Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία με αυτά εδώ; Με προβληματίζει που το πάνω κομμάτι είναι ύφασμα. Ανθεκτικό στο νερό, αλλά ύφασμα. Με έναν μαγαζάτορα που μίλησα μου είπε ότι δεν έχει ακούσει παράπονα. Ένας άλλος ήταν αρνητικός. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απαντάω μόνος μου σε περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος την απορία. Τα μποτάκια αυτά δεν είναι πολύ βολικά στο περπάτημα, είναι μόνο για μικρές διαδρομές. Π.χ. να κατέβεις από τη μηχανή, να κάνεις τη δουλειά σου και πίσω. Στην οδήγηση (παπάκι) είναι μια χαρά. Είναι αδιάβροχα, όσο για το ύφασμα που έχει είναι ανθεκτικό στο νερό και καλύπτεται από το αδιάβροχο που θα φοράτε!

Δημοσ.

τα παπουτσια μηχανης κατα βαση δεν κανουν για περπατημα, εκτος αν πας σε πολυ ακριβα παπουτσια 

που εγω δεν ειχα ποτε και αρα δεν εχω αποψη.

Ισως θα πρεπει να σκεφτεις μια εναλλακτικη λυση σε ορειβατικο μποτακι που ειναι 100% αδιαβροχα  και επιπλεον μπορεις να

κανεις και 1 χιλιομετρο ανετα.

Τωρα μιλαμε για λυσεις 80-100 ευρω αντε 120.

Αν σκεφτεσαι για διπλασια ποσα, πας σε αλλο επιπεδο, το οποιο δεν κατεχω.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω λινκ με τη φωτογραφία τους στο πρώτο μήνυμά μου. Μπορείς να τα βρεις σε αρκετά σκρουτζομάγαζα. Μια χρηστική πληροφορία αν παραγγείλει κάποιος online, το νούμερό μου γενικά είναι το 42 (ανάλογα το καλούπι βέβαια μπορεί να πάω και σε μεγαλύτερο) και το 42 σε αυτές τις μπότες μου είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...