Stamtsi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα μόλις μου ήρθε ο δίσκος 970 Evo plus 250gb και αποφάσισα να κάνω format τον υπολογιστή για να τρέχω τα windows από τον καινούριο δισκο αλλά παρότι κάνω setup ta windows όταν κάνω ξανά boot από τον Samsung μου βγάζει μήνυμα Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.. Έχω δοκιμάσει τα πάντα..όποιος ξέρει ας βοηθήσει .. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 https://neosmart.net/wiki/reboot-and-select-proper-boot-device/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1ον ο ssd δεν ειναι δισκος 2ον φανταζομαι εβαλες windows 10 x64? 3ον εχεις ρυθμισει το bios και το bootable usb flash drive να ειναι σε uefi mode και οχι σε csm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα