Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανερχομαι με νεο θεμα,μιας και προκειται για αγορα για τον γιο μου και τα νιατα ως γνωστον αλλαζουν γνωμη καθε δευτερολεπτο ,τουλαχιστον ο δικος μου.

Χρηση εντος αθηνας κατα κυριο λογο 90% μιας και θα πηγαινει μαλλον και στην δουλεια του μαυτο (την βλεπω τη φαση) δλδ καμμια 40 αρια χμ καθημερινα.

Πετρελαιο?βενζινα? δεν ξερω Εχει κολησει με wv golf http://www.karentausedcars.gr/VOLKSWAGEN/GOLF/7175 (εγω δεν τα γουσταρω απο παλια δεν ξερω ισως εχω κολλημα επειδη εχω το opel astra g και 2ο χρονια τωρα με 240000 χμ δεν εχει ζητησει τπτ.

Ο μικρος(25) εχει αρκετη εμπειρια και ειναι καλος οδηγος  βεβαια αν και δεν θελω να δωσει κανα 10αρικο εχει κολησσει με το golf εγω του λεω μεχρι 7 χιλιαρικα βαρεια 

απο θεμα τεκμηριου κτλ καλυπτει και 2λιτρο και δεν τον νοιαζει τελη κτλ αλλα θελω να τον συγκρατησω λιγακι αλλωστε πιστευω πως εως 1600cc μια χαρα θαναι .ριχτε καμμια γνωμη αν και στο car γινεται ο χαμος ξερω γω τι να πω ,αν εχετε και καμμια αξιοπιστη μαντρα αθηνα και περιξ πειτε ευχαριστω

Δημοσ.

Ούτε με €8000 δεν αγοράζεις golf......δυστυχώς θα πρέπει να δώσεις γύρω στα €10000 για golf 10ετιας με γύρω στα 90,000χλμ και με πολύ επιφύλαξη για τα πρόβληματα που θα παρουσιάσει η έχει παρουσιάσει και δεν θα το γνωρίζεις !!!

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ούτε με €8000 δεν αγοράζεις golf......δυστυχώς θα πρέπει να δώσεις γύρω στα €10000 για golf 10ετιας με γύρω στα 90,000χλμ και με πολύ επιφύλαξη για τα πρόβληματα που θα παρουσιάσει η έχει παρουσιάσει και δεν θα το γνωρίζεις !!!

https://blog.spotawheel.gr/10-sumboules-gia-na-agoraseis-ena-pragmatika-kalo-autokinito/

Βρήκε αυτό αλλά δεν ξέρω αν είναι σοι

Δημοσ.

Τα golf συνήθως τα αγοράζουμε για μια ζωή,  είχα το golf 4 από το 2002 το έδωσα με 190,000χλμ το 2017, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα απλά θεώρησα ότι έχει φτάσει στο όριο και θα μου είναι βάρος λόγο τις ηλικίας και χλμ. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

πάντως σε αυτό το θέμα

συζητάγαμε το πόσο πολύ ΔΕΝ κρατάνε τα golf την τιμή τους

και καταλήξαμε οτι με 4 βαριά 5 χιλιάρικα βρίσκεις αψεγάδιαστα και αυτο

επειδή έχει μείνει στην συνείδηση του καταναλωτή τα άπειρα προβλήματα που έβγαζαν

από το 2000 έως 2010 τουλάχιστον

Δημοσ.

Εγώ πάντως το golf 4 του 2002 το πούλησα το 2017 με 190,000χλμ χωρίς να μου έχει παρουσιάσει προβλήματα, να φανταστείς ότι δεν είχα αλλάξει τακάκια στα φρένα μέχρι που το πούλησα (€3500) βέβαια σημαντικό είναι ότι ήμουν σε επαρχιακή πόλη με κλειστό πάρκινγκ. Από το golf 5 και μετά έχουν ημερομηνία λήξεις τα 10 χρόνια η τα 100,000χλμ (οποίο έρθει πρώτο 😭😭).

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Εγώ πάντως το golf 4 του 2002 το πούλησα το 2017 με 190,000χλμ χωρίς να μου έχει παρουσιάσει προβλήματα, να φανταστείς ότι δεν είχα αλλάξει τακάκια στα φρένα μέχρι που το πούλησα (€3500) βέβαια σημαντικό είναι ότι ήμουν σε επαρχιακή πόλη με κλειστό πάρκινγκ. Από το golf 5 και μετά έχουν ημερομηνία λήξεις τα 10 χρόνια η τα 100,000χλμ (οποίο έρθει πρώτο 😭😭).

σε 15 χρονια

δεν έβγαλε πολλαπλασιαστες, κλειδαριές, egr, πεσμενους  ουρανούς, βαλβίδες φρενων 

ούτε καν πεταλούδα γκαζιού ?

πραγματικά είσαι η εξαίρεση 

• Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

σε 15 χρονια

δεν έβγαλε πολλαπλασιαστες, κλειδαριές, egr, πεσμενους  ουρανούς, βαλβίδες φρενων 

ούτε καν πεταλούδα γκαζιού ?

πραγματικά είσαι η εξαίρεση 

3 πολλαπλασιαστές από δικό μου σφάλμα (έπλυνα την μηχανή με λάστιχο) παράθυρο οδηγού και συνοδηγού έπεσαν (οι βάσεις ήταν από πλαστικό λόγο ασφάλειας να σπάσουν εάν βρουν εμπόδιο) πρόβλημα με τον ουρανό είχαν από το golf 5 και μετά!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Golf VI TDI 150,000km και δουλεύει ρολόι. Μόλις έστρωσε μηχανή :P 

7 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Επανερχομαι με νεο θεμα,μιας και προκειται για αγορα για τον γιο μου και τα νιατα ως γνωστον αλλαζουν γνωμη καθε δευτερολεπτο ,τουλαχιστον ο δικος μου.

Χρηση εντος αθηνας κατα κυριο λογο 90% μιας και θα πηγαινει μαλλον και στην δουλεια του μαυτο (την βλεπω τη φαση) δλδ καμμια 40 αρια χμ καθημερινα.

Πετρελαιο?βενζινα? δεν ξερω Εχει κολησει με wv golf http://www.karentausedcars.gr/VOLKSWAGEN/GOLF/7175 (εγω δεν τα γουσταρω απο παλια δεν ξερω ισως εχω κολλημα επειδη εχω το opel astra g και 2ο χρονια τωρα με 240000 χμ δεν εχει ζητησει τπτ.

Ο μικρος(25) εχει αρκετη εμπειρια και ειναι καλος οδηγος  βεβαια αν και δεν θελω να δωσει κανα 10αρικο εχει κολησσει με το golf εγω του λεω μεχρι 7 χιλιαρικα βαρεια 

απο θεμα τεκμηριου κτλ καλυπτει και 2λιτρο και δεν τον νοιαζει τελη κτλ αλλα θελω να τον συγκρατησω λιγακι αλλωστε πιστευω πως εως 1600cc μια χαρα θαναι .ριχτε καμμια γνωμη αν και στο car γινεται ο χαμος ξερω γω τι να πω ,αν εχετε και καμμια αξιοπιστη μαντρα αθηνα και περιξ πειτε ευχαριστω

Όχι 1.2 με 85 άλογα. Γκάζι μηδέν, μόνο κατανάλωση. Ακόμα και το 1.2/105 είναι λίγο για το σκαρί του. Για να κινείται άνετα τουλάχιστον το 1.4/122 αλλιώς πετρέλαιο, το 1.6 νομίζω βγήκε στην Ελλάδα, δε θα πάει και πετώντας αλλά τουλάχιστον δε θα καίει...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Golf VI TDI 150,000km και δουλεύει ρολόι. Μόλις έστρωσε μηχανή :P 

Όχι 1.2 με 85 άλογα. Γκάζι μηδέν, μόνο κατανάλωση. Ακόμα και το 1.2/105 είναι λίγο για το σκαρί του. Για να κινείται άνετα τουλάχιστον το 1.4/122 αλλιώς πετρέλαιο, το 1.6 νομίζω βγήκε στην Ελλάδα, δε θα πάει και πετώντας αλλά τουλάχιστον δε θα καίει...

ετσι πιστευω και εγω οτι θα σερνεται ,βεβαια ειναι cool οδηγος αλλα εχεις δικιο στην καταναλωση ,παντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι καλο ρε γμτ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, blackhill66 είπε

ετσι πιστευω και εγω οτι θα σερνεται ,βεβαια ειναι cool οδηγος αλλα εχεις δικιο στην καταναλωση ,παντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι καλο ρε γμτ 

Καλύτερα να πάει σε άλλο μοντέλο απο το να πάρει κάτι που σέρνεται. Δε χρειάζεται να είσαι ο Vettel για να έχεις κάτι που δεν είναι τάφος. Με 85 άλογα θα το βγάλει στην Εθνική και θα βαράει 4,000 στροφές για να πάει 110-120. Στη Γερμανία κυρίως παππούδες έπαιρναν το συγκεκριμένο μοτέρ :P 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Καλησπέρα , χρόνια πολλά , καλά Χριστούγεννα , να τον αφήσετε να βρει τον δρόμο του , αυτοκινητιστικα . Κι' αν για οποιοδήποτε λόγο του άρεσε το Golf , είναι απόλυτα λογικό να έχει τις προτιμήσεις του , όπως κι' εσείς τις δικές σας . 

Αυτή είναι η γνώμη μου . Όσο για τα περί εκδόσεων με μικρό μοτέρ και χαμηλή ιπποδύναμη που διάβασα , να θυμίσω πως η χάραξη του οδικού δικτύου στην Γερμανία , είναι πολύ καλύτερη από την δική μας , συν κάποια άλλα , όπως οδηγική συμπεριφορά , κάτι που δεν κάνει τόσο απαραίτητη την ανάγκη για μεγάλες ιπποδυνάμεις οι οποίες κοστίζουν επιπλέον στο ασφαλιστηριο . 

Κανείς δεν θα περίμενε από ένα άτομο ηλικίας 25 ετών να είναι ξετρελαμενος με ένα Dacia Sandero ας πούμε , άρα αυτό που απομένει είναι να επικεντρωθείτε στο να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο Golf .

Καλή επιτυχία .

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, zourman1981 είπε

πάντως σε αυτό το θέμα

συζητάγαμε το πόσο πολύ ΔΕΝ κρατάνε τα golf την τιμή τους

και καταλήξαμε οτι με 4 βαριά 5 χιλιάρικα βρίσκεις αψεγάδιαστα και αυτο

επειδή έχει μείνει στην συνείδηση του καταναλωτή τα άπειρα προβλήματα που έβγαζαν

από το 2000 έως 2010 τουλάχιστον

Αν βρεις αυτήν τη κλούβα σε αυτήν την κατάσταση με λιγότερο από 15 χιλιάρικα έλα πες το.

Επίσης golf σε άριστη κατάσταση δεν βρίσκεις με 4-5 χιλιάρικα ούτε 15αετιας.

Επίσης ότι βγάζουν άπειρα προβλήματα είναι η δικη σου άποψη,πολύ autotriti διαβάζεις.Αν ήταν έτσι δεν θα συνέχιζε να πουλάει σε τέτοιο βαθμό σε όλο το κόσμο. 

16 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Από το golf 5 και μετά έχουν ημερομηνία λήξεις τα 10 χρόνια η τα 100,000χλμ (οποίο έρθει πρώτο 😭😭

Κανένα αμάξι δεν έχει ημερομηνία λήξης,τι ακούω Θεέ μου.Ετσι μου είχε πει πριν 15 χρόνια ένας άσχετος γερμανός μηχανικός για το W208,ότι είναι κατασκευασμένα για 10 χρόνια ή  150.000χλμ,2019,21 χρονια μετα,ακόμα το έχω σε άριστη κατάσταση με 306.000χλμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...