nik416 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχει κάποιος γνώση για τέτοια αγορά να μου πει κόστος μεταφοράς ?τελωνείο? Και Γενικά ένα μπούσουλα τη παίζει με την όλη κατάστασηαπο τη χρονια επιτρέπεται να φέρεις και πάνω αγροτικό αυτοκίνητο?
G&A Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/12/2019 στις 3:23 ΜΜ, nik416 είπε Καλησπέρα έχει κάποιος γνώση για τέτοια αγορά να μου πει κόστος μεταφοράς ?τελωνείο? Και Γενικά ένα μπούσουλα τη παίζει με την όλη κατάστασηαπο τη χρονια επιτρέπεται να φέρεις και πάνω αγροτικό αυτοκίνητο? Euro 4,5 που ξέρω θα σου πω...είναι 600€ το τελωνείο +(όσα θα σου πάρεις αυτός που θα το εκτελωνίσει) ,230€ ή 250€ το τέλος ταξινόμησης,105€ τέλη κυκλοφορίας και 50€ η πινακίδες αν θυμάμαι καλά+ΚΤΕΟ Ελλάδας.Απο εκεί και πέρα αν θες να το κατεβάσεις μόνος σου είναι τα τσολ και ΚΤΕΟ εκεί πέρα που θα περάσει όποτε υπολόγισε κανα 100€.=1500€ αν τα βάλουμε όλα όλα όλα μαζί για να είσαι με το κλειδί στο χέρι.Καλη χρόνια!!!!
nik416 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, G&A είπε Euro 4,5 που ξέρω θα σου πω...είναι 600€ το τελωνείο +(όσα θα σου πάρεις αυτός που θα το εκτελωνίσει) ,230€ ή 250€ το τέλος ταξινόμησης,105€ τέλη κυκλοφορίας και 50€ η πινακίδες αν θυμάμαι καλά+ΚΤΕΟ Ελλάδας.Απο εκεί και πέρα αν θες να το κατεβάσεις μόνος σου είναι τα τσολ και ΚΤΕΟ εκεί πέρα που θα περάσει όποτε υπολόγισε κανα 100€.=1500€ αν τα βάλουμε όλα όλα όλα μαζί για να είσαι με το κλειδί στο χέρι.Καλη χρόνια!!!! Εσύ το έφερες οδικος? για Γερμανία μιλάμε?
G&A Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 1/1/2020 στις 12:46 ΜΜ, nik416 είπε Εσύ το έφερες οδικος? για Γερμανία μιλάμε? Ποπο φίλε συγνώμη αλλά τώρα τα είδα αλλά θα απαντήσω. Εγω το πήρα από Βουλγαρία αλλά είναι τα εκτελωνίστηκα είναι τα ίδια και τα λοιπά έξοδα για έκδοση είναι τα ίδια. Υπολογισε όμως από Γερμανία θέλεις αεροπορικά,πολύ πετρέλαιο,διόδια,καράβι και διαμονή σε ξενοδοχείο. Θελει πολύ ψάξιμο όμως μην πιστεύεις ότι βλέπεις στις φωτογραφίες...εγώ αυτό έμαθα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα