Dellapple Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Γενικά είναι πολύ εκενευριστικο σαν υπηρεσία μην ψάξεις κάτι αμέσως email , εντάξει κάπου έλεος
yansta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Προσφατα εψαχνα να κλεισω ξενοδοχειο κι ενω το Booking με πιεζε να κλεισω αμεσα για εχει μεγαλη πληροτητα το google μου εδειχνε ανα 3 ημερες μεσω email οτι οι τιμες πεφτουν!!!!
Predatorkill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, telis είπε Οσοι διάβασαν το τοπικ για το a mobile θα καταλάβουν. Ποιο τοπικ ειναι αυτο;
dimitrisdim14 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Conan2046 είπε Είχα την εντύπωση ότι οι ξενοδόχοι έβγαζαν λίγα από τα διαθέσιμα κάθε φορά και μετά από κρατήσεις ανέβαζαν και άλλα Δεν ξέρω αν ισχύει ... Όπως το λες βέβαια έχει μια βάση .
Billator Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, nick#18 είπε Μαλλον για αυτο το λογο οσες φορες εψαχνα σε booking και παραλληλα σε hotels.com (που ειναι αν δεν κανω λαθος του expedia group) εχει τα 3πλασια καταλυματα.. και καλυτερες τιμες σε πολλα ιδια.. Από Expedia EU πάντα είναι περιπου έως 10% φθηνότερα. Τα τελευταία 5 ταξίδια στο εξωτερικό τα έκλεισα από αυτούς. Πάντα ήταν οι φθηνότεροι για τους προορισμούς που ήθελα. 1
salbip Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα τον Αύγουστο μου έκλεψαν λεφτά από το λογαριασμό αφού έκανα κράτηση στο μπουκινγκ μου κράτησαν 120ε για το ξενοδοχείο Την άλλη μέρα είδα να μου λείπουν αλλά 300ε σαν να εδοσε αλλού τα στοιχεία της κάρτας μου Ευτυχώς μου τα γύρισε η τράπεζα πίσω γι'αυτό προσοχή μόνο με prepaid κάρτες και να έχετε μέσα όσα λεφτά χρειάζονται για την πληρωμή 1
gakost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, JcD είπε Έχουν ξεφύγει λέμε, σε κάποια φάση μας ανακοίνωσαν ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι δική τους δουλειά και για τις εκπτώσεις που θα βάζουν στα καταλύματα δεν θα είναι ανάγκη να συμφωνούν με τους ιδιοκτήτες, μεγάλοι όμιλοι την έκαναν με ελαφρά! Δεν μου κάνει εντύπωση. Μιλάμε για μια πολυθενική επιχείρηση με σχεδόν απεριόριστη δύναμη και πολιτικές επιρροές. Βάζουν τους κανόνες και σε όποιον αρέσει. Όπως λέει η παροιμία έχεις μαχαίρι... τρως πεπόνι. Σαν καταναλωτές το συμφέρον μας κοιτάμε συγκρίνοντας και δεν τσιμπάμε σε προτροπές του στυλ "τελευταίο δωμάτιο" , "βιάστείτε" κλπ. Σε πολλές περιπτώσεις πλέον σε αντίθεση με ότι ίσχυε με ένα τηλεφώνημα κατευθείαν στο κατάλυμα μπορείς να πάρεις καλύτερες τιμες. Προς την διαχειριστική ομαδα: Θα είχε ενδιαφέρον ένας οδηγός πως να μπορούν οι καταναλωτές να βρουν τις καλύτερες τιμές στον ιντερνετ παρακάμπτωντας τις τακτικές των διαφόρων πολυεθνικών, πχ σβήνοντας cookies, χρησιμοποιόντας VPN κλπ. Η ίδια σελίδα δίνει άλλες τιμές ανάλογα τι κοιτάζει ο χρήστης και από που φαίνεται ότι είναι.
dancer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, telis είπε Να τα βλέπει αυτό το skroutz.gr. Οσοι διάβασαν το τοπικ για το a mobile θα καταλάβουν. Δηλαδή για να καταλάβει τι το sktoutz? Ότι πατήσατε την μπανανοφλουδα και σας φταίει άλλος πάλι? Το Σκρουτζ δεν βγάζει προσφορες, μα πόσα ακόμα άσχετα θα γράψετε? 6 ώρες πριν, salbip είπε Εμένα τον Αύγουστο μου έκλεψαν λεφτά από το λογαριασμό αφού έκανα κράτηση στο μπουκινγκ μου κράτησαν 120ε για το ξενοδοχείο Την άλλη μέρα είδα να μου λείπουν αλλά 300ε σαν να εδοσε αλλού τα στοιχεία της κάρτας μου Ευτυχώς μου τα γύρισε η τράπεζα πίσω γι'αυτό προσοχή μόνο με prepaid κάρτες και να έχετε μέσα όσα λεφτά χρειάζονται για την πληρωμή Να διαβάζετε τους όρους της κράτησης αγαπητέ, μην λέτε ανακρίβειες για την χρέωση καρτών, επίσης το παντού προπληρωμενη όπως αναφερεται σημαίνει ότι δηλώνεται ψευδη στοιχεία και είστε αφερέγγυος πελάτης και θα οδηγούσε σε ακύρωση κράτησης 2 1
telis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dancer είπε Δηλαδή για να καταλάβει τι το sktoutz? Ότι πατήσατε την μπανανοφλουδα και σας φταίει άλλος πάλι? Το Σκρουτζ δεν βγάζει προσφορες, μα πόσα ακόμα άσχετα θα γράψετε? Να διαβάζετε τους όρους της κράτησης αγαπητέ, μην λέτε ανακρίβειες για την χρέωση καρτών, επίσης το παντού προπληρωμενη όπως αναφερεται σημαίνει ότι δηλώνεται ψευδη στοιχεία και είστε αφερέγγυος πελάτης και θα οδηγούσε σε ακύρωση κράτησης Δεν πάτησα καμία μπανανόφλουδα, δεν είμαι χαζός να αγοράσω από τον οποιοδήποτε. Η ΕΕ ασχολείται με την booking γιατί δεν είναι ένα από ευρετήριο, όπως παρουσιάζουν μερικοί αυτού του είδους τα site. Έχει ευθύνη στις τακτικές που λειτουργεί. Δεν είναι καθόλου άσχετο αυτό που λέω, αλλά το μυαλό σου δεν φτάνει να το καταλάβει 1
mourouzis2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Το Booking δεν είναι ίδιο με το skroutz, βγάζει 15-20% κέρδος από την τιμή που πουλάει και μπορεί να βγάλει μόνο του τιμές πολύ χαμηλά χωρίς να ρωτήσει τον ξενοδόχο (έχει αποδεκτεί προφανώς ότι θα συμμετέχει σε προωθητική ενέργεια, δεν επιλέγει το χρόνο)
dancer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, telis είπε Δεν πάτησα καμία μπανανόφλουδα, δεν είμαι χαζός να αγοράσω από τον οποιοδήποτε. Η ΕΕ ασχολείται με την booking γιατί δεν είναι ένα από ευρετήριο, όπως παρουσιάζουν μερικοί αυτού του είδους τα site. Έχει ευθύνη στις τακτικές που λειτουργεί. Δεν είναι καθόλου άσχετο αυτό που λέω, αλλά το μυαλό σου δεν φτάνει να το καταλάβει Προφανώς εσύ δεν καταλαβαίνεις οτι το booking δεν είναι ευρετήριο αλλά μεσάζοντας και μεσω αυτου ολοκληρώνεται η συναλλαγή ενω το Σκρουτζ είναι κατάλογος και διαφημίζει ένα κατάστημα και πληρώνεται με βάση τα κλικ από το κατάστημα και όχι από εσενα. Η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Οσον αφορά για τους χαρακτηρισμούς σου "μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλοτρια".
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Φυσικα στο booking οταν παιζει +25 % προμηθεια καποιος τη πληρωνει . Ολες οι πλατφόρμες που εχω δει τα ιδια κανουν πχ και το tripadvisor σε τρελαινει στο spam mail με τις ειδοποιήσεις του αφου κραταει οτι βλεπεις .
agerakel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 αυτο με το τελυταιο δωματιο και τις προσφορες... προσφοραρες.. τι να σου πω σε καθε πολη ειχε τελευταιες κλινες.. με κουρασε και την εβγαλα την εφαρμογη 1
syma x5c-1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Τιμή απο booking 120€ το δωμάτιο,τιμή με τηλέφωνο στο ξενοδοχείο 50€ το ίδιο δωμάτιο.Αφού ρώτησα στο τηλέφωνο μήπως μιλάμε για άλλο ξενοδοχείο...
akiz90 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Το ξέρω ότι το online είναι η τεχνολογία του μέλλοντος και άλλα τέτοια, αλλά σε ξενοδοχεία και καταλύματα παλιό καλό τηλέφωνο παιδιά! Δείτε στο booking το μέρος που σας αρέσει και ανεξάρτητα αν λέει στο site ότι είναι full πάρτε τηλέφωνο και έχετε πολλές πιθανότητες να σας βολέψουν. Οι ξενοδόχοι δεν δίνουν όλα τους τα δωμάτια στα site, πάντα κρατάνε την καβάτζα τους. Ούτε να σε ζαλίζει το booking, ούτε τα mail να σκάνε βροχή ούτε τίποτα. Μάλιστα αν είναι και λίγο ευέλικτος ο ξενοδόχος θα δεχτεί να γίνει η πληρωμή όπως βολεύει εσάς ανεξάρτητα του τι ζητάει το booking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα