ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, babisskg είπε Καλησπέρα , χρόνια πολλά , καλά Χριστούγεννα , να τον αφήσετε να βρει τον δρόμο του , αυτοκινητιστικα . Κι' αν για οποιοδήποτε λόγο του άρεσε το Golf , είναι απόλυτα λογικό να έχει τις προτιμήσεις του , όπως κι' εσείς τις δικές σας . Αυτή είναι η γνώμη μου . Όσο για τα περί εκδόσεων με μικρό μοτέρ και χαμηλή ιπποδύναμη που διάβασα , να θυμίσω πως η χάραξη του οδικού δικτύου στην Γερμανία , είναι πολύ καλύτερη από την δική μας , συν κάποια άλλα , όπως οδηγική συμπεριφορά , κάτι που δεν κάνει τόσο απαραίτητη την ανάγκη για μεγάλες ιπποδυνάμεις οι οποίες κοστίζουν επιπλέον στο ασφαλιστηριο . Κανείς δεν θα περίμενε από ένα άτομο ηλικίας 25 ετών να είναι ξετρελαμενος με ένα Dacia Sandero ας πούμε , άρα αυτό που απομένει είναι να επικεντρωθείτε στο να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο Golf . Καλή επιτυχία . Καλά κρασιά, 85 άλογα είναι λίγα για το Golf. Δε έγραψα να το πάει 160-170, αλλά και στα 120 θα έχει θέμα με υψηλή κατανάλωση και θόρυβο απο ένα μοτέρ που δουλέυει στις 3,500-4,000 σ.α.λ. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο θέλει 110-120 άλογα κατ' ελάχιστο για να κινηθεί αξιοπρεπώς, δηλαδή απλά να μη σέρνεται. Το 1.2/105 έχει καλή απόδοση χαμηλά αλλά του λείπει δύναμη στον αυτοκινητόδρομο. Τουλάχιστον δεν είναι τάφος. 13 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν βρεις αυτήν τη κλούβα σε αυτήν την κατάσταση με λιγότερο από 15 χιλιάρικα έλα πες το. Επίσης golf σε άριστη κατάσταση δεν βρίσκεις με 4-5 χιλιάρικα ούτε 15αετιας. Επίσης ότι βγάζουν άπειρα προβλήματα είναι η δικη σου άποψη,πολύ autotriti διαβάζεις.Αν ήταν έτσι δεν θα συνέχιζε να πουλάει σε τέτοιο βαθμό σε όλο το κόσμο. Κανένα αμάξι δεν έχει ημερομηνία λήξης,τι ακούω Θεέ μου.Ετσι μου είχε πει πριν 15 χρόνια ένας άσχετος γερμανός μηχανικός για το W208,ότι είναι κατασκευασμένα για 10 χρόνια ή 150.000χλμ,2019,21 χρονια μετα,ακόμα το έχω σε άριστη κατάσταση με 306.000χλμ. Σε 3 2 1 Θα σου γράψει κάποιος "Ναι αλλά στη Γερμανία και τη Βρετανία τους τρέχουν τα λεφτά απο τις τσέπες και εμεις στην Ελλάδα είμαστε φτωχοί και κρατάμε το αυτοκίνητο 100 χρόνια και για αυτό παίρνουμε γιαπωνέζικο που ούτε λάδι δε θέλει να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο". Εγώ σε προειδοποίησα πάντως 😂
babisskg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Καλά κρασιά, 85 άλογα είναι λίγα για το Golf. Δε έγραψα να το πάει 160-170, αλλά και στα 120 θα έχει θέμα με υψηλή κατανάλωση και θόρυβο απο ένα μοτέρ που δουλέυει στις 3,500-4,000 σ.α.λ. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο θέλει 110-120 άλογα κατ' ελάχιστο για να κινηθεί αξιοπρεπώς, δηλαδή απλά να μη σέρνεται. Το 1.2/105 έχει καλή απόδοση χαμηλά αλλά του λείπει δύναμη στον αυτοκινητόδρομο. Τουλάχιστον δεν είναι τάφος. Ευπρόσδεκτα τα καλά κρασιά , εφόσον βρεθούν , προτιμώ το λευκό με τουλάχιστον 17% περιεκτικότητα σε αλκοόλ , τώρα για το πόσα άλογα είναι απαραίτητα , αυτό είναι εκτίμηση του καθενός εφόσον γνωρίζει τι χρειάζεται , τι μπορεί και είναι διατεθειμένος να πληρώσει για τροφή κλπ . Και γιατί χρειάζεται τουλάχιστον 110 με 120 και όχι 150 με 160 είναι κάτι που εύκολα καταλήγει σε παιχνίδι τύπου κολοκυθιάς , χωρίς αποτέλεσμα η τουλάχιστον να τεθεί σαν απαιτούμενη αναλογία κιλών ανά ίππο κάτω του δείκτη 8 !!! Οι γενικεύσεις και οι χαρακτηρισμοί περί τάφων είναι τουλάχιστον προσβλητικές για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν Carrera 4 . 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, babisskg είπε Ευπρόσδεκτα τα καλά κρασιά , εφόσον βρεθούν , προτιμώ το λευκό με τουλάχιστον 17% περιεκτικότητα σε αλκοόλ , τώρα για το πόσα άλογα είναι απαραίτητα , αυτό είναι εκτίμηση του καθενός εφόσον γνωρίζει τι χρειάζεται , τι μπορεί και είναι διατεθειμένος να πληρώσει για τροφή κλπ . Και γιατί χρειάζεται τουλάχιστον 110 με 120 και όχι 150 με 160 είναι κάτι που εύκολα καταλήγει σε παιχνίδι τύπου κολοκυθιάς , χωρίς αποτέλεσμα η τουλάχιστον να τεθεί σαν απαιτούμενη αναλογία κιλών ανά ίππο κάτω του δείκτη 8 !!! Οι γενικεύσεις και οι χαρακτηρισμοί περί τάφων είναι τουλάχιστον προσβλητικές για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν Carrera 4 . Σιγά μην είναι και hate speech. Δεν είναι καθόλου γενίκευση. Έχω οδηγήσει και το 1.2/105 γιατί το έχει φίλος μου. Είναι καλό για πόλη, οριακό για αυτοκινητόδρομο. Και παρότι έχει και 6η για την εθνική. Αν θεωρείς πως ένα αυτοκίνητο 1.5 τόνου κινείται με άνεση κι ασφάλεια με 85 άλογα, δικαίωμα σου αλλά δεν είναι και γενική αλήθεια... Και εν πάση περιπτώσει, απο τη στιγμή που φτάνεις να δίνεις τόσα χρήματα, μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο που δε θα βογκάει όταν του ζητήσεις περισσότερη δύναμη.
Dinos1973 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σιγά μην είναι και hate speech. Δεν είναι καθόλου γενίκευση. Έχω οδηγήσει και το 1.2/105 γιατί το έχει φίλος μου. Είναι καλό για πόλη, οριακό για αυτοκινητόδρομο. Και παρότι έχει και 6η για την εθνική. Αν θεωρείς πως ένα αυτοκίνητο 1.5 τόνου κινείται με άνεση κι ασφάλεια με 85 άλογα, δικαίωμα σου αλλά δεν είναι και γενική αλήθεια... Και εν πάση περιπτώσει, απο τη στιγμή που φτάνεις να δίνεις τόσα χρήματα, μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο που δε θα βογκάει όταν του ζητήσεις περισσότερη δύναμη. Η ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα στους Ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους είναι 130χλμ !!!!!! Τα 105 άλογα είναι υπεραρκετά για έναν μέσο οδηγό !!!!!! 1
stratus.stratus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι τις άποψης ότι αγοράζεις ότι σου αρέσει στα λεφτά που έχεις, στο καρ-τζι-αρ αν βάλει χρονολογία ποσό κλπ σου βγάζει τι υπάρχει στα λεφτά σου. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο που θα το γέμιζα χιλιόμετρα σε δύο χρόνια και δεν θα έπιανε δεκάρα, ειδικά με τα σημερινά μεροκάματα, θα το είχα μόνο για καμιά βόλτα, όσο για γκολφ και πράσινα άλογα, όποιος έχει μπλέξει με εφες-ϊ να μας το πει για να μαθαίνουν και οι νεότεροι, δυστυχώς το τελευταίο γκολφ ήταν στα τέλη του 90, τo μι καπά 3, όλα τα άλλα μετά ήταν για να τα ακουμπάς στο γκρούπ Υ.Γ. μακριά από 2008 και μετά μοντέλα, εάν δεν βαστάει η τσέπη σου, ακόμη και μπαταρία να θες πρέπει να περάσεις από τη τράπεζα
Loinen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Λαδιερα τα golf, καντε μια βολτα στο αναλογο φορουμ που οι μισοι κατοχοι καταριουνται την ωρα και την στιγμη. Θελεις ενα αυτοκινητο να πηγαινει στην δουλεια του ομορφα και ωραια; ή θελεις ενα που να σηκωνει το "βαρυ" ποδι ;;;
nikopoup Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες το corsa 1.6 150ps. Ειχα το astra και ημουν σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από nikopoup
babisskg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Σιγά μην είναι και hate speech. Δεν είναι καθόλου γενίκευση. Έχω οδηγήσει και το 1.2/105 γιατί το έχει φίλος μου. Είναι καλό για πόλη, οριακό για αυτοκινητόδρομο. Και παρότι έχει και 6η για την εθνική. Αν θεωρείς πως ένα αυτοκίνητο 1.5 τόνου κινείται με άνεση κι ασφάλεια με 85 άλογα, δικαίωμα σου αλλά δεν είναι και γενική αλήθεια... Και εν πάση περιπτώσει, απο τη στιγμή που φτάνεις να δίνεις τόσα χρήματα, μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο που δε θα βογκάει όταν του ζητήσεις περισσότερη δύναμη. Δεν ζυγίζει ενάμιση τόνο το Golf , έλεος δλδ , ούτε γράφει σε κανένα βιβλίο πως μόνο τα αυτοκίνητα με ιπποδύναμη άνω των τάδε ίππων είναι ασφαλή και όλα τα άλλα που έχουν μικρότερη ιπποδύναμη είναι επισφαλή . Το Golf που είναι επιθυμία του νεαρού , όπως δήλωσε αυτός που ξεκίνησε το θέμα , παραμένει ένα καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο και δεν είναι καλύτερο η χειρότερο σε ποιότητα κατασκευής από άλλα . Η θέση μου και η άποψη μου ήταν να αφήσει τον νεαρό να προχωρήσει στην αγορά του Golf .
Axelq Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δείξτε λίγο κατανόηση ρε παιδιά, αμέσως πέσατε όλοι πάνω του. Μπορεί να θέλει να γίνει μηχανικός 😄
pp6210 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Εγω πηρα γκολφ5 τσι με 122 ιππους τέλη του 2008, κλεινω 97+ χιλιαδες χλμ κ δεν ειχα ουτε ενα απο τα σοβαρα προβληματα που αναφερουν οι μη εχοντες γκολφ. Οντας κ μελος του vwclub το πηγαινα παντα σε συνεργεια- γνώστες, κ ισως επειδη παντα ακολουθουσα τις συμβουλες τους εχω αποφυγει τις πολλες κακοτοπιες οπως πχ καδενα. Λαδι θελει συμπληρωμα περιπου 0,5 με 0,75 λιτρα καθε 6 μηνες, οπως λιγο πολυ ολα τα γκολφ. Γενικα η γενια που εχω ηταν η πιο αξιοπιστη απο τα προηγουμενα φσι και τα μκ, για αυτο κ δεν τα βρισκεις φτηνα μτχ. Πριν, ειχα για 4 χρονια γκολφ4 με 85 μουλαρια (η αναλογια ιπποδυναμης/ βαρους του συγκεκριμενου κοστιζε ακριβα στην τσεπη λογω καταναλωσης). Αυτο που σιγουρα πρεπει να σκεφτειτε ειναι οτι αυτα τα αμαξια θα κοστιζουν ολο και περισσοτερο απο τα καινουργια με τους downsized κινητηρες, που βγαζουν 100 ιππους απο 1000 κυβικα, με πολυ χαμηλοτερες καταναλωσεις κ τελη κυκλοφοριας, στο γκολφ5 μου π.χ. δεν πεφτω κατω απο 9λ/100 χλμ στην πολη οσο κι αν προσεχω κ τα τελη ειναι 255 κ μαλλον θα ακριβυνουν κιαλλο απο το 21.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα