GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 εγω ξερω οτι ο φετελ τρακαρισμενος, εχει κανει ενα πιτ και εχει κερδισει μια θεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, GoMaR είπε εγω ξερω οτι ο φετελ τρακαρισμενος, εχει κανει ενα πιτ και εχει κερδισει μια θεση παει για νικη και δεν το ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Τι παλτα είναι μερικοί οδηγοί ρε παιδί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beknick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο κιμι παει για τους πρωτους βαθμούς του φέτος Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από beknick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Και ο μπότας ρε παιδάκι μου πως τους πήγε έτσι... Τις περισσότερες φορές πριν την τελευταία στροφή αφήνουν απόσταση από το sc και παίζουν εκεί πριν μπουν σε π πλήρη ισχύ στην ευθεία... Εδώ είναι τόσο μεγάλη η ευθεία...ο τύπος έξυπνα το σκέφτηκε οκ, αλλά οι πίσω πως να καταλάβουν ποτέ ξεκίνησε η φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεισοδιακό ξεκίνημα! Προσπαθω να αποφασίσω ποιο μου την δινει περισσοτερο: 1) η φατσα του Βολφ 2) το μαλλί του Μπινοτο Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από tommy^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, papp0us είπε Δεν ξεκινάει οποτε θέλουν, μόλις περάσει ο πρώτος τη γραμμή τερματισμού ξεκινάνε, απλά ο πρώτος έχει δικαιώμα να ορίζει τον ρυθμό Αυτό λέω να μην ορίζει τον ρυθμό. Είναι κακό και για το θέαμα αυτό, εμ είναι πρώτος, εμ του δίνεις και τον έλεγχο. Έπρεπε να γίνεται επανεκκίνηση με εξωτερικό trigger (πράσινη σημαία), έτσι παίζει και να χάσει τη θέση του ο πρώτος αν δεν προσέξει. Έτσι όπως το έχουν τώρα δεν την χάνει ποτέ και κάνει και διαφορά.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, maarinos είπε Στενή πίστα πόσα να χωρέσουν Όχι και στενή πίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Επεισοδιακό ξεκίνημα! Προσπαθω να αποφασίσω ποιο μου την δινει περισσοτερο: 1) η φατσα του Βολφ 2) το μαλλί του Μπινοτο Ο Βολφ δείχνει μια αυστηρή σοβαρότητα βρε παιδί μου, ενώ ο Μπινοτο και από μαλλί και από γυαλί τσιρκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tommy^ είπε Επεισοδιακό ξεκίνημα! Προσπαθω να αποφασίσω ποιο μου την δινει περισσοτερο: 1) η φατσα του Βολφ 2) το μαλλί του Μπινοτο Η φάτσα του Βολφ είναι μια κατηγορία μόνη της, δεν νομίζω οτι μπορεί μια ανέκφραστη φάτσα να σε εκνευρίσει πιο πολύ απο αυτό. To Μπινιτομαλλί είναι ατίθατο, you can't touch this Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ε ρε και να ανέβει πόντιουμ ο Λεκλερ... Χαχα... Και να μείνει τελευταίος ο Φετελ... Όλα να τα περιμένουμε σήμερα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 με albon kai ricciardo τον βλεπω για 5η θεση τον εκλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Ο αγαπημένος μερικών VER το πέταξε στο gravel το τιμόνι.... Αν ήμουν ο Χορνερ θα του το εβαζα υπόθετο.. Γι αυτό δε θα γίνει ποτέ κορυφαίος. Δε φτάνει μόνο το ταλέντο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 παει και ο ocon. λιωμα γινανε τα πισω φρενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Ερωτηση, γιατι στο 1ο συμβαν με τον verstappen αναφερθηκε και ο leclerc? Ηταν πολυ μπροστα και δεν ενεπλακη πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα