Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, eMike είπε Ο αγαπημένος μερικών VER το πέταξε στο gravel το τιμόνι.... Αν ήμουν ο Χορνερ θα του το εβαζα υπόθετο.. Γι αυτό δε θα γίνει ποτέ κορυφαίος. Δε φτάνει μόνο το ταλέντο. Όλοι έχουν πετάξει τιμόνι. Εγώ θα το έβαζα στον πάτο των μηχανικών πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω θα ποντάρω σε Ρικ για καλο πλασάρισα! Αλεπου Κιμι ξερεις να φυλάγεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, eMike είπε Ο αγαπημένος μερικών VER το πέταξε στο gravel το τιμόνι.... Αν ήμουν ο Χορνερ θα του το εβαζα υπόθετο.. Γι αυτό δε θα γίνει ποτέ κορυφαίος. Δε φτάνει μόνο το ταλέντο. o VER μια χαρα το εσωζε. και καλη εκιννηση εκανε και το Power loss κοιταγε να μην στουκαρει σε κανενα. μεχρι που ο gasly τσουγκρισε τον Kimi και με την σειρα του με μπλοκαρισμενους τροχους εστειλε τον ver στο χαλικι. και το λεω που δεν ειμαι και φαν του ver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, tommy^ είπε Εγω θα ποντάρω σε Ρικ για καλο πλασάρισα! Αλεπου Κιμι ξερεις να φυλάγεσαι! Η γριά ο Κίμι νιώθει ρε όσο λίγοι εκεί μέσα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 τεστακι . αν σε 9 γυρους εγκετελειψαν 7 απο τα 20 αμαξια. σε ποσους γυρους θα εγκαταλειψουν ολα. αν ο αγωνας ειναι 59 γυροι θα ολοκληρωθει? LOL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν ανέβει και τώρα βάθρο ο άλμπον, δεν ξέρω πότε. edit άλμπον είσαι μπάζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Οι οδηγοι της Χαας προφανως δεν ειναι και ας πληρωνονται ως τετοιοι. Ευκαιρια για ποντιουμ Αλμπον, αν εχει τον ελαχιστο εγωισμο μεσα του. Διόρθωση: Άλπμον ακατάλληλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Άλμπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1-2 mercedes, "μια χαρά".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4" σε ένα γύρο η Merc απο τον Leclerc. O Χριστός και η μάνα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Και ο Μποττας κοιμάται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 o leclerc με τις RP πισω, δεν εχει τυχη...δυστηχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Θεούλης ο μπότας. Ούτε κουνήθηκε... Ούτε παίζει και να καταλαβε πως πέρασε ο κοτσίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μηχανική βλάβη ο ένας και λάστιχο ο άλλος και το έχουμε, χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 πολυ ωραια προσπεραση του Ricciardo λεει... Δλδ ΤΙ το ωραιο ειχε ;; Μια απλη πανευκολη προσπεραση ηταν. Ελεος ρε Ποπη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα