efkola Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δωρεάν Standard delivery για παραγγελίες άνω των 25£ στο sportsdirect. Ισχύει μέχρι και αύριο στις 23.59(ώρα Αγγλίας, υποθέτω). Τα μεταφορικά κόστη φαίνονται στο 2ο βήμα της παραγγελίας αλλά αφαιρούνται αυτόματα όταν πάτε στο 3ο βήμα. Καλές αγορές, καλά Χριστούγεννα σε όλες/όλους! 10 5
exitpc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απορια παιδια Σε αυτο ας πουμε https://gr.sportsdirect.com/d555-claude-stretch-jeans-mens-644495#colcode=64449524 τι σημαινει το tall/short? μακρυ και κοντο(ψαραδικο)? εχει και long τωρα που το ξαναβλεπω Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από exitpc
DownUNDERground Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, exitpc είπε Απορια παιδια Σε αυτο ας πουμε https://gr.sportsdirect.com/d555-claude-stretch-jeans-mens-644495#colcode=64449524 τι σημαινει το tall/short? μακρυ και κοντο(ψαραδικο)? εχει και long τωρα που το ξαναβλεπω Αν είσαι κανονικός θα πάρεις regular στο νούμερό σου, αν είσαι ψιλόλιγνος θα πάρεις tall στο ίδιο νούμερο, αν είσαι πιο τσουπωτός με κοντά άκρα παίρνεις short κλπ. Έχει να κάνει με το σωματότυπό σου δηλαδή. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από DownUNDERground 1
greekfragma Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το ρούχο είναι regular fit (μπουφάν Salomon) στο 1.80 75κιλά σχετικά λεπτός το Small παίζει να μου πέσει μικρό ή λόγω regular θα κάθεται σωστά; Αυτό κοιτάζω https://www.passadena.gr/andras/mpoufan/salomon-alpine-skiing-iceshelf-black-mpoufan-andriko-l403809-unique Συνήθως medium φοράω σε ρούχα αλλά σε αρκετά φούτερ που πήρα κατά καιρούς από sportsdirect το medium regular μου καθόταν Large Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από greekfragma
F117 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Ότι ειναι να το παρετε τώρα...εγώ εβαλα στο καλάβι και ένα είχε βγει out of stock! Δώσαμε πάλιιιι
greekbusters Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μπράβο ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Περισυ τέτοια μέρα είχα κάνει μια παραγγελία για δοκιμή στα φθηνά μπλουζάκια και φούτερ όπως και ένα μπουφάν των 25€ και όλα βγήκαν πολύ καλά. Πάλι σε έξοδα μπήκαμε
frozex Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Έχω στο καλάθι 29.99€ αξία τριών προϊόντων και μου βγάζει 16€ μεταφορικά στο check out. Τελείωσε η προσφορά ή έχουν δική τους ισοτιμία;
babble tribe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Έριξα μια παραγγελία και εγώ αρκετά μεγάλη. Όλα ένα νούμερο πάνω σε σχέση από πέρσι ελπίζω να μου βγει το ρίσκο 😂. Τα 2XL τόσο σε φόρμες όσο και μπλουζάκια που ήταν όχι τόσο στενά αλλά κοντά 1.91CM με 130kg βάρος είμαι ο αρχηγός. Οπότε τα χτύπησα ένα 3XL ελπίζω να μην βγουν σε νούμερο "ατετοκουμπο" Ξερει κανείς πόσο καιρό κάνουν αν θυμάμαι καλά 2 εβδομάδες μου είχαν κάνει πέρσι
frozex Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Με 30.49€ μου αφαιρέθηκαν τα μεταφορικά κανονικά. κόλλησε το μυαλό τέτοια ώρα και δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω στρογγυλά 30€. ευχαριστώ
gabriel1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Λέω και εγώ την εμπειρία μου για τους καινούριους. Πριν 2 έτη τέτοιες μέρες στην ίδια προσφορά, πήρα διαφορα πράγματα αξίας 350 ευρώ. Όσα ήρθαν ήταν γ διαλογή στην καλύτερη περίπτωση. Σκούφια σκισμένα, ισοθερμικα ξεχειλωμενα, τα κουτιά από τα εσωρουχα όλα ανοιχτα( ελπίζω οχι φορεμενα:) ) Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασα. Δεν δέχτηκαν να μου επιστρέψουν χρήματα, παρά μόνο να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και να μου στείλουν σωστά προϊόντα μετά από έλεγχο. Πάσχα ξεμπέρδεψα τελικά και πλήρωσα και 2 φορές μεταφορικά... 1 1
spilios6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολύ το μπουμπουνισα και γω κανονικα τα μεταφορικα αφαιρουνται μετα οποτε ευχαριστω που μας ξαναβαλατε σε εξοδα , ο Αγιος Βασιλης ξαναηρθε φετος , μας εχετε καψει εδω μεσα κουτουλανε τα κουριερ κατω στη πολυκατοικια !!! YΓ. Έχω ψωνισει πολλες φορες και ολα τα πραγματα ηταν αψογα και πραγματικα μακαρι να ειχα ψωνισει παραπανω φορες, το μονο θεμα μου ηταν μια φορα παλι σε προσφορα ειχε γινει χαμουλης και μου ειχε βγαλει εκτος πολλα προιοντα και ουσιαστικα για 2-3 πραγματα πληρωσα μεταφορικα μπολικα και δεν συμφερε νομιζω θα επρεπε πρωτα να τα βρισκουν στην αποιθηκη και μετα να προχωραγες στην πληρωμη αλλα δεχομαι οτι πρεπει να τα δεσμευσουν καπως , τι να πω εκτος απο αυτο ολα τελεια ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από spilios6
babble tribe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gabriel1981 είπε Λέω και εγώ την εμπειρία μου για τους καινούριους. Πριν 2 έτη τέτοιες μέρες στην ίδια προσφορά, πήρα διαφορα πράγματα αξίας 350 ευρώ. Όσα ήρθαν ήταν γ διαλογή στην καλύτερη περίπτωση. Σκούφια σκισμένα, ισοθερμικα ξεχειλωμενα, τα κουτιά από τα εσωρουχα όλα ανοιχτα( ελπίζω οχι φορεμενα:) ) Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασα. Δεν δέχτηκαν να μου επιστρέψουν χρήματα, παρά μόνο να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και να μου στείλουν σωστά προϊόντα μετά από έλεγχο. Πάσχα ξεμπέρδεψα τελικά και πλήρωσα και 2 φορές μεταφορικά... Στις ηλεκτρονικές παραγγελίες βίντεο κατά το άνοιγμα και αγορά με paypal και τελειώνει εκεί το πράγμα. Με το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και έχω παραγγείλει άπειρες φορές καθώς και έχω επισκεφτεί επίσης πολλές φορές καταστήματα του στην Βρετανία 1
Everest Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Είχα βρει κι εγώ κάμποσα ρούχα φορεμένα μια φορά. Τώρα αν έγινε η δοκιμή Βουδαπέστη που ήταν η ενδιάμεση ή Αθήνα δεν ξέρω. 🙂
thomasG4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Είναι κανείς άλλος που δεν μπορεί να μπει στο site; Προσπαθώ εδώ και καμια ώρα και βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα: Hello, this site is currently not available. Please try again later. Δοκίμασα με ολλανδικό VPN και μπήκε κανονικά. Επίσης να πω ότι δοκίμασα πριν με αλλαγή DNS, αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα