Thrylos7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στο laptop των γονιων μου δεν ξερω πως, φαινεται σαν να εχει ραγισει εσωτερικα το lcd panel ενω εξωτερικα δεν υπαρχει καμια ζημια. Ειναι αγορασμενο απο Γερμανο και η εγγυηση ληγει σε 4 μερες οποτε μπορω να το παω 27 του μηνος εντος εγγυησης για ελεγχο. Ειναι κατι που υα καλυφθει εντος εγγυησης δεδομενου οτι δεν υπαρχει εξωτερικη φθορα, η θα πουν οτι εχει γινει φυσικη ζημια με καποιο τροπο και δε θα το καλυψουν απο Γερμανο/Asus?
filip123go Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ανέβασε και μια φωτό να δούμε, αν και από αυτά που περιγράφεις μάλλον δεν καλύπτεται...
acomaedo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Να ράγισε ξαφνικά η οθόνη κομματάκι χλωμό. Δεν χάνεις τίποτε αλλά μη περιμένεις και πολλά!
bill2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Η σπασμένη οθόνη πολύ δύσκολα αναγνωρίζεται στην εγγύηση Επίσης η οθόνη απο μόνη της δεν ραγίζει
Thrylos7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Προφανως και καποια πιεση ασκιθηκε που δε το γνωριζω αλλα οχι κατι τρομερο για να μην εχει σπασει το προστατευτικο μπροστα και μονο το lcd panel απο πισω... Σιγουρα το πιθανοτερο ειναι πως θα μου πουνε πως ειναι φυσικη ζημια και δεν καλυπτεται, απλα λεω μηπως λογω του οτι το σασι και του laptop και της οθονης ειναι ενταξει (δηλαδη το γυαλι σαβνα λεμε που δεν ειναι γυαλι αλλα διαφανες πλαστικο και καλυπτει την οθονη δεν εχει καμια ζημια οποτε δε μπορει να ισχυριστει καποιος οτη τη χτυπησα με κατι δυνατα πχ) μηπως ειχα καποιο πατημα. Σε περιπτωση που δεν περναει, εχω καποιο οφελος απο το οτι ειναι σε εγγυηση? Πχ δωρεαν εργατικα?
SaFiS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Πολύ οριακά είσαι από ημέρες, δύσκολα θα το δεχτούν και ειδικά στον Γερμανό που στις εγγυήσεις είναι για μπουνιές. Το ότι δεν υπάρχει σημάδι στο τέρμα μπροστά "φύλλο" ή στο καπάκι δεν σημαίνει τπτ. Προφανώς και έγινε από πίεση (είτε κάτι ξέχασαν πάνω στο πληκτρολόγιο και έκλεισαν το καπάκι, είτε ασκήθηκε πίεση / βάρος από έξω). Εργατικά, κτλ. εννοείται δεν πρόκειται να είναι δωρεάν εφόσον σε βγάλουν εκτός εγγύησης...
Thrylos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Για την ιστορια να πω οτι προφανως (και σωστα, δεν γκρινιαζω) δεν δεχτηκανε να το καλυψουν με εγγυηση. Αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση ειναι πως δεν μου ελεγαν ακριβες κοστος επισκευης αλλα ενα ξερο "περιπου 200" και οτι πρεπει να σταλει στην αντιπροσωπια για να μου πουν ακριβως. Στην ερωτηση μου αν η αποστολη στην αντιπροσωπια και ο "ελεγχος" κοστιζει σε περιπτωση που αποφασισω να μην προχωρησω στην επισκευη, η απαντηση ηταν "ναι, 45 ευρω". ΟΚ εδω γελαμε. Anyway ψαχτηκα λιγο σε εξωτερικο και εδω, μπορουσα να φερω την ιδια οθονη με γυρω στα 50 ευρω ή να την αγορασω εδω στα 60. Με 80 ευρω αγοραζα IPS οθονη που ειναι συμβατη με το σασι και προαιρετικα με ενα 20ρικο εγκατασταση. Οποτε εδωσα ενα 100αρικο για να μην εχω και τη μανουρα του λυσιματος κλπ και ξεμπερδεψα και με "αναβαθμιση" σε IPS. Αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα