Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν Standard delivery για παραγγελίες άνω των 25£ στο sportsdirect. Ισχύει μέχρι και αύριο στις 23.59(ώρα Αγγλίας, υποθέτω).

Τα μεταφορικά κόστη φαίνονται στο 2ο βήμα της παραγγελίας αλλά αφαιρούνται αυτόματα όταν πάτε στο 3ο βήμα.

Καλές αγορές, καλά Χριστούγεννα σε όλες/όλους!

Sale

• Like 10
  • Thanks 5
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορια παιδια

Σε αυτο ας πουμε https://gr.sportsdirect.com/d555-claude-stretch-jeans-mens-644495#colcode=64449524

τι σημαινει το tall/short? μακρυ και κοντο(ψαραδικο)?

εχει και long τωρα που το ξαναβλεπω

Επεξ/σία από exitpc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, exitpc είπε

Απορια παιδια

Σε αυτο ας πουμε https://gr.sportsdirect.com/d555-claude-stretch-jeans-mens-644495#colcode=64449524

τι σημαινει το tall/short? μακρυ και κοντο(ψαραδικο)?

εχει και long τωρα που το ξαναβλεπω

Αν είσαι κανονικός θα πάρεις regular στο νούμερό σου, αν είσαι ψιλόλιγνος θα πάρεις tall στο ίδιο νούμερο, αν είσαι πιο τσουπωτός με κοντά άκρα παίρνεις short κλπ. Έχει να κάνει με το σωματότυπό σου δηλαδή.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το ρούχο είναι regular fit (μπουφάν Salomon)

στο 1.80 75κιλά σχετικά λεπτός το Small παίζει να μου πέσει μικρό ή λόγω regular θα κάθεται σωστά;

Αυτό κοιτάζω

https://www.passadena.gr/andras/mpoufan/salomon-alpine-skiing-iceshelf-black-mpoufan-andriko-l403809-unique

Συνήθως medium φοράω σε ρούχα αλλά σε αρκετά φούτερ που πήρα κατά καιρούς από sportsdirect το medium regular μου καθόταν Large

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

Μπράβο ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Περισυ τέτοια μέρα είχα κάνει μια παραγγελία για δοκιμή στα φθηνά μπλουζάκια και φούτερ όπως και ένα μπουφάν των 25€  και όλα βγήκαν πολύ καλά. Πάλι σε έξοδα μπήκαμε 

Δημοσ.

Έχω στο καλάθι 29.99€ αξία τριών προϊόντων και μου βγάζει 16€ μεταφορικά στο check out. Τελείωσε η προσφορά ή έχουν δική τους ισοτιμία; 

Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία και εγώ αρκετά μεγάλη. Όλα ένα νούμερο πάνω σε σχέση από πέρσι ελπίζω να μου βγει το ρίσκο 😂.

Τα 2XL τόσο σε φόρμες όσο και μπλουζάκια που ήταν όχι τόσο στενά αλλά κοντά 1.91CM με 130kg βάρος είμαι ο αρχηγός. Οπότε τα χτύπησα ένα 3XL ελπίζω να μην βγουν σε νούμερο "ατετοκουμπο"

Ξερει κανείς πόσο καιρό κάνουν αν θυμάμαι καλά 2 εβδομάδες μου είχαν κάνει πέρσι

Δημοσ.

Με 30.49€ μου αφαιρέθηκαν τα μεταφορικά κανονικά. κόλλησε το μυαλό τέτοια ώρα και δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω στρογγυλά 30€. ευχαριστώ

Δημοσ.

Λέω και εγώ την εμπειρία μου για τους καινούριους.  Πριν 2 έτη τέτοιες μέρες στην ίδια προσφορά,  πήρα διαφορα πράγματα αξίας 350 ευρώ.

Όσα ήρθαν ήταν γ διαλογή στην καλύτερη περίπτωση. Σκούφια σκισμένα,  ισοθερμικα ξεχειλωμενα,  τα κουτιά από τα εσωρουχα όλα ανοιχτα( ελπίζω οχι φορεμενα:) ) 

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασα.

Δεν δέχτηκαν να μου επιστρέψουν χρήματα,  παρά μόνο να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και να μου στείλουν σωστά προϊόντα μετά από έλεγχο. 

Πάσχα ξεμπέρδεψα τελικά και πλήρωσα και 2 φορές μεταφορικά...

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολύ το μπουμπουνισα και γω κανονικα τα μεταφορικα αφαιρουνται μετα οποτε ευχαριστω που μας ξαναβαλατε σε εξοδα , ο Αγιος Βασιλης ξαναηρθε φετος , 

μας εχετε καψει εδω μεσα κουτουλανε τα κουριερ κατω στη πολυκατοικια !!!

YΓ. Έχω ψωνισει πολλες φορες και ολα τα πραγματα ηταν αψογα και πραγματικα μακαρι να ειχα ψωνισει παραπανω φορες, το μονο θεμα μου ηταν μια φορα παλι σε προσφορα ειχε γινει χαμουλης και μου ειχε βγαλει εκτος πολλα προιοντα και ουσιαστικα για 2-3  πραγματα πληρωσα μεταφορικα μπολικα και δεν συμφερε νομιζω θα επρεπε πρωτα να τα βρισκουν στην αποιθηκη και μετα να προχωραγες στην πληρωμη αλλα δεχομαι οτι πρεπει να τα δεσμευσουν καπως , τι να πω εκτος απο αυτο ολα τελεια !

Επεξ/σία από spilios6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gabriel1981 είπε

Λέω και εγώ την εμπειρία μου για τους καινούριους.  Πριν 2 έτη τέτοιες μέρες στην ίδια προσφορά,  πήρα διαφορα πράγματα αξίας 350 ευρώ.

Όσα ήρθαν ήταν γ διαλογή στην καλύτερη περίπτωση. Σκούφια σκισμένα,  ισοθερμικα ξεχειλωμενα,  τα κουτιά από τα εσωρουχα όλα ανοιχτα( ελπίζω οχι φορεμενα:) ) 

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασα.

Δεν δέχτηκαν να μου επιστρέψουν χρήματα,  παρά μόνο να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και να μου στείλουν σωστά προϊόντα μετά από έλεγχο. 

Πάσχα ξεμπέρδεψα τελικά και πλήρωσα και 2 φορές μεταφορικά...

Στις ηλεκτρονικές παραγγελίες βίντεο κατά το άνοιγμα και αγορά με paypal και τελειώνει εκεί το πράγμα. Με το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και έχω παραγγείλει άπειρες φορές καθώς και έχω επισκεφτεί επίσης πολλές φορές καταστήματα του στην Βρετανία

• Like 1
Δημοσ.

Είχα βρει κι εγώ κάμποσα ρούχα φορεμένα μια φορά. Τώρα αν έγινε η δοκιμή Βουδαπέστη που ήταν η ενδιάμεση ή Αθήνα δεν ξέρω. 🙂

Δημοσ.

Είναι κανείς άλλος που δεν μπορεί να μπει στο site; Προσπαθώ εδώ και καμια ώρα και βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα:

Hello, this site is currently not available. Please try again later.

Δοκίμασα με ολλανδικό VPN και μπήκε κανονικά. Επίσης να πω ότι δοκίμασα πριν με αλλαγή DNS, αλλά τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...