KouMasGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα! Να σας ευχηθώ αρχικά να έχετε καλές γιορτές και το νέο έτος που θα έρθει να σας γεμίσει με υγεία και χαρά! Εδώ σας δίνω το πρώτο official trailer του παιχνιδιού που ετοιμάζω και θα κυκλοφορήσει στις 18.01.2020. Σας ευχαριστώ για την όποια υποστήριξη! https://www.youtube.com/watch?v=a2u7jxyz2Zw&feature=youtu.be 3
ilos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 To look του και τα assets ειδικά στις indoors areas μου θυμίζει πολύ αυτό το game που έπαιζα (και τρόλαρα μαζί με έναν φίλο 😂 παλαιότερα). Το οποίο ήταν ένα python script, ούτε καν κανονικό executable.😂 1
KouMasGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα φιλε, Δεν εχω καταλαβει αν ειρωνευεσαι ή οχι. Τελος παντων. Το παιχνιδι ειναι αυτο που βλεπεις βγαζεις συμπερασμα οταν και ΑΝ το παιξεις. Επισης ειναι κανονικο .exe αρχειο. Ερασιτεχνης ειμαι ακομα οχι επαγγελματιας, απλα προσπαθω να το κανω οσο πιο επαγγελματικα γινεται. 😉
ilos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, KouMasGR είπε Καλησπερα φιλε, Δεν εχω καταλαβει αν ειρωνευεσαι ή οχι. Τελος παντων. Το παιχνιδι ειναι αυτο που βλεπεις βγαζεις συμπερασμα οταν και ΑΝ το παιξεις. Επισης ειναι κανονικο .exe αρχειο. Ερασιτεχνης ειμαι ακομα οχι επαγγελματιας, απλα προσπαθω να το κανω οσο πιο επαγγελματικα γινεται. 😉 Γιατί να σε ειρωνευτώ? Ούτε το damned ειρωνεύομαι.😁 Απλά λέω ότι τα assets μου το θύμισαν. Δεν είναι ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Καλή συνέχεια όπως και να έχει.
Bigi444444 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Το trailer πάντως πολύ καλό.Ειδικα εάν το έχεις κάνει εντελώς μόνος σου ακόμα πιο εντυπωσιακό. 1
KouMasGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Ενταξει, απλως εμενα μου φανηκε καπως το σχολιο! 😁 Το παιχνιδι το εφτιαξα μονος μου, ναι. Οπως και το τρειλερ. 2
KouMasGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Το παιχνίδι κυκλοφόρησε και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link: https://insanity-studio.itch.io/lessonhometown 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα