fabiars Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Aντιμετωπιζω αυτο το προβλημα, εκεινη την ώρα είμαι στα 2 μέτρα από το ρουτερ και παίζω call of duty mobile. Τώρα έχω vdsl 100αρι forthnet ενω μεχρι πριν μια βδομαδα ειχα 24αρι( 9-10) vodafone και επαιζε απροβληματιστα. Τσέκαρα αν έχει πρόβλημα το παιχνιδι τους μπαινωντας από γειτονικο wifi ή 3G και το παιχνιδι επαιζε ρολοι. Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μήπως έφταιγε αυτό και δεν άλλαξε τίποτα. Αλλάξα channels στο ρουτερ , τα δοκιμασα ολα και τιποτα. το ρουτερ είναι καινούργιο .δοκίμασα και άλλο ολοκαίνουργιο ρουτερ και αυτό το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα και άλλο κινητό μηπως επαθε κατι το κινητο και τίποτα. Ο τεχνικός υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει βλάβη γιατί δε βλέπει αποσυνδέσεις . Υ.Γ. έχω Zte H267N router δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τις αποσυνδέσεις που κάνει κάθε 10-15 δευτερόλεπτα .
DanielRGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Απενεργοποιησε το QoS στο ρουτερ και ξαναπες μας. Πολυ πιθανον να ειναι αυτο
QuantumWanderer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Αν περιμέναμε από τους ελληνικούς παρόχους να μάς λύσουν ποιοτικά θέματα τηλεπικοινωνιών στη γραμμή, σωθήκαμε! 😀
fabiars Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Αν περιμέναμε από τους ελληνικούς παρόχους να μάς λύσουν ποιοτικά θέματα τηλεπικοινωνιών στη γραμμή, σωθήκαμε! 😀 από την στιγμή που πληρώνουμε θα έπρεπε να πάρουμε σωστό προϊόν ή υπηρεσία. 53 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Απενεργοποιησε το QoS στο ρουτερ και ξαναπες μας. Πολυ πιθανον να ειναι αυτο το τσέκαρα και είναι κλειστό ( νομίζω) και για αυτό ανεβάζω φωτό για να το δεις και εσύ και να μου πεις,.
QuantumWanderer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, fabiars είπε από την στιγμή που πληρώνουμε θα έπρεπε να πάρουμε σωστό προϊόν ή υπηρεσία. Συμφωνώ 100%! Απλά το αναφέρω για να μιλήσω για την έλλειψη ποιότητας. Αυτή τη συζήτηση την έχω ξεκινήσει εδώ.
bill2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά Δοκίμασες με άλλο ρουτερ ; Επίσης στη φώτο που ανέβασες πάνω αριστερά το logo της cosmote είναι ; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από bill2015
fabiars Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, bill2015 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά Δοκίμασες με άλλο ρουτερ ; Επίσης στη φώτο που ανέβασες πάνω αριστερά το logo της cosmote είναι ; καλημέρα και χρόνια πολλά. Δοκίμασα άλλο ρουτερ και κάνει το ίδιο ( το ίδιο μοντέλο έβαλα , κάναμε 2 φίλοι φορητότητα στην forth net και δοκιμασα με το δικο του το οποιο δεν το ειχε χρησιμοποιησει ακομα ) και το δικό μου καινούργιο είναι, την Παρασκευή δούλεψε πρώτη φορά. Το logo ειναι της cosmοτε επειδη ειχα μπει στο router του γειτονα να τσεκαρω το channel .
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 On 24/12/2019 at 18:15, fabiars said: Aντιμετωπιζω αυτο το προβλημα, εκεινη την ώρα είμαι στα 2 μέτρα από το ρουτερ και παίζω call of duty mobile. Τώρα έχω vdsl 100αρι forthnet ενω μεχρι πριν μια βδομαδα ειχα 24αρι( 9-10) vodafone και επαιζε απροβληματιστα. Τσέκαρα αν έχει πρόβλημα το παιχνιδι τους μπαινωντας από γειτονικο wifi ή 3G και το παιχνιδι επαιζε ρολοι. Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μήπως έφταιγε αυτό και δεν άλλαξε τίποτα. Αλλάξα channels στο ρουτερ , τα δοκιμασα ολα και τιποτα. το ρουτερ είναι καινούργιο .δοκίμασα και άλλο ολοκαίνουργιο ρουτερ και αυτό το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα και άλλο κινητό μηπως επαθε κατι το κινητο και τίποτα. Ο τεχνικός υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει βλάβη γιατί δε βλέπει αποσυνδέσεις . Υ.Γ. έχω Zte H267N router δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τις αποσυνδέσεις που κάνει κάθε 10-15 δευτερόλεπτα . α.δοκιμασε αλλο ρουτερ β.μπορει να ειναι λογω wifi.βρες αν μπορεις ρουτερ με 5ghz wifi.αλλιως ταυτοχρονα βαλε ενα σταθερο pc και κανε ping καπου.αν την ωρα που το κινητο κανει νερα κανει νερα και το ping τοτε κατι στην γραμμη.αν με ethernet παιζει ενταξει τοτε θεμα wifi
fabiars Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 On 28/12/2019 at 15:50, poulinos said: α.δοκιμασε αλλο ρουτερ β.μπορει να ειναι λογω wifi.βρες αν μπορεις ρουτερ με 5ghz wifi.αλλιως ταυτοχρονα βαλε ενα σταθερο pc και κανε ping καπου.αν την ωρα που το κινητο κανει νερα κανει νερα και το ping τοτε κατι στην γραμμη.αν με ethernet παιζει ενταξει τοτε θεμα wifi δοκίμασα άλλο ρουτερ. το 267 πάλι και κάνει το ίδιο. πως να τσεκάρω τα πινγκ σε σταθερό πισι την ώρα που παίζω ?
mitsus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Άνοιξε γραμμή εντολών στα win και γραψε: ping -t (π.χ. www.google.gr) και συνεχισε να παιζεις
fabiars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, mitsus είπε Άνοιξε γραμμή εντολών στα win και γραψε: ping -t (π.χ. www.google.gr) και συνεχισε να παιζεις πήγα αγόρασα άλλο ρουτερ και παιρνωντας internet wifi απο εκει δεν εχω κανενα προβλημα. καταλήγουμε στο ότι εχει πρόβλημα το wifi του Zte 267
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 On 28/12/2019 at 21:34, fabiars said: δοκίμασα άλλο ρουτερ. το 267 πάλι και κάνει το ίδιο. πως να τσεκάρω τα πινγκ σε σταθερό πισι την ώρα που παίζω ? αλλη μαρκα/μοντελο ρουτερ.αν και τα δυο ειναι 267 δεν εχει νοημα.και δεν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορησε. Ping 194.219.227.2 -t απο Command prompt 16 hours ago, fabiars said: πήγα αγόρασα άλλο ρουτερ και παιρνωντας internet wifi απο εκει δεν εχω κανενα προβλημα. καταλήγουμε στο ότι εχει πρόβλημα το wifi του Zte 267 τωρα ειδα την απαντηση.για αυτο ηθελα να δοκιμασεις με αλλο τελειως διαφορετικο ρουτερ.εναλλακτικα μπορουσες να εβαζες σαν access point ενα παλιο Modem router για να κανει το ασυρματο κομματι μονο
tyf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 φιλε το παιχνιδι ειναι mobile. σε κινητο το παιζεις η σε pc με emulator? εγω θεωρω οτι μαλλον ειναι οι σερβερ η κατι αλλο. κανε αμα θελεις ενα τεστ εδω. http://www.dslreports.com/speedtest και θα σου ελεγα να τρεξεις και ενα pingplotter.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 minute ago, tyf said: φιλε το παιχνιδι ειναι mobile. σε κινητο το παιζεις η σε pc με emulator? εγω θεωρω οτι μαλλον ειναι οι σερβερ η κατι αλλο. κανε αμα θελεις ενα τεστ εδω. http://www.dslreports.com/speedtest και θα σου ελεγα να τρεξεις και ενα pingplotter. σε κινητο παιζει και με αλλο ρουτερ επαιξε σωστα.δυστυχως το 267 δεν ειναι οτι το καλυτερο. αν ηταν ο Server θα επρεπε να ειχαν καιαλλοι το ιδιο θεμα.δεν ειναι μονο delay αλλα τον φτανει σε dc 1
tyf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε σε κινητο παιζει και με αλλο ρουτερ επαιξε σωστα.δυστυχως το 267 δεν ειναι οτι το καλυτερο. σορρυ δεν το ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα