iwnas28 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα, οπως γραφω κ στον τιτλο θα ηθελα τις προτασεις σας για την κατασκευη πελματων για αθλητικη χρηση. Γενικα εχω ταλαιπωρηθει με το συγκεκριμενο θεμα . Θα ηθελα να με κατευθυνεται σε καποιο καταστημα που να ειναι δοκιμασμενο κ να κανει καλη δουλεια. Προυπεθεση το μαγαζι να βρισκεται στην Αθηνα Καλες γιορτες σε ολους!!!
montecristos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα Σε αυτή την περίπτωση κάνεις πρώτα πελματογράφημα και μετά σου φτιάχνουν τους αντίστοιχους πάτους. Δοκιμασμένο εδώ και χρόνια από εμένα.Υπάρχουν αρκετά τέτοια κέντρα στην Αθήνα. Ωστόσο αν θέλεις να σου συστήνω αυτό που επισκέπτομαι εγώ μπορώ να στο στείλω σε pm.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, montecristos είπε Καλησπέρα Σε αυτή την περίπτωση κάνεις πρώτα πελματογράφημα και μετά σου φτιάχνουν τους αντίστοιχους πάτους. Δοκιμασμένο εδώ και χρόνια από εμένα.Υπάρχουν αρκετά τέτοια κέντρα στην Αθήνα. Ωστόσο αν θέλεις να σου συστήνω αυτό που επισκέπτομαι εγώ μπορώ να στο στείλω σε pm. Οι πατοι σε τι παπουτσια μπαινουν, μονο ειδικα;
primeragt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Οχι αλλα προυποθετει στα παπουτσια σου να βγαινει ο πατος αρχικα και να εχει και μια αποψη αυτος που θα κανει το πελματογραφημα και θα φτιαξειτ το 3d πατο για το που θα τον χρησιμοποιησεις για να ξερει πως και με τι θα τον φτιαξει.
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω θα ελεγα να κανεις ενα πελματογραφημα (κανουν και σε φαρμακεια και σε εταιρειες κατασκευης πατων πιθανοτατα ) σε φυσικοθεραπευτη να του εξηγησεις τι θελεις.Να σου πει ποτε , ποσο και γιατι πρεπει να τα φορας.Γιατι δεν ειναι και.. ρολοι , εχει και μια μηχανικη το σωμα , μην επιβαρυνεις με καποιο τροπο το βαδισμα σου και ποδια σου (οσο αθωο αν φαινεται κατι).Να δει την χρηση , το βαρος, την κινηση Εμενα μου ειχαν φταξει πατο αλλα για προβήμα στο ποδι , ηταν συγκεκριμενη κατασκευη (και οχι ιδιαιτερα φθηνη) .Εκτος αν μιλαμε για ανατομικους πατους που ξεκινανε απο το 5ευρω... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα