Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, JcD είπε Α ΘΑ βάλουν καμερες λες? Δηλαδή οι κάμερες στις smart tv, τα laptop και τα κινητα τι είναι? Καπου παίζει μια φωτογραφία του ίδιου να έχει καλύψει την καμερα και το μικρόφωνο του λάπτοπ του, η καλύτερη απόδειξη για το τι παίζει! Ναι φίλος αυτό εννοώ και εγώ απλά το έγραψα λίγο διαφορετικά
Limpe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Limpe 1
gassim Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2019 στις 9:25 ΜΜ, stratos789 είπε Και ομως καλα τα λεει. Και εγω δεν το περιμενα,αλλα απο την στιγμη που επεζα με την παρεα μου monopoly,κατι το οποιο παιζει να εχω κανα δυο χρονια να γκουκλαρω η γενικα να ψαξω οπουδηποτε σχετικα με αυτο,μετα απο λιγο που μπηκα insta- τσουπ να τη και η διαφημηση για την monopoly. εγω πάντως είναι 2 μέρες που λεω συνέχεια την λέξη μονόπολη και την στέλνω και σε μηνύματα και ακόμη καμία διαφήμιση. Φυσικά λεω και χιλιάδες άλλα πράγματα για τα οποία δεν έχω δει καμία διαφήμιση. Μάλλον το ψάχνετε αντίστροφα, βλέπετε 10 διαφημίσεις και απο αυτές ξεχωρίζετε μια ή δύο που προωθούν προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στα χιλιάδες άσχετα πράγματα που έχετε πει τον τελευταίο μήνα. Τις άλλες οκτώ τις αγνοείτε, όπως αγνοείτε και τα υπόλοιπα χιλιάδες άλλα πράγματα που έχετε πει αλλά δεν έβγαλαν διαφημίσεις. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από gassim 2
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, gassim είπε εγω πάντως είναι 2 μέρες που λεω συνέχεια την λέξη μονόπολη και την στέλνω και σε μηνύματα και ακόμη καμία διαφήμιση. Εγώ που δοκίμασα το ίδιο.... άλλα επειδή είμαι από χωριό, την ώρα που το λέω κάπου ακούγετε ανεπαίσθητα ένα oυ , εεεε τι να σου πω.... γέμισα διαφημίσεις Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess
Karnov Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό που βλέπω μέσα σε όλα τα γεγονότα που αφορούν τη δράση των μεγάλων εταιρειών: Όσο τους αφήνουμε (λόγω απάθειας ή άγνοιας ή αδυναμίας) να ροκανίζουν λίγο-λίγο, τον "κορμό" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας μας, στο τέλος το "δέντρο" του προσωπικού χώρου θα σωριαστεί κάτω.. Τέλος του προσωπικού χώρου σημαίνει τέλος προσωπικότητας, τέλος του ατόμου.. Βήμα-βήμα οδηγούμαστε σε μια εκλεπτυσμένη μετατροπή μας σε ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Καθόλου ευχάριστο. Είθε το Φως και ο Ανθρωπισμός να νικήσουν στο τέλος αυτού του πολέμου. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
logistoulis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Το Facebook από κάποιες ηλικίες και κάτω δε βλέπω να το χρησιμοποιούν, φαντάζομαι ότι θα γίνει κάτι μπαρμπαδικο στο μέλλον όπως οι εφημερίδες 1
svartevarg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/12/2019 στις 7:35 ΜΜ, Alex-V είπε Όχι ρε γαμώτο, τώρα δεν θα μπορώ να κρυφτώ από τις λαμογιές μου Χρήστης νόμιμης συνταγογραφημένης κάνναβης, πειρατής ή στοιχηματατζής; Στις 26/12/2019 στις 1:41 ΜΜ, logistoulis είπε Το Facebook από κάποιες ηλικίες και κάτω δε βλέπω να το χρησιμοποιούν, φαντάζομαι ότι θα γίνει κάτι μπαρμπαδικο στο μέλλον όπως οι εφημερίδες Πες το ψέματα... Στις 25/12/2019 στις 2:34 ΜΜ, Litost είπε Eν τω μεταξύ, κι όσο σχολιάζουμε το κάθε facebook, τα scripts κάνουν πάρτυ χριστουγεννιάτικο... Το έχεις κάνει block και με umatrix;
Litost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Χρήστης νόμιμης συνταγογραφημένης κάνναβης, πειρατής ή στοιχηματατζής; Πες το ψέματα... Το έχεις κάνει block και με umatrix; Στη παρούσα σύνθεση, ubo και noscript. Είναι πολλά blockers που αλληλοκαλύπτονται και βαραίνουν τον firefox. Εδώ που έχουμε φτάσει εμείς "που έχουμε κάτι να κρύψουμε" , ψάχνουμε να βρούμε τον ιδανικό συνδυασμό. Να προσπαθείς να σερφάρεις χωρίς να σε σορτάρουν. Κατάντια.
Alex-V Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, svartevarg είπε Χρήστης νόμιμης συνταγογραφημένης κάνναβης, πειρατής ή στοιχηματατζής; και τα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα