alex969 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Μήπως γνωρίζετε κάνα καλό και αξιόπιστο μαγαζί στην Αθήνα, που να κάνει καθαρισμό σε ps4? Δεν έχει κάτι, απλά, επειδή έχει κλείσει 3ετία, και κάνει σα να προσπαθεί να απογειωθεί μερικές φορές, λέω πως είναι καιρός να του ρίξω μια συντηρησούλα.. Να καθαρίσει ο ανεμιστήρας από σκόνη, ίσως να αλλαχθεί και η πάστα Για να το κάνω μόνος μου δεν παίζει...Εκτός του ότι είμαι αγαρμπος και δε με εμπιστεύομαι, για να πάρω ειδικό κατσαβίδι να ανοίξω το καπάκι της κονσόλας θέλω ένα 10αρικο, και καλύτερα να δώσω ένα ταληρο-10αρικο παραπάνω να γίνει η δουλειά από επαγγελματία. 😎
jerry banana Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, alex969 είπε Καλησπέρα παιδιά! Μήπως γνωρίζετε κάνα καλό και αξιόπιστο μαγαζί στην Αθήνα, που να κάνει καθαρισμό σε ps4? Δεν έχει κάτι, απλά, επειδή έχει κλείσει 3ετία, και κάνει σα να προσπαθεί να απογειωθεί μερικές φορές, λέω πως είναι καιρός να του ρίξω μια συντηρησούλα.. Να καθαρίσει ο ανεμιστήρας από σκόνη, ίσως να αλλαχθεί και η πάστα Για να το κάνω μόνος μου δεν παίζει...Εκτός του ότι είμαι αγαρμπος και δε με εμπιστεύομαι, για να πάρω ειδικό κατσαβίδι να ανοίξω το καπάκι της κονσόλας θέλω ένα 10αρικο, και καλύτερα να δώσω ένα ταληρο-10αρικο παραπάνω να γίνει η δουλειά από επαγγελματία. 😎 Εδω εισαι φιλε πολλα χρονια στο επαγγελμα και αξιοπιστοι.https://www.theconsoleclub.gr/el/ ειναι στο Ηρακλειο αλλα δεν ειναι κατι με τα Μέσα.Βαλτο σε μια σακουλα και εφυγες.
alex969 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Τέλεια! Μήπως ξέρεις και πόσο περίπου θα κοστίσει ?
mikele13- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Στις 25/12/2019 στις 12:01 ΜΜ, alex969 είπε Τέλεια! Μήπως ξέρεις και πόσο περίπου θα κοστίσει ? Αν δεν έχεις κάνει τίποτα,φερτη να στην σενιαρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα