gia_nnis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, alexiapastry είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! κοιτάζω για να πάρω το πρώτο μου αμάξι και χρειάζομαι βοήθεια!!! είχα στο νου μου ότι θα πάρω σίγουρα το fiat 500 αλλά συνέχεια διαβάζω ότι βγάζει προβλήματα οποτε είπα να κοιτάξω και το toyota yaris που δεν με ενθουσιάζει και τόσο.. γνώμες;; Εμπειρια απο οδηγηση???
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να θελει fiat 500 τι εμπειρια λες να εχει ; μονο τα μαθηματα που εκανε (αν) Μικρό θα θελει οσο πιο μαζεμένο γινεται και το Jazz εχει ογκο Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Για να θελει fiat 500 τι εμπειρια λες να εχει ; Οι γυναίκες (αν είναι γυναίκα) κοιτάνε πρώτα εμφάνιση.
babisskg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι σας άρεσε ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από babisskg 1
NickTG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 hours ago, Dinos1973 said: να υποθέσω ότι η κατανάλωση ήταν στον θεό σαν όλα τα Γιαπωνέζικα ???????
toyo73 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πολυ ποιητικό. Μπράβο στην Τογιότα που έφτιαξε κάτι τόσο γερό που αντέχει τον ελληνικό χειμώνα των 10β Κελσίου 10 βαθμους μπορει στην Κρητη, στην Καρδιτσα συχνα πεφτει τα βραδυα κοντα στο μηδενικο.Ασε την γ@μημενη υγρασια, που βλεπεις τα πρωινα, λουσμενο το αυτοκινητο στο νερο. Η υγρασια και ο καυτος ηλιος ειναι τα χειροτερα για το χρωμα-αμαξωμα και οχι καθεαυτη η θερμοκρασια. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Xacti είπε Οι γυναίκες (αν είναι γυναίκα) κοιτάνε πρώτα εμφάνιση. Kααααταλαβα θα ειναι σε κοκκινακι η ροζ ασορτι Στη κρητη ειναι μλκια να παρεις σκουρο χρωμα θα το καταλαβεις οταν τηγανιζεται - το καλυτερο ειναι το λευκο νομιζω 1
madnifestah Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Nissan Micra από εμένα... 2011-2012 και μετά με γύρο στα 5,000. ενδεικτικά https://www.car.gr/22760612-nissan-micra https://www.car.gr/24893685-nissan-micra 1
alexiapastry Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας βοηθάτε εμένα την άσχετη 😜 το θέλω για πόλη και συγκεκριμένα για δρομολόγιο σίγουρα καλλιθεα- νεα ερυθραία.. οποτε με προβληματίζει άλλο να μου βγάλει πρόβλημα στον ένα χρόνο και άλλο στον ένα μήνα φαντάζομα και σίγουρα λατρεύω αυτό το fiat...όσο για το φίλο μου xacti δουλεύω τόσο νωρίς δεν έχει η δουλειά μου αργία Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από alexiapastry
gia_nnis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexiapastry είπε καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας βοηθάτε εμένα την άσχετη 😜 το θέλω για πόλη και συγκεκριμένα για δρομολόγιο σίγουρα καλλιθεα- νεα ερυθραία.. οποτε με προβληματίζει άλλο να μου βγάλει πρόβλημα στον ένα χρόνο και άλλο στον ένα μήνα φαντάζομα και σίγουρα λατρεύω αυτό το fiat...όσο για το φίλο μου xacti δουλεύω τόσο νωρίς δεν έχει η δουλειά μου αργία Παιζει ρολο και ο τροπος οδηγησης για την μηχανικη φθορα! Τωρα όσο αφορα τις δαπανες συντηρησης-ζημιων ειναι ρευστα.. παιζουν πολλα ρολο.. οπως μαρκα,μοντελο,χρονολογια,απο που θα προμηθευτεις τ ανταλλακτικα.. κοστος εργασιας μηχανικου.. Καταληγω αυτος που ξερει σε ποιο μηχανικο θα το παει και απο που θα παρει τ ανταλλακτικα(αναλογα το service)μπορει να ριξει την τιμη εως και 40% σε σχεση με τον μεσο ορο!!! Μια εικονα μπορει καποιος να γλυτωσει απο 20 εως και 100ευρω!!!(και παραπανω) Αρα περα απο το αξιοπιστο σε πονηρευω-προβληματιζω να κοιταξεις και αυτο το κομματι.. 1
nik0laus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι το 500αρακι για τη δουλειά που το θέλεις όπως και το yaris και το fiesta και το corsa και τα τρίδυμα 107-108/c1/ Aygo ή τα αντίστοιχα τρίδυμα κουvagen (Up/ Citigo/ Mii) και πολλά άλλα μοντέλα . Μιλάς για καινούργιο ή μεταχειρισμένο ; Τι χρήματα είσαι διατεθιμένη να δώσεις ;
alexiapastry Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 μεταχειρισμένο αλλά το θέλω με δόσεις.. και το ποσο δεν με νοιάζει αρκεί να ξερω ότι θα είναι εντάξει
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, alexiapastry είπε μεταχειρισμένο αλλά το θέλω με δόσεις.. και το ποσο δεν με νοιάζει αρκεί να ξερω ότι θα είναι εντάξει αρα απο εμπορο? αστο, καλυτερα αγορασε καινουργιο με δοσεις
gia_nnis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexiapastry είπε μεταχειρισμένο αλλά το θέλω με δόσεις.. και το ποσο δεν με νοιάζει αρκεί να ξερω ότι θα είναι εντάξει Ενας απο τους πιο τιμιους μαντραδες ειναι ο Ιωαννης Ζωγραφακης(προσοχη γιατι υπαρχει και ο Γιωργος) https://zografakisioannis-epe.car.gr/cars/view/22935943/ https://goo.gl/maps/gAimtnKevV8BhiFG7 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από gia_nnis 1
zourman1981 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Όχι ρε φίλε μακρυά... Από τους χειρότερους στην γειτονιά μου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα