Johnn14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας και χρόνια πολλά!!! Έχω το mls angel lite tablet.. Εχτές του άλλαξα την οθόνη αφής γιατί η προηγούμενη έσπασε... Όλα πήγαν πολύ καλά με την τοποθέτηση.. Το ταμπλετ είχε φουλ μπαταρία, τσέκαρα την καινούρια οθόνη πριν την κολλήσω αν λειτουργεί και ήταν όλα εντάξει.... Στο διάστημα αυτό και πριν την εφαρμόσω το ταμπλετ λογικά μπήκε σε αναμονή.. Εννοώ δεν μου έδειξε ότι απενεργοποιηθηκε... Προσπαθούσα να το ανοίξω τίποτα.... Κάποιες φορές στο άσχετο ενώ δεν έχει εικόνα.... Δεν ανοίγει με τίποτα, κάνει τον ήχο της ειδοποίησης και σε άσχετο χρόνο πάλι τη δόνηση όπως όταν ανοίγει.. Αυτό τρεις φορές τον ήχο... Ούτε reset κάνει.. Πώς γίνεται αυτό, αφού δεν έχω πειράξει καθόλου την πλακέτα.... Έχω σκάσει γιατί ενώ κατάφερα και άλλαξα την οθόνη δεν φανταζόμουν πότε ότι θα συνέβαινε αυτό... Υπάρχει κάποια εξήγηση;;;; υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;
banned_acc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Johnn14 είπε Υπάρχει κάποια εξήγηση;;;; Ναι. Είναι MLS
htaccess Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, και Χρόνια Πολλά. Κακώς, εφόσον το είδες ότι λειτουργούσε δεν το απενεργοποίησες πρώτα και μετά να το συναρμολογούσες. Τώρα μόνο αν το απενεργοποιήσεις και το αποσυναρμολογήσεις ώστε να δεις που είναι το λάθος.
Johnn14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, htaccess είπε Καλησπέρα, και Χρόνια Πολλά. Κακώς, εφόσον το είδες ότι λειτουργούσε δεν το απενεργοποίησες πρώτα και μετά να το συναρμολογούσες. Τώρα μόνο αν το απενεργοποιήσεις και το αποσυναρμολογήσεις ώστε να δεις που είναι το λάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάστηκα καν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.. Το έχω κάνει, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι πειραγμένο γιατί όπως είπα δεν ασχολήθηκα καν με την πλακέτα.. Μόνο την παλιά ταινία της παλιάς οθόνης αφαίρεσα.. Ούτε κάτι μετακινήθηκε... Θα σκάσω αν δεν βρω τι φταίει.. Πώς γίνεται να μην κάνει reset.... Είναι νεκρό 6 λεπτά πριν, guzel είπε Ναι. Είναι MLS Τόσο χάλια τα mls;;; το ακούω από πολλούς 8 λεπτά πριν, guzel είπε Ναι. Είναι MLS Τόσο χάλια τα mls;; το ακούω από πολλούς
htaccess Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Johnn14 είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάστηκα καν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.. Το έχω κάνει, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι πειραγμένο γιατί όπως είπα δεν ασχολήθηκα καν με την πλακέτα.. Μόνο την παλιά ταινία της παλιάς οθόνης αφαίρεσα.. Ούτε κάτι μετακινήθηκε... Θα σκάσω αν δεν βρω τι φταίει.. Πώς γίνεται να μην κάνει reset.... Είναι νεκρό Και reset να καταφέρεις να κάνεις, χωρίς οθόνη τι θα καταφέρεις ? Μήπως πίεσες παραπάνω την οθόνη απ` ότι έπρεπε ? Δες τις καλωδιοταινίες αν εφαρμόζουν σωστά ή αν έχουν "τραυματιστεί" κάπου.
Johnn14 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, htaccess είπε Και reset να καταφέρεις να κάνεις, χωρίς οθόνη τι θα καταφέρεις ? Μήπως πίεσες παραπάνω την οθόνη απ` ότι έπρεπε ? Δες τις καλωδιοταινίες αν εφαρμόζουν σωστά ή αν έχουν "τραυματιστεί" κάπου. Θα το δω και αυτό.. Αυτές τις πορτοκαλί ε;;;
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Σε κάποια είναι πορτοκαλί, άλλα υπάρχουν και άλλα χρώματα, στο mls δεν γνωρίζω τι χρώμα έχουν, είναι πολύ λεπτές μεμβράνες... πρόσεχε τραυματίζονται εύκολα.
Johnn14 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, htaccess είπε Σε κάποια είναι πορτοκαλί, άλλα υπάρχουν και άλλα χρώματα, στο mls δεν γνωρίζω τι χρώμα έχουν, είναι πολύ λεπτές μεμβράνες... πρόσεχε τραυματίζονται εύκολα. Ωχ και αν έχει γίνει κάτι τέτοιο τι κάνω;;;; ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Johnn14
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Johnn14 είπε Ωχ και αν έχει γίνει κάτι τέτοιο τι κάνω;;;; ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Ότι εξάρτημα είναι φθαρμένο/κατεστραμμένο στην συσκευή χρειάζεται αντικατάσταση, δεν επισκευάζονται Γγνώμη μου είναι, το πας στο service, βλέπεις αν αξίζει η επιδιόρθωση, και... ή το δίνεις το ok και το επισκευάζουν, ή βλέπεις για αγορά κάποια άλλη συσκευή η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess
Johnn14 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, htaccess είπε Ότι εξάρτημα είναι φθαρμένο/κατεστραμμένο στην συσκευή χρειάζεται αντικατάσταση, δεν επισκευάζονται Γγνώμη μου είναι, το πας στο service, βλέπεις αν αξίζει η επιδιόρθωση, και... ή το δίνεις το ok και το επισκευάζουν, ή βλέπεις για αγορά κάποια άλλη συσκευή η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω. Ευχαριστώ και πάλι
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Johnn14 είπε Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω. Ευχαριστώ και πάλι Να `σαι καλά !! Καλές Γιορτές !!
Crybal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μπορεί κατα το κλεισιμο να κουνηθηκε η καλωδιοταινια και να μην δινει στην οθονη.οποτε θελει ξανα ανοιγμα.Κανε αυτο πρώτα.Πατα το κουμπι shutdown για 10-15 δευτερολεπτα.Κατοπιν βάλε το να φορτιστει και δες ανάβει η οθονη με την μπαταρια
Johnn14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/12/2019 στις 11:19 ΠΜ, Crybal είπε Μπορεί κατα το κλεισιμο να κουνηθηκε η καλωδιοταινια και να μην δινει στην οθονη.οποτε θελει ξανα ανοιγμα.Κανε αυτο πρώτα.Πατα το κουμπι shutdown για 10-15 δευτερολεπτα.Κατοπιν βάλε το να φορτιστει και δες ανάβει η οθονη με η Η καλωδιοταινια μπορεί να καθαριστεί με οινόπνευμα ή χαλάει;;; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Johnn14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα