(πχ stroll). οι φερραρι αν και να σου πω σκεφτηκα πως τα στησανε για στεγνο δεν νομιζω πως ειναι αυτο που τους εριξε τοσο πισω . απο οσα εχουμε διαβασει η πισω αναρτηση και γενικα το πισω θεμα της ferrari εχει θεμα και επηρεαζετε με την θερμοκρασια. Ειναι κατι που ανεφερε ο grosjean (η haas χρησιμοποιει τα πισω μηχανικα της ferrari) οτι απο fp3 σε quali εχει παει περιπατο ολη η ισορροπια. αυτο λοιπον που ανεφεραν ειναι οτι δεν μπορουν με τιποτα να βαλουν θερμοκρασια στα λαστιχα (για 2-3 γυρους τουλαχιστον) αρα στον πρωτο γυρω σιγουρα θα πανε προσ τα πισω οπως και σε καθε safety car.
eMike Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Δε ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει (εγώ σίγουρα όχι μέχρι πριν 2 λεπτά) αλλά το gp ξεκινά σε 10. Άστα...τυχαία άνοιξα TV
papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Η πίστα είναι ΧΑΛΙα. έριξε πολύ νερό χθες το βράδυ; Κοκκινη σημαία σε ποιο γύρο, ακουω στοιχήματα.
ghostrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Η πίστα είναι ΧΑΛΙα. έριξε πολύ νερό χθες το βράδυ; Κοκκινη σημαία σε ποιο γύρο, ακουω στοιχήματα. πρωτη στροφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα