F117 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ από dhl για 7...αν και μ έχει βγάλει από το καλάθι ένα fleece που μου είχε στείλει ότι είναι out off stock
MetronAriston Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 και μενα μου ηρθε σημερα sms απο dhl , αλλα δεν γραφει ημερομηνια... ουτε στο tracking λεει για το ποτε ακριβως θα μου ερθει
coyote2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα μου αφαίρεσαν ένα ζευγάρι λόγω μη διαθεσιμότητας και προχωράει Ευτυχώς που δε πλήρωσα μεταφορικά καθώς θα έκλαιγα Τώρα.... Θα είχα πληρώσει 30 ευρώ και 16 μεταφορικά
rake13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Τους εστειλα μειλ τι γινεται με την παραγγελεια. Και μου εστειλαν αυτο: Should you need to follow up on this case please quote the reference below: Και μου εχουν εναν αριθμο απο κατω. Τι παιζει?
greekfragma Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, rake13 είπε Τους εστειλα μειλ τι γινεται με την παραγγελεια. Και μου εστειλαν αυτο: Should you need to follow up on this case please quote the reference below: Και μου εχουν εναν αριθμο απο κατω. Τι παιζει? Ο αριθμός αναφοράς είναι ο χαρακτηριστικός αριθμός για την "υπόθεσή/παράπονο/ερώτημα" σου. Δεν είναι η κανονική τους απάντηση. Απλά σου έδωσαν χαρτάκι με νούμερο αν χρειαστεί και στο ζητήσουν να το έχεις σημειωμένο. Εμένα ακόμα processing. Αν και αύριο δε προχωρήσει θα αρχίσω τις γκρίνιες.
rake13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Και εμενα ειναι ακομα στο processing. Την παραγγελια την εκανα τα χριστουγεννα το βραδυ.
babble tribe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις μου ήρθε email από την dhl με tracking number και παράδοση 9 Ιανουαρίου
JohnMik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Η τρέχουσα εκτιμώμενη παράδοση είναι στις Παρ Ιαν 10 2020 Έως το τέλος της ημέρας, με την επιφύλαξη του εκτελωνισμό. Αυτό μου ήρθε. Υπάρχει περίπτωση να φάμε τελωνείο?
Alxnks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, JohnMik είπε Η τρέχουσα εκτιμώμενη παράδοση είναι στις Παρ Ιαν 10 2020 Έως το τέλος της ημέρας, με την επιφύλαξη του εκτελωνισμό. Αυτό μου ήρθε. Υπάρχει περίπτωση να φάμε τελωνείο? Και γιατί δεν ρωτάς...."Εκτελωνισμό για ποιό λόγο; Την τελευταία φορά που κοίταξα, τόσο η Αγγλία όσο και η Ελλάδα βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης."
babble tribe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, JohnMik είπε Η τρέχουσα εκτιμώμενη παράδοση είναι στις Παρ Ιαν 10 2020 Έως το τέλος της ημέρας, με την επιφύλαξη του εκτελωνισμό. Αυτό μου ήρθε. Υπάρχει περίπτωση να φάμε τελωνείο? Από όπου και αν παραγγείλεις το ίδιο γράφει. Είναι αυτόματο αυτό μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση τελωνείου 1
Doubt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Alxnks είπε Και γιατί δεν ρωτάς...."Εκτελωνισμό για ποιό λόγο; Την τελευταία φορά που κοίταξα, τόσο η Αγγλία όσο και η Ελλάδα βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης." Ευροζώνη όχι. Θα ξαναπαίξει προσφορά για την πρωτοχρονιά; 1
Alxnks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Doubt είπε Ευροζώνη όχι. Θα ξαναπαίξει προσφορά για την πρωτοχρονιά; Ναι το ξέρω για την Ευρωζώνη, στην Ελλάδα αναφερόμουν για αυτήν. Έμενα 6 χρόνια Αγγλία, κάτι θα είχα πάρει πρέφα αν είχε αλλάξει το νόμισμα από λίρα σε ευρώ 😄.
greekfragma Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 από τις 24 και σήμερα έχουμε 30 (σχεδόν πάει και αυτή)......ακόμα processing.
ge0rgi0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Doubt είπε Θα ξαναπαίξει προσφορά για την πρωτοχρονιά; Πέρσι είχε παίξει η προσφορά και την πρωτοχρονιά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα