Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 5:08 ΜΜ, Delijohn είπε

Νομίζω αν δε γίνει κάποιο ατύχημα να'χουμε safety car, δεν έχει νόημα καν να δει κάποιος τον αγώνα αύριο. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά.. 🙄

Χάστη μου δεν ειχε ατυχήματα σήμερα !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greenfan20 είπε

Αλεξ σε παρακαλώ μη χάσεις θέση στην επανεκκίνηση. Πλέον δε ζητάω καν να κερδίσεις κάτι, απλά μη χάσεις ό,τι ήδη έχεις.

Ακόμη ένα sc μην το αποκλείουμε...ο εκλερ και ο Φετελ είναι κοντά... Βλέπω να πέφτουν φιλάκια...

Δημοσ.

Να δείς φιλε που κάπου ειχαν χώσει την Κόκκινη σημαία και δεν την έβρισκαν, και αδειάσανε τις αποθήκες την περασμένη βδομάδα.

Δημοσ.

Πήρε φωτιά το μονοθέσιο ενώ ήταν στον γερανό και αρχίσανε τα ιταλικά όλοι μαζί :P xaxaxa. Αν πάρουν φωτιά οι μπαταρίες δεν σβήνουν που να ρίχνεις νερό επί 3 μέρες..

1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Θα προλάβουν να ξεκινήσουν ρε; Δεν θα περάσουν οι δύο ώρες;

14 λεπτά ακόμη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Θα προλάβουν να ξεκινήσουν ρε; Δεν θα περάσουν οι δύο ώρες;

Έχω την εντύπωση ότι όταν βγαίνει red flag το χρονικό όριο είναι 4ωρες και όχι 2.. ή προστίθεται στις 2 ο χρόνος του καθεστώτος red flag.. 

Επεξ/σία από georg3b
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georg3b είπε

Έχω την εντύπωση ότι όταν βγαίνει red flag το χρονικό όριο είναι 4ωρες και όχι 2.. ή προστίθεται στις 2 ο χρόνος του καθεστώτος red flag.. 

ακριβώς

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως θα ήλπιζα κάποια στιγμή πια η Μερσεντές από τη στιγμή που είναι 150 χιλιάδες πόντους μπροστά στο κατασκευαστών, να αφήσει τους δύο οδηγούς της όταν γίνεται να μάχονται κανονικά. Καλό για το σπορ θα ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Σταματάει ο χρόνος όσο είναι η κόκκινη σημαία..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Πάντως θα ήλπιζα κάποια στιγμή πια η Μερσεντές από τη στιγμή που είναι 150 χιλιάδες πόντους μπροστά στο κατασκευαστών, να αφήσει τους δύο οδηγούς της όταν γίνεται να μάχονται κανονικά. Καλό για το σπορ θα ήταν.

Λες και αν τους αφήσουν θα τον φτάσει ο Μπόττας τον Χαμ, αφού κοιμάται όρθιος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...