htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bananasplit είπε σωστή ήταν η εντύπωσή σου..είναι καινούρια εγκατάσταση..ούτε βδομάδας..σε καινούριο δίσκο..την κάρτα τηλεόρασης λογικά θα την είχα δοκιμάσει κάποτε κι έμεινε επάνω.απλά την είδε το device manager..σε ότι αφορά το antivirus και το firewall,είχα την εντύπωση ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω antivirus ενός παροχου (avast) με firewall άλλου παροχου (za)κι ότι αυτό δε θα δημιουργούσε πρόβλημα.δεν είναι πχ 2 antivirus..οπότε λες να κάνω άλλη μια εγκατάσταση και να μη βάλω ούτε εκτυπωτές,ούτε av,μέχρι να δούμε γιατί κάνει κόλπα;; Αυτό που έγραψα είναι καθαρή εγκατάσταση, όχι καινούγια εγκατάσταση. Όπως έγραψες, καινούργια (καθαρή) εγκατάσταση (windows και drivers μόνο) (ούτε office), αν έχεις και κάποιο περιφεριακό το οποίο δεν έχεις drivers, γράψες μας το id, το πιο πιθανό να το βρεις στον κατασκευαστή, αν δεν το βρεις όμως, πολύ πιθανό να το βρούμε "καθαρό" και να στο ανεβάσουμε εδώ.
bananasplit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 υπάρχει πιθανότητα να γίνεται από τη θερμοκρασία του δίσκου;επειδή συνήθως είναι 44-48 βαθμοί..και ακούω το κόλλημα,ενώ τώρα που έχω ανοίξει το κουτί για να βγάλω την κάρτα τηλεόρασης και είναι στους 37,έχει 3-4 φορές μπει σε sleep και δεν έχει κολλήσει..επίσης,τα σφάλματα που είδαμε στο event viewer,έχεις ιδέα τι παίζει να σημαίνουν;
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bananasplit είπε υπάρχει πιθανότητα να γίνεται από τη θερμοκρασία του δίσκου;επειδή συνήθως είναι 44-48 βαθμοί..και ακούω το κόλλημα,ενώ τώρα που έχω ανοίξει το κουτί για να βγάλω την κάρτα τηλεόρασης και είναι στους 37,έχει 3-4 φορές μπει σε sleep και δεν έχει κολλήσει..επίσης,τα σφάλματα που είδαμε στο event viewer,έχεις ιδέα τι παίζει να σημαίνουν; Υπάρχει διένεξη με driver ο οποίος δεν είναι εγκατεστημένος, + οι διενέξεις των προγραμμάτων που σου ανέφερα και εκεί σταμάτησα να διαβάζω. Αυτό που ανέβασες είναι το application από το event viewer, υπάρχει το security, system, και setup, άλλα καλό θα είναι να είναι από καθαρή εγκατάσταση για να μην βγάλω τα μάτια μου να διαβάζω χρονιάρες μέρες που είναι... έτσι ?? Ειλικρινά, αν ήξερα ότι το έχεις φορτώσει, δεν θα σου πρότεινα τίποτα από τα παραπάνω.
bananasplit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, htaccess είπε Υπάρχει διένεξη με driver ο οποίος δεν είναι εγκατεστημένος, + οι διενέξεις των προγραμμάτων που σου ανέφερα και εκεί σταμάτησα να διαβάζω. Αυτό που ανέβασες είναι το application από το event viewer, υπάρχει το security, system, και setup, άλλα καλό θα είναι να είναι από καθαρή εγκατάσταση για να μην βγάλω τα μάτια μου να διαβάζω χρονιάρες μέρες που είναι... έτσι ?? Ειλικρινά, αν ήξερα ότι το έχεις φορτώσει, δεν θα σου πρότεινα τίποτα από τα παραπάνω. κάνω τώρα την καινούρια,καθαρή εγκατάσταση και επανέρχομαι μόλις βγάλει τα επόμενα σφάλματα..φυσικά τον κρατάω "testing" και δε βάζω ούτε καν τον εκτυπωτή,μέχρι να βρούμε άκρη!χίλια ευχαριστώ!!
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 ok, καλή επιτυχία !! Αν θέλεις αφαίρεσε και την κάρτα τηλεόρασης μιας και άνοιξες το tower και δεν έχεις και τους drivers.
bananasplit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ φίλε!! λοιπόν!!καινούρια εγκατάσταση..Δεν έχω περάσει τίποτα,μόνο Chrome.Ούτε sentinel,ούτε av,ούτε καν τον εκτυπωτή.. Επίσης,δεν έχω περάσει ακόμα drivers για ένα stick ίντερνετ(αν είναι το βγάζω μέχρι να δούμε τι παίζει),ένα atk 0110 (λένε πως είναι το booster). Drivers στη γραφικών πέρασα από την ati.στην ήχου χρησιμοποιώ τα default των 7..φαίνεται να δουλεύει κανονικά,αν δημιουργεί πρόβλημα,να βάλω! έβγαλε αρκετά σφάλματα ήδη(μπορεί να είναι δευτερεύοντα,δεν έχω ιδέα).Στις λίγες ώρες χρήσης,μπήκε σε sleep μερικές φορές,δεν έκανε ούτε το κόλλημα,ούτε BSOD..(λες;;) EDIT: ανεβάζω συμβάντα εφαρμογών και συστήματος..στα ασφαλείας-εγκατάστασης δεν είδα κάτι ιδιαίτερο.. Επειδή παράλληλα ψάχνω τα πάντα,να ρωτήσω κάτι χαζό,που όμως διάβασα..Ένας τύπος έγραφε πως η υβριδική αναστολή λειτουργίας ευθυνόταν για προβλήματα παρόμοια με τα δικά μου,στην περίπτωσή του..Είναι δυνατόν να φταίει κάτι τέτοιο,ή αποκλείεται και να το ξεχάσω;; συμβάντα εφαρμογών-συστήματος.zip Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από bananasplit
htaccess Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, bananasplit είπε ευχαριστώ φίλε!! λοιπόν!!καινούρια εγκατάσταση..Δεν έχω περάσει τίποτα,μόνο Chrome.Ούτε sentinel,ούτε av,ούτε καν τον εκτυπωτή.. Επίσης,δεν έχω περάσει ακόμα drivers για ένα stick ίντερνετ(αν είναι το βγάζω μέχρι να δούμε τι παίζει),ένα atk 0110 (λένε πως είναι το booster). Drivers στη γραφικών πέρασα από την ati.στην ήχου χρησιμοποιώ τα default των 7..φαίνεται να δουλεύει κανονικά,αν δημιουργεί πρόβλημα,να βάλω! έβγαλε αρκετά σφάλματα ήδη(μπορεί να είναι δευτερεύοντα,δεν έχω ιδέα).Στις λίγες ώρες χρήσης,μπήκε σε sleep μερικές φορές,δεν έκανε ούτε το κόλλημα,ούτε BSOD..(λες;;) Να `σαι καλά !! Το atk 0110 βλέπω ότι είναι για την ενεργοποίηση της δυνατότητας του cool n quiet στον επεξεργαστή σου, κατεβάζει τον χρονισμό του όταν είναι σε αδράνεια, γνώμη μου είναι να περάσεις τους drivers (αν θέλεις μας λες και την μητρική σου να βοηθήσουμε στην αναζήτηση τους). Τώρα για την ενεργοποίησή του cool n quiet προσωπικά θα εγκαθιστούσα τους drivers αλλά, δεν θα το ενεργοποιούσα. Καλό θα ήταν από εδώ και στο εξής κάθε αλλαγή που θα κάνεις στο σύστημά σου να κάνεις και ένα σημείο επαναφοράς συστήματος, (αν και τις περισσότερες φορές γίνεται αυτόματα). Από τα σφάλματα, κάτι σημαντικό δεν είδα. 7 ώρες πριν, bananasplit είπε Επειδή παράλληλα ψάχνω τα πάντα,να ρωτήσω κάτι χαζό,που όμως διάβασα..Ένας τύπος έγραφε πως η υβριδική αναστολή λειτουργίας ευθυνόταν για προβλήματα παρόμοια με τα δικά μου,στην περίπτωσή του..Είναι δυνατόν να φταίει κάτι τέτοιο,ή αποκλείεται και να το ξεχάσω;; Μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση την υβριδική αναστολή λειτουργίας από την διαχείριση ενέργειας και να δεις την "συμπεριφορά" του υπολογιστή σου, αν τώρα πάει κάτι στραβά, απλά απενεργοποιείς την επιλογή.
bananasplit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 πέρασα drivers για το atk..πέρασα 3-4 προγράμματα (αν θες σου λέω και ποιά είναι..),take ownership κλπ..δεν έχω βάλει ακόμα av..να βάλω suite,πχ avg;να βάλω suite avast;; Επίσης,όταν πάω να κάνω εγκατάσταση του εκτυπωτή βλέπω την εικόνα παρακάτω..παρόλο που έχω κάνει take ownership στο φάκελο..καμία ιδέα;;
htaccess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δεν βρίσκω τον λόγο να εγκαθιστούμε κάποια προγράμματα τα οποία μας προσφέρουν δυνατότητες τις οποίες έχει το ίδιο το λειτουργικό, και αναφέρομαι στο take ownership. Όταν δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση σε έναν φάκελο, ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο, δεν αλλάζουμε τα δικαιώματα με το έτσι θέλω στον φάκελο αυτό, το πιο πιθανό αν όχι σίγουρο θα κάνουμε το σύστημά μας unstable. Αρχικά, το πρόγραμμα εγκατάστασης του εκτυπωτή, το έκανες εκτέλεση ως διαχειριστής ?
bananasplit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 το take ownership το χρησιμοποιώ για να πάρω πρόσβαση σε αρχεία του άλλου μου δίσκου..αν δεν το βάλω λέει "απαγορεύεται η πρόσβαση"..όσο για το πρόγραμμα του εκτυπωτή,ναι το έτρεξα σαν διαχειριστής αλλά δεν κατάφερα τίποτα..
htaccess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bananasplit είπε το take ownership το χρησιμοποιώ για να πάρω πρόσβαση σε αρχεία του άλλου μου δίσκου..αν δεν το βάλω λέει "απαγορεύεται η πρόσβαση"..όσο για το πρόγραμμα του εκτυπωτή,ναι το έτρεξα σαν διαχειριστής αλλά δεν κατάφερα τίποτα.. Δεν γνωρίζω την χρήση του προγράμματος όπως δεν γνωρίζω και τι άλλες αλλαγές κάνει στο σύστημα, το ίδιο ακριβώς και πιο ασφαλές (εφόσον γνωρίζεις τι πας να κάνεις) το κάνεις μέσα από το ίδιο λειτουργικό των windows. Συνεπώς... έχω όλη την καλή διάθεση και θέληση, άλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω περεταίρω.
bananasplit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δεν πειράζει φίλε!!Ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και να έχει!!Μέχρι στιγμής πάει μια χαρά ο υπολογιστής..να κάνω τα windows update μήπως φτιάξει κι αυτό,ή να τα φοβηθώ;;
htaccess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, bananasplit είπε Δεν πειράζει φίλε!!Ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και να έχει!!Μέχρι στιγμής πάει μια χαρά ο υπολογιστής..να κάνω τα windows update μήπως φτιάξει κι αυτό,ή να τα φοβηθώ;; Δεν μπορώ να γνωρίζω αν με κάποιο update διορθωθεί. Μπορείς όμως να διαβάσεις μία απάντηση από το support της hp σε παρόμοιο πρόβλημα, εδώ > https://h30434.www3.hp.com/t5/Inkjet-Printing/Error-writing-to-file-C-ProgramData-Microsoft-Windows/td-p/6580887 . Αφορά άλλο μηχάνημα, οπότε ανάλογα τις κινήσεις που προτείνει το support στον χρήστη, κάνεις αντιστοίχιση στο δικό σου μηχάνημα και αρχεία. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess
bananasplit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 το ξεθάβω μετά από τόσο καιρό για να αναφέρω το εξής..Ενώ όλα λειτουργούν φυσιολογικά,ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου κάνει ένα κόλλημα για 4-5 δευτερόλεπτα το ποντίκι..Δεν ανταποκρίνεται ούτε στις κινήσεις,ούτε στα κλικ..Δοκίμασα και άλλα ποντίκια,χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία..Καμία ιδέα;;
htaccess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρίξε μία ματιά παρακάτω, πολύ πιθανόν να σε βοηθήσει να βρεις την αιτία του προβλήματος> Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα