DrKaladin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω έναν SSD αποκλειστικά για windows. Δε σκοπεύω να γράψω τίποτα άλλο σε αυτόν δίσκο. Ο Α400 είναι καλή περίπτωση δεδομένου ότι έχω μόνο έναν μηχανικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 με βάση το ερώτημα του φίλου θα ήθελα να μάθω αν κάποιος SSD προορίζεται για να φιλοξενήσει το λειτουργικό σύστημα πρέπει να έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKaladin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, tempo είπε με βάση το ερώτημα του φίλου θα ήθελα να μάθω αν κάποιος SSD προορίζεται για να φιλοξενήσει το λειτουργικό σύστημα πρέπει να έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ή όχι; Απ'όσο ξέρω όχι, απλά εγώ ρώτησα αν είναι αρκετά τα 120gb και αν είναι καλός ο συγκεκριμένος SSD για windows δεδομένου ότι δεν θα κάνω καθόλου write σε αυτόν. Θέλω να ξέρω αν κρατήσει. Αλλά από ότι διάβασα πολλοί A400 βγάζουν προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1.5 χρόνο τον έχω. Κανένα πρόβλημα. Τώρα τον έχω σαν 2ο, λόγω nvme. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα