Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα ατύχημα με μηχανή.

Ήρθε κανονικά η δική μου ασφαλιστική, καθώς και του άλλου, καταγράψαν το περιστατικό, βγάλαν φωτογραφίες και όλα τα σχετικά....

Εγώ ισχυρίζομαι ότι φταίει ο άλλος και ο άλλος ισχυρίζεται ότι φταίω εγώ.

Στην πράξη η δική μου μηχανή φαίνεται οκ, είχα και κάποιες γρατσουνιές από πριν, τώρα να έγινε και καμία άλλη δε μπορώ να καταλάβω. Γενικά τη γλίτωσα φθηνά. Βέβαια θα την πάω για έναν έλεγχο, φοβάμαι μην έχει στραβώσει πχ το τιμόνι/ρόδα ή κάτι που δε το βλέπω. Μια βόλτα που έκανα δε πρόσεξα κάτι.

Στον άλλον όμως έγινε ζημιά -γρατσουνιές

Τώρα εγώ πρέπει να κάνω κάποια άλλη κίνηση; Αν πάω τη μηχανή για έλεγχο, λογικά την Παρασκευή και βρεθεί κάποια ζημιά μπορώ να αξιώσω αποζημίωση ή έπρεπε να δηλωθεί τώρα;

Να σημειώσω ότι η τροχαία ήρθε αρκετά καθυστερημένα, ο άλλος οδηγός είχε φύγει και είπε ότι αν θέλουμε μπορούμε να περάσουμε αργότερα από το τμήμα για τα περαιτέρω...

Δημοσ.

Οι ασφαλιστικές ήρθαν; Όταν ήταν η τροχαία εσύ ήσουν; Κατέγραψαν τίποτα;

Αν έφυγε μπορείς να ισχυριστεις πως ήταν πιωμενος και έφυγε για να γλυτώσει. 

Κάνουν αλκοτεστ κανονικά. 

Εμένα μου εκαναν σε ατύχημα που ήμουν παρκαρισμένος να φανταστείς. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Οι ασφαλιστικές ήρθαν; Όταν ήταν η τροχαία εσύ ήσουν; Κατέγραψαν τίποτα;

Αν έφυγε μπορείς να ισχυριστεις πως ήταν πιωμενος και έφυγε για να γλυτώσει. 

Κάνουν αλκοτεστ κανονικά. 

Εμένα μου εκαναν σε ατύχημα που ήμουν παρκαρισμένος να φανταστείς. 

ασφαλιστικές ήρθαν κανονικά

Όταν η τροχαία ήρθε ήμουν μόνο εγώ. Δε κάνανε κάτι διότι ήμουν μόνος μου. Απλά άκουσαν την άποψη μου και μου είπαν αν θέλουμε (αν δε βγει άκρη δηλαδή) να περάσουμε από το τμήμα για καταγραφή. Εννοείται θα πάω

άκρη δε θα βγει διότι δε φτάνει που έκανε βλακεία ο άλλος, θέλει να ρίξει την ευθύνη σε μένα με ασυναρτησίες του στυλ... δε σε είδα που ερχόσουν, είχα ανάψει φλας αλλά δε το είδες

Όπως έγραψα, μόνο ο άλλος έπαθε ζημιά. Εγώ φαινομενικά είμαι οκ οπότε δε ζητάω κάτι.

Στις ασφαλιστικές ο καθένα δήλωσε ότι φταίει ο άλλος. Δε ξέρω αν γίνεται αλκοτεστ πάντα.  Ο άλλος ήταν χαλαρός οπότε δε νομίζω να είχε θέμα με ποτό.. Απλά η τροχαία άργησε πολύ και έφυγε. Εγώ για να είμαι εντάξει έμεινα και τους περίμενα

Είναι 2η φορά που έχω ατύχημα. Την πρώτη, έφταιγε ξεκάθαρα ο άλλος και το παραδέχτηκε αμέσως οπότε δεν είχα τρεξίματα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μας πεις αν θέλεις τι έγινε και ποια θα είναι η πορεία της υπόθεσης να δούμε τι στάση έχουν οι ασφαλιστικές όπου φταει ο ένας και δεν το παραδέχεται;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kleo1 είπε

Εγώ ισχυρίζομαι ότι φταίει ο άλλος και ο άλλος ισχυρίζεται ότι φταίω εγώ.

τελικά ποιος φταίει? πως έγινε? 

Και γιατί την κοπάνησε ο άλλος αφού καλέσατε τροχαία? νομίζω ότι εκείνος θα μπλέξει.

τσέκαρε εδώ

https://www.glavopoulos.com/el/kok-043/

και εδώ

http://efotopoulou.gr/ipochreosis-stin-periptosi-odikou-trocheou-atichimatos-choris-epelefsi-thanatou-i΄-somatikis-vlavis-ke-sinepies-tis-paravasis-tous/

Δημοσ.

Μηπως να την παρατησεις την μηχανη; ποσες φορες ακομα νομιζεις οτι θα την γλιτωσεις?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανέρχομαι για να μην αφήνω ανοιχτό το θέμα.

Τελικά μετά από τόσο καιρό δε με ενόχλησε κανείς. Είχα πάρει πριν λίγο καιρό τηλέφωνο την ασφαλιστική μου να μάθω τι έγινε και μου είπαν ότι ο άλλος εξακολουθούσε να ισχυρίζεται ότι φταίω. Και περιμένανε να επικοινωνήσει πάλι μαζί τους, θα με ενημερώνανε μου είπε το άτομο που μίλησα. Δε θυμάμαι τι ακριβώς περιμένανε.

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο τύπος κατάλαβε ότι είχε άδικο και δεν είχε καμία ελπίδα να αποζημιωθεί για τη ζημιά ή του το εξήγησε η ασφαλιστική του. Γι αυτό και δε προχώρησε.

Πάλι καλά να λέει που δεν είχα εγώ κάποια απαίτηση και δε το κυνήγησα.

Δεν ασχολούμαι πλέον με το θέμα. Αν κάποια στιγμή με ενοχλήσουν, θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...