Pokemon640 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, eyw είπε Μα το ripping είναι παράνομο και οι κόπιες ή χαρά του εισαγγελέα, άλλαξε κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι? Αν τη κόπια/ripping (που έχω αγοράσει από το κατάστημα) το κρατάω μόνο για τον εαυτό μου δεν υπάρχει θέμα. Αν το ανεβάσω στο ίντερνετ η το πουλήσω η το αναμεταδίδω ναι, είναι παράνομο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Pokemon640 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Pokemon640 said: ... μόνο για τον εαυτό μου δεν υπάρχει θέμα. ... εγώ συμφωνώ. (ακόμα και αν οι κόπιες ανά DVD είναι περισσότερες από 1 ανά DVD, έτσι για ασφάλεια) Την ώρα 0 θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι άλλοι (οι ενάγωντες) ότι δεν το ανεβάσαμε, ούτε το πουλήσαμε, ούτε το αναμεταδώσαμε. Κάπου διάβαζα ότι πρέπει να πεις password, key files και τα πάντα όλα, είναι αλήθεια? Ευτυχώς υπάρχουν και τα σύννεφα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας φωτίσει. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από eyw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 MakeMKV και καθάρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Τέτοια προγράμματα υπάρχουν πολλά! Κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει την ταινία σε 1080p η 4Κ υπάρχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα