attanasio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε Πέρσι είχε παίξει η προσφορά και την πρωτοχρονιά . ...και πρόπερσι και αντιπρόπερσι. Ίσως και παλαιότερα αλλά τα 3 τελευταία χρόνια σίγουρα.
Alxnks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Εξαρτάται, αν ξεπούλησαν τα Χριστούγεννα ή όχι. Εγώ πχ που κοιτούσα κάτι μπουφάν και αμφιταλαντευομουν, ξεπούλησαν στο νούμερο μου τα Χριστούγεννα και τα τρία, κάτι παπούτσια επίσης. Φαντάζομαι έγινε χαμουλης (φαίνεται και από τις καθυστερήσεις στις αποστολές των παραγγελιών). Οπότε και να το ξανακάνουν, δεν ξέρω τι θα έχει μείνει να βρει κανείς να πάρει.
rake13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μου ηρθε μηνυμα απο dhl για παραδοση 9 γεναρη.
greekfragma Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 εβδομάδα για να ετοιμαστεί για την κούριερ η παραγγελία μου!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΔΙΑ!
wotofoko Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μετά τα Χριστούγεννα η Newcastle έκανε 2 απανωτές ήττες. Δεν το κόβω να δίνει δωρεάν μεταφορικά για πρωτοχρονιά ο κύριος Ashley, εκτός και αν βγει προσφορά για 3-4 ώρες;;
greekbusters Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, greekfragma είπε 1 εβδομάδα για να ετοιμαστεί για την κούριερ η παραγγελία μου!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΔΙΑ! Περίεργο περισυ ίδια εποχή μου είχαν έρθει προτού αλλάξει το έτος
Doubt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλή χρονιά σε όλους. Δοκίμασε κανείς σήμερα; Έχω φτάσει στο στάδιο της πληρωμής και χρεώνει 11,99 μεταφορικά.
ctasis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, zafitolis είπε Και μενα το ίδιο γιατί Δεν ισχύει άλλο η προσφορά με τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€
babble tribe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Αυτοί που περιμένατε σήμερα σας ήρθαν; Είχατε κανένα πρόβλημα με τα νούμερα κλπ; Παραλαμβάνω αύριο
Tantalord Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, babble tribe είπε Αυτοί που περιμένατε σήμερα σας ήρθαν; Είχατε κανένα πρόβλημα με τα νούμερα κλπ; Παραλαμβάνω αύριο Παρέλαβα σήμερα. Το No Fear μπουφανάκι σε 2XL μου έκαστε καλά,αν και λόγω φόρμας της εταιρείας το περίμενα ελάχιστα μεγαλύτερο,αλλά οκ. Η φόρμα Lonsdale μεγάλη στο μάκρος για 2XL... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Tantalord
Billator Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Παρέλαβα και εγώ σήμερα , 2 μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Προσωπικά έχω αγοράσει αρκετές φορές οπότε ξέρω όλα τα νούμερα μου από εκεί και για ακόμα μια φορά έπεσα ακριβώς.
babble tribe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Billator είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα , 2 μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Προσωπικά έχω αγοράσει αρκετές φορές οπότε ξέρω όλα τα νούμερα μου από εκεί και για ακόμα μια φορά έπεσα ακριβώς. Και εγώ έχω αγοράσει ξανά πολλές φορές. Εννοώ αν έκαναν λάθος κάποιο ρούχο στην παραγγελία γιατί το συνηθίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα