Προς το περιεχόμενο

Western Digital Ultrastar DC HC320 8TB - Χρειάζεται format για να τον χρησιμοποιήσω στα windows 10?

JTRGamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Μάλλον έχει πρόβλημα ο δίσκος.

Οπότε τώρα τι κάνω τους παίρνω το μαγαζι που το πήρα τηλ αυριο και τι τους λεω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν member με εμπειρία από επιστροφές είτε κατευθείαν από την WD είτε από το κατάστημα, εγώ ως τώρα δεν έχει χρειαστεί να επιστρέψω κάτι. Αυτό που θα τους έλεγα είναι ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα δεν τίθεται θέμα να κάνω κάτι λάθος εγώ σας τον στέλνω πίσω και θα ήθελα να με ενημερώσετε σε πόσες μέρες θα αντικατασταθεί.

• Thanks 1

21 λεπτά πριν, SaFiS είπε

AHCI ενεργοποιημένο?? Drivers εγκατεστημένοι ή ότι έβαλαν τα Windows?? Windows 64Bit??

Ahci από το bios να είναι ενεργοποιημένο;

Drivers ότι έβαλαν τα windows, τι εναλλακτικοί drivers υπάρχουν;

Windows 64bit έχω ναι

Ναι, AHCI απο Bios. Drivers δες να βαλεις τουλαχιστον του chipset και sata απο το site του κατασκευαστη ή ψαξε για πιο προσφατους αφου δεις ποιους χρειαζεσαι...

23 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Ναι, AHCI απο Bios. Drivers δες να βαλεις τουλαχιστον του chipset και sata απο το site του κατασκευαστη ή ψαξε για πιο προσφατους αφου δεις ποιους χρειαζεσαι...

Τα ίδια.

Κοίταξα στο bios και είναι AHCI .

Έβαλα chipset drivers ξανα.

Κατεβασα τους sata drivers για την μητρική μου πηγα να τους βαλω αλλα δεν τους παίρνει

Μηπως παιζει κατι με την μητρικη τοτε?? Μονη λυση πλεον, δοκιμαζεις τον δισκο σε αλλο PC αν υπαρχει δυνατοτητα ή τον επιστρεφεις για ελεγχο...

Μόλις τώρα, SaFiS είπε

Μηπως παιζει κατι με την μητρικη τοτε?? Μονη λυση πλεον, δοκιμαζεις τον δισκο σε αλλο PC αν υπαρχει δυνατοτητα ή τον επιστρεφεις για ελεγχο...

Το δοκίμασα και σε άλλο pc -τα ίδια

Πως μπορώ να τον δουλεψω σαν NAS να τον κανω format απο κει?

1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Ε, τοτε μαλλον εχει θεμα. Επιστροφη ως DOA αν προσφερει το καταστημα...

14 ώρες πριν, JTRGamer είπε

NAS είναι μηχάνημα. Βασικά ένας υπολογιστής είναι που μοιράζει στο δίκτυο τα δεδομένα του σκληρού. Όποτε δεν αλλάζει κάτι σπουδαίο στο θέμα format. Ο σκληρός επειδή συστήνεται για nas έχει αυτή την ονομασία αλλά δεν είναι από μόνος του nas.....

Μπορεί τα NAS μηχανήματα να έχουν μεγαλύτερες ανοχές και να μπορούν να τον διαβάσουν και να τον κάνουν format αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ένας υπολογιστής με Linux. Αν και δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτα και καλύτερα είναι να τον επιστρέψεις άμεσα,μπορείς να δοκιμάσεις μια διανομή Linux φτιάχνοντας live usb και να μπεις με gparted να δοκιμάσεις από εκεί αν γίνεται φορματ.

Στο DAS που έχω (drobo) έχουν δουλέψει σκληροι που ήταν για πέταμα ,με σφάλματα και αδυναμία φορματ. Αλλά χρησιμοποιεί ειδικό λειτουργικό για αυτή την δουλειά . Ψάξε κάποιον που έχει drobo και ζητά του να στον δοκιμασει.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, atheatos είπε

NAS είναι μηχάνημα. Βασικά ένας υπολογιστής είναι που μοιράζει στο δίκτυο τα δεδομένα του σκληρού. Όποτε δεν αλλάζει κάτι σπουδαίο στο θέμα format. Ο σκληρός επειδή συστήνεται για nas έχει αυτή την ονομασία αλλά δεν είναι από μόνος του nas.....

Μπορεί τα NAS μηχανήματα να έχουν μεγαλύτερες ανοχές και να μπορούν να τον διαβάσουν και να τον κάνουν format αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ένας υπολογιστής με Linux. Αν και δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτα και καλύτερα είναι να τον επιστρέψεις άμεσα,μπορείς να δοκιμάσεις μια διανομή Linux φτιάχνοντας live usb και να μπεις με gparted να δοκιμάσεις από εκεί αν γίνεται φορματ.

Στο DAS που έχω (drobo) έχουν δουλέψει σκληροι που ήταν για πέταμα ,με σφάλματα και αδυναμία φορματ. Αλλά χρησιμοποιεί ειδικό λειτουργικό για αυτή την δουλειά . Ψάξε κάποιον που έχει drobo και ζητά του να στον δοκιμασει.

To δοκίμασα με live usb με gparted αλλα είχε κολλησει στο scanning hard drive 10 λεπτα και το κλεισα ,μήπως θέλει παραπανω ώρα να τον διαβασει?

14 ώρες πριν, JTRGamer είπε

To δοκίμασα με live usb με gparted αλλα είχε κολλησει στο scanning hard drive 10 λεπτα και το κλεισα ,μήπως θέλει παραπανω ώρα να τον διαβασει?

Είναι νεκρός ο σκληρός δωσε τον πίσω.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...