CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 47 minutes ago, nikcrf said: Μου έχει τύχει κανα 5-6 φορές όμως . Θα μπορούσε να τυχαίνει σχεδόν καθημερινά αλλά τόσο σύμπτωση ; Η σύμπτωση ή η ακρόαση μέσω μικροφώνου είναι τα καλά σενάρια. Το ότι σημαδεύουν με τέτοια επιτυχία τις προτιμήσεις μας, χωρίς μικρόφωνα, είναι αυτό που μοιάζει πραγματικά τρομακτικό (ή έστω εντυπωσιακό, για τους πιο ψύχραιμους). 6 2
maniacos93 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fragma είπε Ελπίζω να αστειεύεσαι γιατί αυτή την παπάντζα με τις εφαρμογές που παρακολουθούνε μέσω μικροφόνου θα περίμενε κανείς να την ακούσει σε καφενείο της γειτονιάς, αλλά όχι σε φόρουμ τεχνολογίας εν έτει 2020. Μακάρι να ήταν παπάτζα... 6 1
stratos789 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fragma είπε Ελπίζω να αστειεύεσαι γιατί αυτή την παπάντζα με τις εφαρμογές που παρακολουθούνε μέσω μικροφόνου θα περίμενε κανείς να την ακούσει σε καφενείο της γειτονιάς, αλλά όχι σε φόρουμ τεχνολογίας εν έτει 2020. Και ομως καλα τα λεει. Και εγω δεν το περιμενα,αλλα απο την στιγμη που επεζα με την παρεα μου monopoly,κατι το οποιο παιζει να εχω κανα δυο χρονια να γκουκλαρω η γενικα να ψαξω οπουδηποτε σχετικα με αυτο,μετα απο λιγο που μπηκα insta- τσουπ να τη και η διαφημηση για την monopoly. 2 2
dmk68 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχως οι περισσοτεροι ανθρωποι οχι μονο εχουν πλεον σταματησει να απαιτουν και να διεκδικουν της βασικες ανθρωπινες ελευθεριες τους αλλα απο μονοι τους σκαβουν πλεον ταχυτατα των ταφο τους.... 2 2
silentalex16 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Βρε κουτά είναι για το καλό μας. Για να μη βλέπουμε άσχετες διαφημίσεις. Εγώ θα ήθελα να με βλέπουν κιόλας 24/7 για να με προσέχουν και να μη με αφήνουν να κάνω λάθη. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα που ξέρω ότι παρά την θέληση μου κάποιος νοιάζεται για μενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Χιλιάδες τα πρόβατα που ακολουθούν αυτήν την φάτσα και δεν τους νοιάζει για τα προσωπικά τους δεδομένα. Καλά τους κάνει αφού όλοι είναι αδιάφοροι και κοιμισμένοι. Επόμενη κίνηση του ζουρλαμπεκ είναι να βάλει και κάμερες μέσα στα σπίτια τους αν και καθόλου περίεργο να το έχει κάνει ήδη... Πώς ένας άνθρωπος με μια εφαρμογή μπορεί να κουμαντάρει τόσα δις άνθρωπον με το έτσι θέλω! Έχει καταντήσει αηδία το ανεβάζει ο κάθε πικραμένος την ζωή του online
devanir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δεν συμμερίζομαι την φρίκη των προλαλήσαντων για τις στοχευμένες διαφημίσεις. Απ' την στιγμή που κάνετε την επιλογή να μην τις μπλοκάρετε σημαίνει πως γουστάρετε να τις βλέπετε. Συνεπώς, καλύτερα για σας να είναι για πράγματα σχετικά με τα ενδιαφέροντα σας. Η φάση πάντως με το φουμπού είναι πολύ άσχημη. Η αθρόα προσέλευση διαφόρων ηλιθίων και κατσιαπλιάδων (οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία της κοινωνίας) στην πλατφόρμα αυτή ουσιαστικά εξαναγκάζει και τους υπολοίπους να προσχωρήσουν. 1 1
Gilmen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Που ειναι το κακο δεν βλεπω σιγα το προβλημα!
svartevarg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Α ρε Ζαχαροβέργιε.... Εσύ και το μπανιστήρι σου!!!
aris1986 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Extinction είπε Κοινός πέφτω από τα σύννεφα... Από την στιγμή που μία υπηρεσία είναι δωρεάν, είμαστε εμείς τα προϊόντα! Όσο για τις διαφημίσεις και σε αυτό πάλι γνωστό το κόλπο με τα ανοιχτά μικρόφωνα.. Πείτε μια συγκεκριμένη λέξη σε μία συζήτηση για 10 φορές κοντά σε ένα κινητό με ανοιχτά δεδομένα ή Wifi .. πχ Monopoly και μετά θα δείτε διαφημίσεις για Monopoly!.. Η λύση είναι μία, επιστροφή σε 3310! χαχα τα ελεγα απο το 2016 και εδω μου ελεγαν εισαι εγωκεντρικος νομιζεις οτι ολα γυριζουν γυρω απο σενα, χαλαρωσε σιγα μην σε παρακολουθει και το fbi κτλπ. Κριμα επρεπε να κραταω screenshots σαν τον haHa να γελουσαμε τωρα! Εδω ακουγε την ηλεκτρικη κιθαρα που ειχε προβλημα στην γεφυρα και ξεκουρδιζοταν και μου εστελνε διαφημισεις για κουρδηστηρια και μολις την εφτιαξα μου εστελνε διαφημισεις μαθε να παιζεις με youcisian κτλπ. Δηλαδη ελεος... 1 2
Sakeyz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μιλαγα για ενα induction heater με εναν ιταλο πριν κανα μηνα και εκανα καπακια ΕΝΑ γκουκγλ σερτς. ΕΝΑ. Μου πεταει ακομα διαφημισεις για αυτο το καταραμενο μαραφετι. Zucc succs
htaccess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Sakeyz είπε Μιλαγα για ενα induction heater με εναν ιταλο πριν κανα μηνα και εκανα καπακια ΕΝΑ γκουκγλ σερτς. ΕΝΑ. Μου πεταει ακομα διαφημισεις για αυτο το καταραμενο μαραφετι. Zucc succs Όταν το αγοράσεις.... θα σταματήσουν 1
calico Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Alex-V είπε Όχι ρε γαμώτο, τώρα δεν θα μπορώ να κρυφτώ από τις λαμογιές μου Καποια πράγματα δυστυχώς είναι άγνωστα για σένα 1
Alex-V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, calico είπε Καποια πράγματα δυστυχώς είναι άγνωστα για σένα Όπως και για σένα πράγματα για μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα